2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بی بی جون چی شد رفتی آز؟منتظریما

سلام عزيزم من صبح رفتم از مايش دادم ساعت دو و نيم جوابش مياد 

برام دعا كن

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

سلام بچه ها

خوبید.ببخشید اول صبح با حرفام ناراحتتون کردم

ولی خیلی دلم تنگه.قربون تک تکتون

واااااااااااااااای اینجا نبود که من دق میکردم

یه دنیا ممنون که جوابم رو دادید

بهترین ها رو از خدا واستون می خوام

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم من صبح رفتم از مايش دادم ساعت دو و نيم جوابش مياد  برام دعا كن

عزیزم .خیره.ایشالا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آنا جون من ماه آینده انتقال فریز دارم،دیشب ال دی تمام شده،حالا دکترم گفته روز سوم پری برم پیشش،که مم ...

عزیزم روز سوم قرار نیست فقط بری روز اول تا سوم بهترین زمانه.....

پس ببین کدوم روز میفته برو.......

فکر نکنم برا سیکل فریز یه روز خیلی فرق کنه اما زودتر بری بهتره تا دیرتر کلا روز اول تا سوم قانون سونوی اوله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بی بی جون زود باش بیا بگو قلبم تو دهنمه.. منتظر خبر خوش م... الهی دلت شاد شه..الهم صل الی محمد و آل محمد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بچه ها خستم.خیلی خسته و ناامید.خیلی.... سه ماه پشت سر هم قرص ال دی و اچ دی مصرف کردم تا کیستم آب بش ...

عزیزم این حرفها چیه؟

خاک بر سر و......

یه نگاهی به دختر گلت بکن دلت میاد همچین حرفهایی بزنی؟

عزیزم اولا نتیجه آزتو نگرفتی بذار بیاد بعدا حالا یه فکری در موردش میکنیم......

ضمنا این احتمال هست که یه ماه کلا تخمک نداشته باشی سالی یکی دو بار این اتفاق کاملا طبیعیه......

ضمنا مگه نمیگی اچ دی داشتی با اچ دی مگه تخمکی در کاره من که از نوع سیکلت چیزی نفهمیدم.......

الان مگه باید تخمکی دیده میشد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوشبخت جان دکتر از رو سونو چطور فهمید داری یائسه میشی؟ هورمونات چطورن؟fsh ,lh? فکر میکنم اشتباه کر ...

والا رز عزیز مگه وقتی اچ دی داشته میخورده و روز ۱۶ اچ دی رفته سونو قراره تخمک داشته باشه؟

مگه اچ دی مترسک بوده؟

والا من برای مشکل انعقادیم دو ماهه دارم ب6 و هفتگی امپول ب12 میزنم....کلسی کر...اسیدفولیک... اسپرین. ...

وای نگو هول کردم چی بپوشم آخه؟؟؟؟

[QUOTE=49556118]عزیزم این حرفها چیه؟ خاک بر سر و...... یه نگاهی به دختر گلت بکن دلت میاد همچین حرفهایی بزنی؟ عزیز ...[/QUOT

آنا جون میدونی من از چی ناراحتم از اینکه یائسه بشم

نمی خوام این اتفاق بیفته

سلام عزیزم خیلی دوست دارم بدونم دکترت کیه  بببین من فک می کنم ذخیره ت  صفر نیست اون برای ...

افسون جون خوشبخت خون کلا سیکلش قاراشمیشه من که سر در نیاوردم فکر کنم یه اشتباهی شده.......

مگه با اچ دی داروی تحریک تخمدان میدن؟

فکر کنم کلا حواس دکترت پرت شده و قاطی کرده......

افسون جون خوشبخت خون کلا سیکلش قاراشمیشه من که سر در نیاوردم فکر کنم یه اشتباهی شده....... مگه با ا ...

کجاش رو توضیح بدم واست

ممنون آنا جان ایشالا بعدعید بایه دکتردیگه شروع میکنم سری قبل خانواده درجریان نبودن مجبور بودم الکی د ...

میدونم چی میگی......

دودر کردنم سخته اما بازم بهتر از اینه در جریان باشن......

نکنه الکی دارم دارو مصرف میکنم

ولی واسه همه کسانی که اونجا بودن همین روال بود