2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
فدات لیلا جونم. تا جایی که یادمه مامان به رحمت خدا رفتن.امیدوارم بهشت جاشون باشه. اما من کاملا جدی گ ...

فدات بشم عزیزم، خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه.

تازه این قیمت مال سال 92 ، یعنی 4 سال پیش، الان زنگ بزنم لابد میگه 30 میلیون....

مرسی از همه مهربونیات، دعا کن اینبار ایشالله نتیجه بگیرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم میفهمم چی میگی...... واقعا این سختیا یه طرف ترس عوارضش یه طرف ...... عزیزم بازم خدارو شک ...

خوبي آنا جونم؟.دلم برات تنگ شده بود...آنا جون دكترا گفتن از عوارض دارويي بوده... خودم هم از قبل مشكلي در اين زمينه نداشتم كه بررسي كنم..آدم نميدونه كه كدوم دارو چه عوارضي داره و اينكه داروها ممكنه با هم تداخل كنن يا نه...يكي دو تا هم كه نيست...واقعا به ذهنم هم خطور نميكرد كه ممكنه روي اعصاب گوش اثر داشته باشم... متاسفانه بدن من زيادي به دارو جواب ميده...به دختر نازت بگو دعام كنه😔

سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

مهناز جان سلام، واااای فقط خدا میدونه که چقدر ناراحت شدم. اما اینکه میگن فقط مرگه که چاره نداره، راست میگن. من شک ندارم شنواییت رو کامل به دست میاری، البته یه کم زمان بده، حتما با آروم شدن اعصابت شنواییت خیلی بهتر میشه. راست میگی چه میدونیم عوارض داروها چیه؟ ولی من چند وقته دارم درمورد طب سوزنی تحقیق میکنم، میدونم یکی از مشکلاتی که باهاش صددرصد درمان میشه، همین وزوز گوشه. به نظرم خودتم یه سرچی بکن.یه متخصص خوب هم پیدا کن برو پیشش. فقط مواظب باش گیر این بازاریا نیوفتی که الکی تبلیغ میکنن و فقط پول میگیرن. پیش کسی برو که حتما نظام پزشکی داشته باشه و حداقل 7 سال پزشکی عمومی رو گذرونده باشه. امیدوارم آرامش به تن و روحت خیلی زود برگرده و خدا یه نی نی ناز با بارداری طبیعی بهت بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهناز جون ، عزيزم خيلي برات ناراحت شدم اصلا با خوندن متنت اعصابم خورد شد ، ان شا الله كه حتما و ...

ااا من تا حالا فکر میکردم این بچه دوم شماست

عزیز دلم میفهمم چی میگی...... واقعا این سختیا یه طرف ترس عوارضش یه طرف ...... عزیزم بازم خدارو شک ...

آره خدایی هرروز داری رو دادن آزمایشا و پیگیری های قبل میکرو تاکید میکنی. خدا بهت سلامتی بده که اینقدر بی ادعا به سلامتی آدمهایی فکر میکنی که شاید اکثرشونو حتی ندیده باشی. کاش اونایی که تو کادر بهداشت و درمانن و مثلا مسئولن یه کمی از دلسوزی شمارو داشتن. وجودت تو این تاپیک واقعا نعمته

مهناز جان سلام، واااای فقط خدا میدونه که چقدر ناراحت شدم. اما اینکه میگن فقط مرگه که چاره نداره، راس ...

ممنونم از راهنماييت عزيزم.... چشم .. فعلا كه يك ماه دارو دارم ... بعد از مصرف داروهام ميرم طب سوزني

ممنونم از راهنماييت عزيزم.... چشم .. فعلا كه يك ماه دارو دارم ... بعد از مصرف داروهام ميرم طب سوزني

چشمت بی بلا عزیزم. وقت کردی راجع بهش سرچ کن. ایشالا به زودی بیای همینجا و از ته دل بخندی، بگی بچه ها دنیا به کامم شده، حالم خیلی خوبه، وروجکم خیلی شیطونه و یه عالمه حرفای قشنگ

سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

بعضی از این دکترا واقعا بی انصافن، اون خواهرم که قبلا ازش گفتم، دوم دبیرستان دلدرد داشت رفت بیمارستان، دکتر به بهانه آپاندیس عملش کرد، بعد ازدواجش میخواست بچه دار شه، رفت سونو و اینا، فهمیدن که به به دوم دبیرستان مشکلش آپاندیس نبود، کیست تخمدان داشت، جراح زحمت کشیده بود کلا تخمدان راستش رو درآورده بود.آش با جاش!!!!!!! 

مهناز جون خواهر من هم یکباره سرگیجه ی شدید گرفت و دیگه تعادل نداشت و صدا هارو خیلی کم میشنید چند بار رفت دکتر بهش گفتن عصب گوش اسیب دیده و التهاب شدید داره.بهش گفت جای شلوغ  نرو.سرما به گوش نرسه بعد از حمام هم  گوش هارو سریع خشک کن .۱ماه طول کشید تا خوب شد والان کاملا شنواییش برگشته دکتر گفت به خاطر فشار عصبی واسترس زیاد و همچنین سرمای شدیداین طور شدی .اینارو گفتم که بدونی حتما خوب میشی وشنواییت کاملا بر میگرده فقط باید خوب از خودت مراقبت کنی.

خوبي آنا جونم؟.دلم برات تنگ شده بود...آنا جون دكترا گفتن از عوارض دارويي بوده... خودم هم از قبل مشكل ...

عزیزم مهمترین عارضه این داروها اینه که غلظت خونو بالا میبره........

پس چک کردن این نکته خیلی مهمه......

اما متاسفانه دکترا گیر دادن بعش سه چهار منفی.......

بابا این منفی لنعتی به ور نمیگن همین سه چهار پروسه چه قدر برامون ضرر داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبي آنا جونم؟.دلم برات تنگ شده بود...آنا جون دكترا گفتن از عوارض دارويي بوده... خودم هم از قبل مشكل ...

عزیز دلم دخترم برات دعا میکنه.......

ایشالله خاله مهنازش به زودی حالش خوب خوب میشه و براش یکی دو تا دختر خاله پسر خاله همبازی میفرسته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com