2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

اين دارو ها رو تا كي بايد ادامه داد

پردينزول

استراديول

آمپول زير جلدي 

من امروز ويتامين دي مو بخورم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
باشه آنای عزیزم.سعی میکنم. آنا جون دخترتو از شیر نگرفتی؟ کی میخوای واسه دومی اقدام کنی ان شاا...؟

عزیزم متاسفانه من نتونستم خیلی بهش شیر بدم.......

خیلیم بابت این قضیه ناراحت بودم اما دیگه قسمت نبود........

پنج شش ماه بیشتر قسمت نشد.....

برا دومیم فعلا قصدی ندارم مگه اینکه طبیعی قسمت بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نمیبینمش که بخوام رعایتش رو بکنم. اما هنوزم با وجود اینکه به شدت دلم شکسته، برا سلامتیش قرآن ...

تو نیکی میکن و در دجله انداز.......

که ایزد در بیابانت دهت باز.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بعضیا دوست دارن کمبودا و مشکلاتشونو بندازن گردن دیگران...... بیخیال بهش فکر نکن فقط براش دعا ...

آنا جون به نظرم اینکه گفتی بهترین دعاست درحقشون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جونم ممنونم از پیشنهادت و ممنون از اینهمه محبتی که به من داری، خداکنه نتیجه بگیرم اینبار ، حتم ...

عزیزم لیلا جون قیمتشونو وی آی پی دادن.......

اینجا خیلیا هستن فکر میکنن حالا وی آی پی باشه چه خبره اتفاقا من یکی از دوستام بنده خدا با اسم وی آی پی کلی تیغش زدن......

فکر کنم اونام قیمت وی آی پی دادن بهت......

وگرنه الانشم ۵-۶ تومن فکر نکنم بشه البته شما هزینه داروهات یکم بالاتر میشه حدودای ۷-۸ تومنی میشه......

مطب خصوصیم بری که یه کم بیشتر میشه......

اه چقد دیر....من باید سه شنبه پری میشدم اینجوری تا جمعه طول میکشه...وای چقدر سخته گذر این روزای تو س ...

من روز ۱۷ سیکلم یک سوم دیفرلین زدم اچ دی هم میخوردم من ک از همون روز دیفرلین لکه بینی داشتم (حالا نمیدونم بخاطر دیفرلین بود یا اچ دی) تا موعد پریودیم ک کامل پریود شدم ولی سه روز پریود بودم با حجم خیلی کم...و روز ۱۹ پریود اتتقال جنین داشتم

سلام بچه ها من بايد پس فردا برم سركار به نظرتون هفت و هشت ساعت رو صندلي نشستن اشكال نداره  چه ...

عزیزم فقط یکسره نشین و هر از گاهی به یه بهونه پاشو یه دوری بزن.......

مثلا یه بار برو دستشویی.......

یه بار برو آب بخور.......

راستی آبم زیاد بخور......

خلاصه یه بند نشین.....

اما نگران نباش خیلیا سر کار رفتن.......

سلام بچه ها من بايد پس فردا برم سركار به نظرتون هفت و هشت ساعت رو صندلي نشستن اشكال نداره  چه ...

به جمله آخرتم فکر نکن اصلا.......

ببین حتی اینجا جمله تو ننوشتم که انرژی + فقط دورو برت باشه......

اين دارو ها رو تا كي بايد ادامه داد پردينزول استراديول آمپول زير جلدي  من امروز ويتامين دي ...

عزیزم پرد و استرا و زیرجلدیتو همچنان داری ویتامین دی رو هم زنگ بزن بپرس......

سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسفانه طي اين مدت خيلي خيلي اذيت شدم... بعد از اينكه جواب آزمايشم منفي شد و داروهامو قطع كرد، از فرداش گوش چپم صداي وزوز ميداد.. فكر ميكردم مال سرماخوردگيم باشه دو سه روزي گذشت ديدم داره بدتر ميشه... رفتم داخلي گفت مال سرماخوردگيته و گفت هنوز گلوت چرك داره كه بهم پني سيلين داد.. بعد از چند روز گوشم همچنان وزوز ميكرد انگار توي گوش پشه وز وز ميكرد.. واقعاعذاب آوره... رفتم متخصص گوش حلق و بيني كه معاينه كرد و گفت گوش اصلا مشكلي نداره جرم هم نداره و منو فرستاد پيش شنوايي سنجي... ايشون خيلي با دقت و وسواس زياد ازم نوار عصب گرفتن و بررسي كامل شنوايي رو انجام دادن و اونجا بود كه بازم دنيا دوباره روي سرم خراب شد.... بهم گفت به اعصاب گوش آسيب رسيده... گفت داروي خاصي مصرف كردي؟ كه منم داروهاي ميكرو رو همه رو گفتم... ايشون گفتن بيمارهاي آي وي افي زياد داشتن كه گوششون به وزوز افتاده... و اينكه بهم گفتن كه فشارعصبي هم كه بعدش به خاطر منفي شدن بهم وارد شده باعث تشديد اين موضوع شده... نميدونيد چه حالي داشتم... دوباره پيش متخصص رفتم و ايشون هم طبق نوار عصب شنوايي همينو گفتن.. بهم چند تا قرص داد ولي با مصرفش بهتر نشدم.. تا دو روز پيش رفتم پيش فوق تخصص عصب شنوايي... متاسفانه نظر ايشون هم همين بود.. اينقدر ناراحت بودم كه تا دكتر اينو گفت همون جا زدم زير گريه... دكتر هم كلي دلداريم داد و دعوام هم كرد... گفت دخترم شما بايد بررسي كامل قبل از ميكروت انجام ميدادي...  متاسفانه گوش چپم پنجاه درصد و گوش راستم چهل درصد شنواييشو از دست داد😔... و اين صداي زوزه تا آخر عمرم باهام هست .. دكتر گفت عروقي كه از روي اعصاب گوش ميگذرن تنگ شدن و با عبور جريان خون صداي زوزه ميده ...بهم گفت فقط بايد رعايت كني استخر و دريا و مكانهايي كه رطوبت داره نرو و اينكه صداشكن حتما استفاده كن و مكانهاي پر سر و صدا اصلا نرو چون باعث تشديدش ميشه.....

آره دوستان ..  اومدم ابروشو بردارم زدم چشمش رو كور كردم داستان منه... شايد اين عوارض مصرف داروها نادر بود ولي متاسفانه يا بدبختانه روي من اثرشو گذاشت.... نميدونيد چه حال و روزي دارم... صداي كم رو اصلا نميشنوم... واقعا از حكمت و كار خدا سردر نميارم... خيلي بابت پانكچرم عذاب كشيدم.. اينم آخرش... همسرم بابت اين موضوع خيلي ناراحته... ميگه اسم بچه و ميكرو رو ديگه نيار... ميگه اگر ميدونستم اينقدر عذاب ميكشي هيچ وقت تن به اين كار نميدادم.... سه تا جنين فريز دارم ولي حالا حالاها سراغشون نميرم چون واقعا وضعيت جسميم داغونه...

نميدونم واقعا وجود بچه اينقدر ارزش داشت كه شنواييمو از دست بدم؟....

برام خيلي دعا كنيد دوستاي گلم.... فقط از خدا ميخوام هر كسي كه توي سيكل ميكرو هست نتيجه ببينه و اين سختيهاش براش يه خاطره بشه.... براي من كه شد كابوس زندگيم.....

سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

سلام مهناز جون ، عزيزم خيلي برات ناراحت شدم اصلا با خوندن متنت اعصابم خورد شد ، ان شا الله كه حتما وضع جسميت بهتر ميشه و ديگه هم نياز به انتقال جنينهات نميشه و طبيعي خدا معجزه اش رو شامل حالت ميكنه .

من هم واقعا هميشه دوست داشتم بعد از به دنيا اومدن دخترم سريع دوباره براي انتقال جنينهام و بچه دوم اقدام كنم اون هم نه براي دل خودم براي اينكه دوست نداشتم بچه ام تنها باشه ولي چند روز پيش داشتم به همسرم ميگفتم خدا تا اينجا هم خيلي بهمون لطف كرده كه همين يك بچه رو هم داره بهمون عطا ميكنه ، دوست دارم از اين به بعد اولويت اصلي سلامتي خودم باشه و حالا اگر اين وسط خدا خواست و با معجزه باردار شدم خيلي هم خدا رو شكر ميكنم ولي هر كاري كه باعث از دست دادن سلامتيم بشه نميخوام برم دنبالش ، براي شما هم ان شا الله اين روزهاي سخت ميگذره و دلتون شاد ميشه خانمي .

سلام مهناز جون ، عزيزم خيلي برات ناراحت شدم اصلا با خوندن متنت اعصابم خورد شد ، ان شا الله كه حتما و ...

ممنونم از همدرديت مامان سبحان جان... برام دعا كن... حالم اصلا خوب نيست.. روحي و جسمي ... گوشم از اين ور.. نداشتن بچه هم انگار ميخواد بشه يه حسرتي برام... واقعا نميدونستم اينقدر اذيت ميشم... البته همه كه مثل هم نيستن... ولي متاسفانه بدن من زيادي به دارو جواب ميده... فقط دعام كن...اشكام بند نمياد... مواظب خودت باش عزيزم

عزیزم لیلا جون قیمتشونو وی آی پی دادن....... اینجا خیلیا هستن فکر میکنن حالا وی آی پی باشه چه خبره ...

آنا جون باورم نشد وقتی گفت بعد هی ازش پرسیدم واقعا 16 میلیون ، گفت آره، بعد بهش گفتم من یه سری از آزمایشهارو دادم ، گفت بدون اونا ، یعنی خیلی زیاد بود منم اونموقع اصلا از قیمتا خبر نداشتم ولی به نظرم زیاد اومد ، راست میگی وی آی پی بوده، من اصلا نمیدونستم وی آی پی داره یا نه  به زور میخواست منو ببره قاطی مهما   

تازه فکر کن الان قیمتا کمتر از این حرفا میشه حالا بگو داروهام گرون تر بشه ولی دیگه چه خبرِ،بدون آزمایشا تازه، خلاصه قسمت نبود ، ایشالله ایندفعه نتیجه میگیرم.امید به خدا.

سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

سلام مهناز جون، واااای خدای من ، اعصابم ریخت به هم ، ای خدا ، واقعاااااا ناراحت شدم، یعنی فقط گفتم خدایاااا کاری کن طبیعی باردار بشه، از خدا همینو برات میخوام و اینکه هر چه زودتر سلامتی جسمیت رو به دست بیاری.حرفات همش درستِ، متاسفانه این داروها عوارض داره ولی میدونی وقتی میگن عوارض نداره یعنی منظورشون اینه که ایجاد تومور نمیکنه،آدم چمیدونه قبل از میکرو چیو باید بررسی کنه،فقط دعا میکنم الهی آمین طبیعی باردار بشی عزیزم. خیلی خیلی ناراحت شدم.مراقب اعصابت هم باش به خدا کم فشاری نیست این فشارای روحی از یه جای آدم میزنه بیرون، هیچکس هم درک نمیکنه.

عزیز دلم میفهمم چی میگی......

واقعا این سختیا یه طرف ترس عوارضش یه طرف

......

عزیزم بازم خدارو شکر که فهمیدی.ک و از پیشرفتش جلوگیری میکنی.....

ببین واسه همینه من انقدر زور میزنم یه سری چکاپها قبلش انجام بشه......

من خودمم با وجود غلظت خون و ژن غلظت خون اگه باردار میشدم حتی ممکن بو اتفاقهای خیلی بدی برام بیفته.......

نمیدونم قضیه اون خانومه که بدون اطلاع از غلظت خونش دوقلو باردار شده بود و تو شش ماهگی سکته کرده بودو هم بچه هاشو از دست داده بود هم یه مدتی کما رفته بوده رو یادتونه یا نه.......

خدارو شکر به خیر گذشته بود و جونشو خدا بهش بخشیده بود......

بعد از سقطش متوجه مشکلش شد و به لطف خدا با یه سری درمانها مادرم شد......

منظورم از این حرفها اینه باید خیلی حواسمون به خودمون و سلامتیمون باشه........

شاید بعضیا پروسه درمانمو بخونن فکر کنن دیگه زیادی وسواس داشتم اما من از یه ور با متخصص ایمونولوژی مشورت میکردم از یه ور آنکولوژ و حتی متخصص حلق و گوشمم باهاش مشورت کردم.......

آندومتریوزمو با متخصصش درمان کردم.......

چشم بسته خودمو در اختیار یه دکتر نذاشتم البته بعد اینکه به لطف خدا اون دو منفی رو با کمترین خطر سپری کردم......

منظورم از این حرفها ترسوندن نیست.......

فقط رعایت بیشتر احتیاطه.......

عزیزم حالا خودتو سرزنش نکن ایشالله به لطف خدا این مشکلم حل میشه و به دنبالشم بهترین مامان دنیا میشی.....

میدونین بعضا شاید از منفی خیلی بشکنیم اما من الان که فکر میکنم شاید لطف خدا بوده دو بار اول + نشدم چون ممکن بود آینده خوبی در انتطارم نباشه و حتی جونمم از دست بدم......