2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. ان شااله به زودی زوووود قسمت خودت بشه

تبریک میگم عزیزم...خدارو هزاران بار شکر برای خروجت از لیست انتظار

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم ایشالا ک مامان شدی استرس اصلا نداشته باش بی خیال باش ک چند روز دیگه با ی بتای عالی شاد میشی😚

ممنونم دریا دل ان شاءالله  ان شاءالله ک زبونتون خیر باشه شماهم هرحاجتی دارید خدا برآورده اش کنه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام دوستان عزیزم من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد ان شااله ان شااله ان شااله قسم ...

بابا مبارکه، خدارو شکر.شیرینیش کو؟ تیکر بارداری بذار ما هم کیف کنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم دریا دل ان شاءالله  ان شاءالله ک زبونتون خیر باشه شماهم هرحاجتی دارید خدا برآورده اش کنه

خدارو شکر فعلا رو دور مثبت شدنیم، انشاالله این مثبت شدنا با شما ادامه پیدا کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
  اسم دکتر ملیحه بارچی نژاد توی مرکز ابن سینا هست اسم دکترو دوستمون گفته بود یادداشت کر ...

ممنون عزیزم کوپی کردم برا الی جون میفرستم.......

البته شما جوابشو دادی.......

منم باز مجدد میفرستم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سپاسگزارم که کمکم کردی می گردم توی صفحات قبلی انشالا پیدا می کنم 

عزیزم یکی از دوستامون (نازی) برات اسم دکترو گذاشته......

ملیحه بارچی نژاد مرکز ناباروری ابن سینا روی این بحث متد شانگهای برا ذخیره پایین کار میکنه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حرفت چقد به دلم نشست. خروج از لیست انتظار!

قربونت عزیزم... واقعا همین طوره تو لیست انتظاریم...عشق میکنم یکی از این لیست کم میشه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام ،دوستان 

من دوبار سیکل میکروم کنسل شده،یکی در سال۹۲(بخاطر عدم دقت  وکوتاهی دکترم)وباردوم در سال۹۵بخاطر جواب ندادن  تخمدانهام به داروهای محرک  .

خودم ذخیره تخمدانم پایینه وهمسرم هم از نظر تعداد وتحرک مشکل داره.

بعداز اینکه سروناز جان در مورد روش جدید شانگهای یا دابل پانکچر که برای ذخیره تخمدان پایین استفاده میشه نوشتند ،هر چقدر تو سایتهای داخلی گشتم چیزی پیدا نکردم ولی تومقالات خارجی یه سری اطلاعات هست که من یه عکس ازش میزارم . البته یکی از این مقاله ها مربوط به تحقیقات مرکز رویان تهران بود ،انشالله که مفید واقع بشه.

http://www.ivf-worldwide.com/images/IVF-Worldwide_Blog/Double_stimulation_in_the_same_cycle.jpg

اینم ادرس یکی از این مقاله ها که به انگلیسی هست.زبان من دست وپا شکسته هست اگه لازم به تر جمه باشه یکی از دوستان که زبانش خوبه زحمت ترجمه اش رو بکشه .ممنون

http://www.ivf-worldwide.com/ivf-worldwide-blog/478-double-stimulation-and-egg-collection,-the-best-protocol-for-poor-responders.html