2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
دوستان کسی تا حالا عمل بیوپسی از بیضه همسرش انجام داده.میشه یکم برام توضیح بدید چطوریه؟ بعدش حالش خو ...

عزیزم از دوستان داشتن خیلی سخت نیست......

حتی یادمه یکی دو تا از دوستامون همزمان عمل پانکچر و بیوپسی داشتن و تنها هم بودن و کسیم در جریات نبوده......

باز کسایی که تجربه داشتن میان اطلاعات میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میشه شیاف پروزسترون  رو رکتال  از پشت مصرف کرد یا فقط باید واژینال باشه؟ ؟؟

بله عزیزم میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوراااا موفق شدم همه ی صفحات رو بخونم و به اینجا برسم     من  ۴ شنبه میرم سونو که ا ...

آفرین به همتتتتتتتت عزیزم.......

ایشالله جشن مامان شدنت در صفحات آتی ثبت بشن و بشه امیدی واسه دوستای منتظری که میخوان بعدا این صفحات رو ورق بزنن.......

آنا جون من ماه آینده انتقال فریز دارم،دیشب ال دی تمام شده،حالا دکترم گفته روز سوم پری برم پیشش،که ممکنه پنج شنبه جمعه باشه،سینافکت هم دارم میزنم،خواستم ببینم داروهای سیکل فریز چی هستن؟اگر روز چهارم پری برم اشکالی داره ،دیر نمیشه؟؟

عزیزم منم دارم ال دی میخوام منتها انتقال فریز دارم دو تا از ال دی مونده باید یک سوم دیفرلین رو بزنم ...

عزیزم منم انتقال فریز دارم،شما چه مکملهایی رو مصرف میکنی؟منم دو روزه ال دی تمام شده فکر میکنم سیکل انتقالمون باهم بیفته،انشاا ما هم و بقیه منتظرا مامان بشیم

بچه ها خستم.خیلی خسته و ناامید.خیلی....

سه ماه پشت سر هم قرص ال دی و اچ دی مصرف کردم تا کیستم آب بشه و برم واسه سیکل.ماهای قبل دکتر بهم گفت می تونم 5تا 6 تا تخمک خوب واست بگیرم .اون ماه آزمایش ذخیره تخمدانم انجام دادم2.1 بود.دکترم گفت خوبه .دیروز باید 16 روز از مصرف اچ دی م میگذشت تا برم واسه سونو و ببینم چی میگه.دکترم در کمال ناامیدی بهم گفت تخمک ندارم.بهش گفتم شما ماههای قبل به من گفتید میشه.گفت هر ماه فرق میکنه .ذخیره تخمدانت هم نزدیک صفره

مگه میشه بهش میگم آز ذخیره دادم و شما بهم گفتید خوبه .میگه آزمایشگاه اشتباه کرده دوباره آز بده.مگه میشه حالا یه در صد اشتباه کنن. تا کلا همش اشتباه باشه.دوباره آز دادم و جوابش هفته آینده دوشنبه قراره بیاد.بهش میگم با این اوصاف پس من دارم یائسه میشم.میگه آره.

من چه خاکی به سرم بکنم.تو این سن.؟؟/یعنی الان من باید یائسه بشم.اخه چرا؟من چه خاکی به سرم کنم.ولی دارو هامم شروع کرد گفت استفاده کن ببینم چطور میشه روزی 5/سی سی امپول سوپرفست از دیشب شروع کردم تا روز 8شت پری

6 تا آمپول pergoveris که از روز دوم باید بزنم و قرص لتروفم

همش شد یک میلیون.بچه ها آخر و عاقبت من چی میشه  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها خستم.خیلی خسته و ناامید.خیلی.... سه ماه پشت سر هم قرص ال دی و اچ دی مصرف کردم تا کیستم آب بش ...

خوشبخت جان دکتر از رو سونو چطور فهمید داری یائسه میشی؟

هورمونات چطورن؟fsh ,lh?

فکر میکنم اشتباه کرده....چرا ازمایشگاه باید ذخیره ت رو اشتباه بگه....بعدشم کی میگه هر ماه فرق میکنه؟مگه هر ماه چه اتفاقی میفته که این همه از ذخیره تخمک از بین بره...از نظر من تمام حرفاش چرت بوده....دکترت کیه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم منم انتقال فریز دارم،شما چه مکملهایی رو مصرف میکنی؟منم دو روزه ال دی تمام شده فکر میکنم سیکل ا ...

والا من برای مشکل انعقادیم دو ماهه دارم ب6 و هفتگی امپول ب12 میزنم....کلسی کر...اسیدفولیک... اسپرین...همه ی اینارو دو ماهه دارم...پردنیزولون هم با ال دی شروع کردم....

شما از من جلوتری ...من جمعه ال دی تموم میشه....انشالله خبر مثبت شدنت به منم امید مضاعف میده...

بهار و انا جون زودتر فکر لباستون باشید یه جشن قبل از من در راهه  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها خستم.خیلی خسته و ناامید.خیلی.... سه ماه پشت سر هم قرص ال دی و اچ دی مصرف کردم تا کیستم آب بش ...

وای بخدا مخم هنگ کرد از چرندیات دکترت....اخه این حرفا چیه!!!وقتی اچ دی خوردی توقع داشته تخمک داشته باشی؟اصلا نمیفهمم منظورش چی بوده....خدا نگذره از دکترایی که با چرندیاتشون یه نفرو اینجوری بهم میریزن....

ارامشت رو حفظ کن و با یه دکتر دیگه مشورت کن...مطمئن باش اشتباه گفته...کلی تخمک خوب خواهی داشت

آنا جون من ماه آینده انتقال فریز دارم،دیشب ال دی تمام شده،حالا دکترم گفته روز سوم پری برم پیشش،که مم ...

برای سیکل فریز استرادیول میدن و روزهای نزدیک به انتقال هم امپول پروژسترون...ولی روز چهارم دیره...اگه روز سومت میفته تعطیلی زودتر برو...من حتی روز اول هم برای شروع سیکل رفتم و مشکلی نبوده...نهایتش  روزسوم باید بری...تهیه دارو هم که زمان میبره...

وای بخدا مخم هنگ کرد از چرندیات دکترت....اخه این حرفا چیه!!!وقتی اچ دی خوردی توقع داشته تخمک داشته ب ...

الهی دورت بگردم باهام حرف بزن دارم میترکم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خوشبخت جان دکتر از رو سونو چطور فهمید داری یائسه میشی؟ هورمونات چطورن؟fsh ,lh? فکر میکنم اشتباه کر ...

منظورت چیه هورمونات چطورن؟

الهی دورت بگردم باهام حرف بزن دارم میترکم

عزیز من قول میدم الکی داری حرص میخوری....دکترت کیه؟کدوم شهری؟