2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

رز سفید جان من ویتامین دی رو با نظر دکترم خوردم هر بارم میگفت داروهات چی هست میگفتم ویتامین دی هفته ای یه دونه میگفت بخور، منم هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰ رو خوردم تازه از دو ماه قبل انتقال مرتب دارم میخورم،خدا ب دادم برسه، همش نگرانم دکتر هفته ای یه دونه با دوز پایینتر منظورش بوده باشه یا اشتباه کرده باشه، البته امروز ک با مطبش صحبت کردم ماما گفت هیچ جای نگرانی نداره 

مامان سبحان جون والا من تا دو هفته بعد انتقالم همچنان مکمل و ویتامین ای رو داشتم دیگه بعد مثبت شدنم دکتر گفت قطعش کن، روز انتقال ک دستور داروهارو میدادن گفتن مکملا و ویتامینو ادامه بده، نمیدونم چرا، من اگه ماهی یه دونه ویتامین دی میخوردم زیاد نگرانش نبودم من هفته ای خوردم،تازه دو ماه قبل انتقال ویتامین دیم نرمال شده بود،طبیعتا باید ماهی یکی میخوردم ،خدا خودش کمکمون کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام دوستان ببخشید ی سوال داشتم....

من خواهرم سر بارداری اولش خون تو پاش لخته شدdvtدیگه از همون ماه پنج که پاش ورم کرد و درد داشت امپول هپارین روزی دوتا میزد تا زایمانش.

حالا منم ای وی اف کردم و باردارم...قبل بارداری ازمایش دکتر نوشت برام هموسیستئینم لب مرز بود یعنی رنجش تا پونزده بود برای من ۱۴/۹بود اما پروتئین سی و اس نرمال بود....حالا چند تا سوال دارم.

من از قبل انتقالم هم اسپرین میخورم هم امپول انوکسان ۶۰۰۰۰میزنم الانم هفته ده بارداریمه میخام بدونم تا اخر بارداری باید امپولو بزنم؟؟

یکی دیگه اینکه من موقع ازمایش انعقادیم چون ی شهر دیگه بودم و اصلا اطلاع نداشتم شرایط ازمایش چیه فقط رفتم ازمایش دادم درصورتی که مث اینکه این ازمایش ی شرایطی داره که نمیدونم قبلش گوشت نباید خورده باشی و این حرفا که من اصن یادم نمیاد اینو...امکانش هست تو بارداری دوباره ازمایش بگیرن اگه نرمال بود قطع کنن؟؟

ی سوال مهم دیگه اینکه من چند شب پیش دستم از پتو بیرون موند با لینکه دما خونمون خوبه اما روز بعدش از پشت کتف تا کل دستم انگار گرفته بود بعدش خوب شد...چند شب بعدش پاهام گر گرفته بود از پتو انداختم بیرون و روز بعدش جفت پاهام شدیدا درد میکرد الان یکیش خوب شده یکیش نه حالا میترسم منم خون تو پام لخته شده باشه....امکانش هست با وجود قرص و امپول بازم خون ادم لخته شه؟چیکار کنم پام خوب شه😢

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ببخشید ی سوال داشتم.... من خواهرم سر بارداری اولش خون تو پاش لخته شدdvtدیگه از همون ماه ...

عزیزم از چند روز قبل انتقال انوکسان میزدی ؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
رز سفید جان من ویتامین دی رو با نظر دکترم خوردم هر بارم میگفت داروهات چی هست میگفتم ویتامین دی هفته ...

نگران نباش ستایش جون، قصد نداشتم بترسونمت،نمیدونم شاید دوهفته اول بارداری خطر سقط داشت که شما اون مرحله رو به سلامت گذروندی. بالاخره دکترت شرایط شمارو بهتر میدونه،حتما صلاح دونسته که شما ویتامین د داشته باشی.این استرس الانت بیشتر ضرر داره ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان کسی تا حالا عمل بیوپسی از بیضه همسرش انجام داده.میشه یکم برام توضیح بدید چطوریه؟ بعدش حالش خو ...

من اون موقع که ابن سینا میرفتم،یه خانومی همسرش بیوپسی داشت،خود خانومه همراهش بود.بعد دو سه ساعتم مرخص شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
رز سفید جان من ویتامین دی رو با نظر دکترم خوردم هر بارم میگفت داروهات چی هست میگفتم ویتامین دی هفته ...

عزیز دلم وقتی تحت نظر دکترت مصرف کردی دیگه چرا استرس میگیری...حتما مشکلی نبوده که گفته ادامه بده...بخدا این استرس بیشتر برات ضرر داره...بسپارش به خدایی که بهت داده،خدا خودش حافظشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ستایش جون مگه شما نبودی گفتی قلب جنین تشکیل شده؟ پس نگران چی هستی؟ البته حق میدم نگران باشی چون ذاتا مادرا همیشه نگرانن. بخصوص شما که با سختی این راه رو طی کردی. اما بدون این نیز بگذرد. هفته هشتم میشه هفته هفته ۳۸ام ان شالله. بعدش نی نی دنیا میاد. بزرگ میشه. بعد.... اما مادر همچنان نگرانه! استرس نداشته باش. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان کسی تا حالا عمل بیوپسی از بیضه همسرش انجام داده.میشه یکم برام توضیح بدید چطوریه؟ بعدش حالش خو ...

عزیزم شوهر من انجام داده

درد داره مخصوصا بعد اینکه بی حسی اثرش از بین میره،کنارش باشی خیلی بهتره، شلوار گشاد بپوشن تا موقع رفتن و لباس پوشیدن اذیت نشن، رانندگی هم نمیتونن بکنن

بستگی به دردش داره اما اکثرا سه روز تا یک هفته استراحت میکنن

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

هوراااا موفق شدم همه ی صفحات رو بخونم و به اینجا برسم   

من  ۴ شنبه میرم سونو که ایشالا روز انتقالم مشخص بشه امیدوارم صخامت اندومترم خوب باشه . مامانای عزیز میشه واسه منم دعا کنید سه ساله منتطرم خیلی سختی کشیدم تا به این مرحله رسیدم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

عزیزم نگران نکن خودتو مطمئن باش خدا مواظب نی نی هامونه.......

ضمنا ماهی یه دونه برا کسی هست که ویتامین دی نرمالی داره.......

بهداشت که میرم بهم دو تا ویتامین دی میده و گفته هر ماه هم خودت و هم همسرت باید یکیو بخورین......

میگن اگه کم باشه که بیشترم نیازه این حداقل نیاز روزانه تونه........

خواهشا خودتو این همه استرس نده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ببخشید ی سوال داشتم.... من خواهرم سر بارداری اولش خون تو پاش لخته شدdvtدیگه از همون ماه ...

عزیزم خوب هموسیستئینت بالا بوده......

درسته تو رنجه ولی دکتر من میگفت برا اقدام برا بارداری باید زیر ۱۲ باشه یعنی زیر ۱۵ بودن کافی نیست.......

عزیزم اگه گوشت هم خورده باشی باعث پایین اومدنش میشه نه بالا رفتنش یعنی اگه رعایتم نکردی بالاترم بوده.....

و اما اینارو نگفتم نگران بشی عزیزم خیالت تخت باشه آسپرین و هپارینت مانع لخته شدن میشه......

خودتم سعی کن تحرکت کافی باشه......

آب زیاد بخور.......

خوب برا چکاباتم هماتوکریت و هموگلوبین رو داری......

ببین برا من یادمه هر سری تو بارداری اینارو چک میکرد لب مرز بودن یعنی مرز بالایی رنج.......

بعد همچنان فولیک اسید رو ادامه میداد......

سلکسانمم که تا چند روز قبل زایمان داشتم......

فقط یادمه همش لب مرز بودن و یه جایی همولگوبین به حدودای ۱۲ رسید که فکر کنم زیر ۱۵ میباید بود که دیگه اینجا فولیک اسید رو قطع کرد و آهن داد......

یعنی قبلش همش میگفت ببین با وجود سلکسان همچنان هموگلوبین و هماتوکریتت بالاست.....

پس عزیزم نگران نباش اما حواستم باشه.......

به من که همیشه تاکید داشت آب زیاد بخور.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com