2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
بخدا منفي شدن بهتره تا باردار شدن با دردسر مثل الان من استراحت ام همش اخرشم اينطوري خدا ميدونه چي مي ...

mino جان

عزیزم ناشکری نکن،خیلی از بچه ها دوست دارن + بشن و شرایط سخت تر از این رو هم تحمل کنند.

ایشالا که روزهای آرامش هم از راه می رسه

بخدا منفي شدن بهتره تا باردار شدن با دردسر مثل الان من استراحت ام همش اخرشم اينطوري خدا ميدونه چي مي ...

مينو 😡😡😡😡😡😡

سريع زبونتو محكم گاز بگير

واقعا كه!!!

خدارو هزار مرتبه شكر كن

مطمين هم باش مشكلي نيست

فقط استراحت كن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینو بتای اولت چند بود؟ از دکتر پرسیدی هماتوم داشتی یا نه؟ به نظرم به زیاد بخور . ی روز در میون ی نصفه به بپز و بخور . به نظرم همون نشاسته و به و جوانه گندم و که ... حسابی بخور. برداشت شخصی منه اگر درست یادم باشه اون اوایل خیلی استراحت نکردی حتی گفتی رفتی دسته روی و عزاداری و... حتی می گن بامیه هم مثل چسب جنین هست. یا ابگوشت و نخود آب 

آنا جون اینکه میگن حموم پربخار نباید بریم، بخاطر اینه که شکممون نیاید گرم بشه؟؟؟

آخه یه موقعایی که خوابیم و زیر پتو هستیم یهو بیدار میشیم می بینیم گرممون شده و شکممون هم حرارت داره

مینو جون تو هفته ۱۳ و بعد اون خطر سقط خیلی کاهش پیدا می کنه نگران نباش. من خودمم ۲ بار مختلف لک دیدم. دیگه شرایط ما همینه. من فقط سعی می کنم استراحت کنم تا به قول عامیانه جاش سفت شه. باور کن تا می تونم می خوابم. ی کم راه می رم دلدرد می شم. چاره چیه. ولی تجربه سقط قبلی من و این دفعه بهم نشون داد ی ماه اول خیلی خیلی مهمه استراحت باشه. مخصوصا هفته های اول. من سری پیش بتام پایین بود همش لک داشتم سر کارم رفتم نتیجه اشم منفی شد. اصلا قلب تشکیل نشد. این سری از ترسم چسبیدم به تخت. با اینهمه استراحت بازم لک بینی داشتم

سلام ب دوستانم....آنا جان شما لاپرا برای انتقال سوم انجام دادین؟ فاصله بین لاپرا و انتقالتون چقدر بو ...

عزیزم بعد قبل میکروی سومم لاپراهیسترو با خراش داشتم........

سه ماه قبلش لاپرا شدم.......

عزیزم خوب جای بخیه ها یه کم درد داره اما انقدرا زیاد نبود و من درد کتفهام بیشتر اذیتم کرد.......

عزیزم من چون لاپرام به خاطر آندومتریوزم بود ترجیح دادم با خ ز ع ل ی عمل کنم که دکتر زنانمم توصیش همین بود......

دکتر خ ز ع ل ی تو کلینیک آندومتریوزی تو لندنکار میکنن و برا عملهای کلینیک آندومتریوز ابن سینا میان ایران.......

من خیلی شانس آوردم که تونستم با ایشون عمل کنم و برنامه زمانی عملم با ایشون جور شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي خدا خسته شدم دوباره خونريزي كردم رفتم دستشويي يكم خون اومد ديكه لكه و صورتي نبود دوباره شياف گزا ...

عزیز دلم نگران نباش........

ببین من جات باشم زیر نظر دو تا دکتر ادامه میدم..........

عزیزم داروهای سلکسان و پروژسترونتو با دکتری که برات انتقال داده ادامه بده........

بقیه کنترلهای بارداریتم با یه دکتر دیگه......

عزیزم انقدر به خودت استرس نده........

امان از دست این دکترا......

چرا این همه استرس میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم این چه حرفیه.......

به زایمانت فکر کن این حرفها چیه؟

من دو ماه تمام لک و خونریزیم ادامه داشت.......

ببینپرنسسم واسه خودش خانومی شده........

یکی از دوستام پنج ماه تموم لک و خونریزی داشت که خونریزی اون خیلی خیلی بیشترم بود.......

یادمه اونو یادم میآوردم میگفتم از فلانی که بدتر نیست شرایطت ببین پرنسش برا خودش آقایی شده......

پس فقط به بغل کرنش فکر کن عزیزم.......

مینو بتای اولت چند بود؟ از دکتر پرسیدی هماتوم داشتی یا نه؟ به نظرم به زیاد بخور . ی روز در میون ی نص ...

بتاي اولم روز ١٣انتقال١٢٠بود بعدش تا٦٥٠٠هم رسيد نه زياد تحرك نداشتم باشهراين خوراكيهاي رو امتحان ميكنم

عزیزم این چه حرفیه....... به زایمانت فکر کن این حرفها چیه؟ من دو ماه تمام لک و خونریزیم ادامه داشت ...

ممنون اناجون باشه اينم فكر خوبيه زير نظر دودكتر اميدوارم بخير بگذره

آنا جون اینکه میگن حموم پربخار نباید بریم، بخاطر اینه که شکممون نیاید گرم بشه؟؟؟ آخه یه موقعایی ...

نه عزیزم برا گرماش نیست برا اینه بخار باعث باز شدنت میشه و احتمال سقط رو بالا میبره......

آنا جون اینکه میگن حموم پربخار نباید بریم، بخاطر اینه که شکممون نیاید گرم بشه؟؟؟ آخه یه موقعایی ...

ببین دیدی حتی بعد حموم روزنه های پوست وا میشن؟

برا این میگن که کنرت شل نشه و سست نشه......

با زیر پتو بودن مقایسه نکن ربطی نداره.......

من تا ماه سوم بارداریم شال کمر پشم شتر میبستم.......

هماتوم تا هفته ٩نداشتم بعدش چيزي بهم نكفتن من يكبار هفته٧خونريزي كردم كه اونبار پروژسترون زدن سريع قطع شد اينبار از سه شب پيش لكه بيني شد امروز دستشويي رفتم خون اومد مقداري 😢

هماتوم تا هفته ٩نداشتم بعدش چيزي بهم نكفتن من يكبار هفته٧خونريزي كردم كه اونبار پروژسترون زدن سريع ق ...

عزیزم جرا نمی ری پیش دکتر نصرت نقاب.. بخدا کارش عالیه.. فوق تخصص نازایی داره خیلی کارش خوبه من رفتم پیشش، بخدا اینقدر مهربون و دلسوزه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .