2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

مبارك باشه بي بي جان واي خيلي خوشحالم الهي نهماه و به سلامت بگذروني🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

عزیزم بهت تبریک میگم میشه بگی این چند روز چه علاعمی داشتی جنینت چند روزه بود و چه کارایی انجام دادی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز انتقال جنین فریز دادم  نمی تونم ،به کمر بخوابم منظورم طاق باز هست همش مجبور به ای ...

به پهلو كه بخوابي بهتره عزيزم بشين و غذاتو بخور  كمي هم راه برو مدام نخواب 

به پهلو كه بخوابي بهتره عزيزم بشين و غذاتو بخور  كمي هم راه برو مدام نخواب

ممنون باشه چشم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

خدارو هزار مرتبه شكر عزيزمممم

بتات عاليييه

سايد دوقلو داشته باشي

فقط بي زحمت از مشكلتون و روند درمانت ميگي برامون يه كم

علامت هاتم بگو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بی بی جون وای عزیز دلم الان درکت می کنم چقدر خوشحال ی الهی شکر مبارک باشه عزیز دلم چقدر خوبه آدم بعد این همه سختی مامان بشه. خیلی لذت بخشه خیلی. بگو ببینم همسرت چکار کرد دید مثبت شدی؟ يادته چند شب پیش چقدر درد داشتی گفتم علائم مثبت شدنه.. آخه خودمم اینطور بودم. عزيزم انشالله نه ماه محکم بچسبه به مامانش. بتات عالی خیلی خوبه معمولا اینقدر بالا باشع ميگن یا دختر ه یا دوقلو انشالله برای شما هر کدوم باشه سالم باشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
افسون جون خوشبخت خون کلا سیکلش قاراشمیشه من که سر در نیاوردم فکر کنم یه اشتباهی شده....... مگه با ا ...

بنظر منم با بيمار ديگه اي 

اشتباه گرفتن

من بار اول اين مدلي رو ميشنوم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
فدات بشم خوب کاری میکنی میپرسی....... اینطوری ثابت میکنی خونته و توش احساس راحتی و امنیت میکنی..... ...

قربونت عزیزم مهربون....ولی اینجوری گفتی پرو میشمااااا از فردا میام طرز تهیه ته چین گوشت میپرسم و طریقه پاک کردن گاز استیل یاد میدم کلا اسم تاپیک میشه ب خانه برمیگردیم مجازی😂😂😁😁

بی بی جون وای عزیز دلم الان درکت می کنم چقدر خوشحال ی الهی شکر مبارک باشه عزیز دلم چقدر خوبه آدم بعد ...

نمیدونم ولی به نظرم خوشحالی نیست، یه چیز تو مایه های پرواز کردنه. یه جوریه فراتر از خوشحالی یا هر واژه دیگست به نظرم. من که مثبت شدن بچه ها رو میبینم دلم غنج میزنه، تو دلم انگار قند آب میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم مهربون....ولی اینجوری گفتی پرو میشمااااا از فردا میام طرز تهیه ته چین گوشت میپرسم و طری ...

میشه منم به عنوان مهمان برنامه ات دعوت کنی؟

منم دیروز رفتم که بهم گفت اوضاع رحمت خیلی خوب نیست و تخمک نداری در حد صفر و گفت اچ دی ها رو بخورم ک ...

خوشبخت جون ببین من درست فهمیدم سیکلتو

یه کیست داری که دو ماه اچ دی خوردی آب نشده حالا دکتر گفت مهم نیست موقع تخمک کشی برش میداره ، تو دوباره اچ دی خوردی روز 16 رفتی برای سونو که بهت گفته اصلا فولیکول نداری، حالا من سوالم اینه ، کلا به طرز درمانت کار ندارم ولی تا جاییکه میدونم و این سالها دم به راه سونو رفتم دارو هم نخوری ذخیره تخمدانت هم خیلی بالا باشه فولیکولا بین روز 3 تا 5 توی تخمدان قابل شمارش هستن نه دیگه روز 16 سیکل؟ اینو ازش بپرس

بعد برو آزمایشاتو نگاه کن ببین هورمون fsh دادی یا نه؟ 

بقیه مدل درمانت برای من زیاد مشکوک نیست ، خب دارو داده گفته روز 8 دوره بری پیشش که با درمان مطابقت داره، فقط یه سوال داروی تحریک تخمدان رو از کی گفته بزنی؟ اسم داروهات چیه؟

هورااااااااا مبارکت باشه عزیزم مامان زیباااااا ....مادر شدنت ستاره بارون🤰🤰🤰❇❇❇❇❇❇❇✴✴✴✴✳✳✳✳✳💖💖💖💖

شما ک خودتون سرورید😚

فدات عزیزم.تاج سری.گفتم حالا که داری برنامه به خانه برمیگردیم مجازی میسازی، منم به عنوان مهمون بیام قلاب بافی یاد بدم.        

(الکی، آخه من هیچ هنری ندارم)