2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

عزيزم بتات عاليه شايد هم دوقلو داشته باشي ، دوست من با دكتر منصوري مقدم دو قلو باردار شد دو تا دختر ناز الان ٩ ماهه هستن .

ببین من 2 ماه اچ دی مصرف کردم که کیستم اب بشه که نشد.دکترم گفت این کیست ها وقتی با قرص برطرف نشن با ...

خوب داروهایی که از روز ۱۶ شروع میکنی نباید تحریک کننده باشه مگر اینکه سینافکت یا مشابهشو داشته باشی......

تحریک تخمدان از بعد شروع پریود و روز دوم سوم پریودی شروع میشن

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ی مشکلی برام پیش اومده من پردنیزولون مصرف میکردم امروز تموم میشه مصرفش ولی پریود نشدم هنوز . ...

عزیزم یعنی قبل پریودی پردنیزولونتو قطع کرده؟

تموم شده یا قطعش کرده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم دیروز رفتم که بهم گفت اوضاع رحمت خیلی خوب نیست و تخمک نداری در حد صفر و گفت اچ دی ها رو بخورم ک ...

والا من که هنگ کردم جالبه میدونسته اچ دی داری رو انتظار تخمک داشته.....

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

مبارکه عزیزم ایشالله سالم بچه تو بغلت بگیری

کدوم بیمارستان رفتی عزیزم؟؟

مگه از کی باید دارو ها شروع بشن.امپولا رو از کی باید بزنی؟

عزیزم اسم دقیق آمپولا و داروهاتو بگو اینطوری میشه درستتر راهنمایی کرد.....

ببین داروهای مهار رو الان میتونی داشته باشی......

اما داروهای تحریک تخمدان از روز دوم سوم پریودی شروع میشن......

خدایا هزار هزار هزار مرتبه شکرتتتتتتتتتتت.....

مبارکت باشه عزیزممممممممم.....

گوارای وجودت.......

بچه ها بتام خوبه

عالیه عزیزم.....

دارو ها و امپولا چی اشتباه داده یعنی بهم

عزیزم نگفتیم داروهات اشتباهن......

گفتم یه بار دیگه داروهاتو که چیا هستن و از کی باید شروع کنی رو بگو یه مروری کنیم.....

اگه شک داشتیم زنگ میزنی میپرسی.....

سلام من دیروز انتقال جنین فریز دادم  نمی تونم ،به کمر بخوابم منظورم طاق باز هست همش مجبور به این پهلو به اون پهلو بشم چکارکنم  راهنمایم کنید بعد برای غذا خوردن بلندشم بشینم یا خوابیدنی غذا بخورم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام من دیروز انتقال جنین فریز دادم  نمی تونم ،به کمر بخوابم منظورم طاق باز هست همش مجبور به ای ...

عزیزم راحت باش اصلا به خودت فشار نیار.......

من چون عادت دارم به پهلو بخوابم به پهلو میخوابیدم......

خصوصا به پهلوی چپ بخوای عالیه.....

عزیزم وسواس نداشته باش اصلا.....

ببین کلا سعی کن چه کنم چه نکنم نکنی......

راحت باش فقط به خودت فشار نیار......

غذاتم راحت بشین بخور یه بالش پشتت بذار به کمرت فشار نیاد......

کلا سخت نگیر.....

به نظر توام من دارم اشتباه دارو استفاده میکنم؟

شما اشتباه مصرف نکردی دکترت اشتباه متوجه شده مگه بهت نگفته وقتی پریود شدی آمپول تحریک تخمک گذاری بزنی؟تازه بعداززدن این آمپولا میشه تشخیص دادچندتا تخمک هست حالا ذهنت درگیر نکن داروهاتو اونجورکه ازاول گفتن مصرف کنی بگو

عزیزم راحت باش اصلا به خودت فشار نیار....... من چون عادت دارم به پهلو بخوابم به پهلو میخوابیدم..... ...

بسیار ممنون آنا برام خیلی دعا کرد 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
دارو ها و امپولا چی اشتباه داده یعنی بهم

عزیزم اشتباه متوجه شدی. ما نگفتیم داروهاتو اشتباه مصرف کردی، گفتیم دکتر حتما شمارو بایکی دیگه اشتباه گرفته اون لحظه. چون با مصرف اچ دی یا ال دی تخمکی اصلا درکار نیست که اون بخواد ببینه و از روش به یائسگی نظر بده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم