2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آره خدایی هرروز داری رو دادن آزمایشا و پیگیری های قبل میکرو تاکید میکنی. خدا بهت سلامتی بده که اینقد ...

فدات بشم عزیزم.......

کاش تک تک دوستان به زودی از این پروسه خلاص بشن و به سلامتی از مادر بودنشون لذت ببرن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهناز جون خواهر من هم یکباره سرگیجه ی شدید گرفت و دیگه تعادل نداشت و صدا هارو خیلی کم میشنید چند بار ...

واي پروانه جون نميدوني چقدر خوشحال شدم... خدا كنه برا منم زود خوب بشه... واقعا دارم عذاب ميكشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا همين طوره... آنا جون يكي از فرشته هاي خداست روي زمين

فداتون بشم دوستای گلممممممممممم........

عزیزم ایشالله دیگه غمتو نبینم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعضی از این دکترا واقعا بی انصافن، اون خواهرم که قبلا ازش گفتم، دوم دبیرستان دلدرد داشت رفت بیمارستا ...

خدایا خودت بهمون رحم کن........

ممنونم از راهنماييت عزيزم.... چشم .. فعلا كه يك ماه دارو دارم ... بعد از مصرف داروهام ميرم طب سوزني

مهناز  جون نگران نباش عزیزم ،مطمئنم که زود خوب میشی، فقط استرسو از خودت دور کن....

از خدا میخوام کمکت کنه   

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نه عزيزم من هميشه دوست داشتم اگر بچه ام پسر باشه اسمش رو بگذارم سبحان به همين خاطر اسم كاربريم ديگه ...

ایشالا خدا طبیعی بهت یه پسر ناز هم بده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واي پروانه جون نميدوني چقدر خوشحال شدم... خدا كنه برا منم زود خوب بشه... واقعا دارم عذاب ميكشم

مهناز جون عزیز دلم الهی بميرم خیلی ناراحت شدم واست خواهر، خیلی الهی خدا شفات بده،خوب میشی همینطور نمی مونی مطمئن باش و میری برای انتقال جنین هات و مثبت میشی انشالله. منم شوهر خواهر م گوش داخلییش آسیب دید سرگیجه گرفت نمی تونست راه بره یهو اینطور شد گفتند ویروس رفته تو گوشش. انگار زنبور تو گوشش بود. چشاش تار میدید بخدا پنج شش ماه دارو استفاده کرد خوب خوب شد انشالله شما هم خوب میشی بهت قول ميدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

ان شاالله که هرچه سریع تر خوب بشی گلم.مراعات کنی زود خوب  میشی.تو محیط پر سرو صدا اصلا نرو.بیرون هم میری گوش ها رو با هدبند یا کلاه بپوشون.

انا جون شرایط ازمایش کاریوتایپ چیه باید ناشتا باشیم؟ 

عزیزم نه ناشتا بودن نمیخواد......