2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست
بخدا منفي شدن بهتره تا باردار شدن با دردسر مثل الان من استراحت ام همش اخرشم اينطوري خدا ميدونه چي مي ...

عزیزم تو رو خدا این حرفو نزن،امیدوارم خدا نگهداره برات

خودت میدونی که خیلیا از جمله خودم حاضرم سختی رو تحمل کنم ولی بدونم دارم مادر میشم، انرژی مثبت بده به خودت و محکم و قوی باش مامانی  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو رو خدا این حرفو نزن،امیدوارم خدا نگهداره برات خودت میدونی که خیلیا از جمله خودم حاضرم سختی ...

منم بعد ده سال ازدواج و ٥بار ميكرو منفي باردار شدم ولي از سقط ميترسم از شاد پشيموني ميترسم حالا امروز رقيق كننده مو نزدم تا خون منعقد بشه دكتر نازايي ام كفت اصلا قطعش كن نيازي نداري ديگه چون انتي فسفوليپيد شما منفي هست نياز نداري اين جديده كفت بزن 

سلام.شبتون بخیر .ممنون از راهنماییاتون خانمها.یه سوال دارم البته ببخشید من امروز 9 پریودی هستم و در حال زدن امپولها نزدیکی نمیتونم داشته باشم؟دکترم در این مورد چیزی بهم نگفته.خودمم یادم رفت بپرسم

سلام بچه ها شدیدا به کمکتون نیازدارم من شنبه انتقال داشتم وازدیروزسرماخوردم الان حالم خیلی بده ظهرباهزارترس یه قرص سرماخوردگی خوردم اما انگاراصلا اثرنداشته آب هویج وسیب خوردم لیموشیرین شلغم ولی میدونم بایدداروبخورم والا ممکنه بدترشم سرم شدیدا دردمیکنه دیشب تاصبح خواب نرفتم بینیم گرفته وآبریزش دارم به نظرتون دیفن بخورم؟ چی کارکنم

سلام.شبتون بخیر .ممنون از راهنماییاتون خانمها.یه سوال دارم البته ببخشید من امروز 9 پریودی هستم و در ...

سلام موردي نداره فقط مواظب باش عفونت يا زخم نگيري همين البته اين تظر منه

سلام بچه ها شدیدا به کمکتون نیازدارم من شنبه انتقال داشتم وازدیروزسرماخوردم الان حالم خیلی بده ظهربا ...

سعي كن با اب پرتقالو ليمو شيرين  بخور خوردن پياز مايعات گرم كنترلش كني

سلام بچه ها شدیدا به کمکتون نیازدارم من شنبه انتقال داشتم وازدیروزسرماخوردم الان حالم خیلی بده ظهربا ...

سلام عزیزم به فال نیک بگیر

حتما خبراییه که ایمنیت اومده پایین سرما خوردی

اب هویج نخور مضره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ختم یس برای باردار شدنمون 💛💛295💛💛مرتبه دیگر مانده زمان مشخص نکردم

سلام منم10تا میخونم.دعا کنید واسم قراره شنبه برم دکتر اگه مشکلی نباشه ان شالله وقت انتقالم و بگن.واسم دعاکنید بچه ها خیلی محتاجم.ممنونم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام.شبتون بخیر .ممنون از راهنماییاتون خانمها.یه سوال دارم البته ببخشید من امروز 9 پریودی هستم و در ...

عزیزم خوب با رعایت احتیاط میتونین اما مراقب باش به تخمدانات فشار نیاد.......

احتیاطا هم نداشته باشین بد نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم سر خود دارو نخور بذار دکترت دارو بده زنگ بزن ببین چی میگه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا منفي شدن بهتره تا باردار شدن با دردسر مثل الان من استراحت ام همش اخرشم اينطوري خدا ميدونه چي مي ...

مينو جون نگو اين حرفو ناشكري نكن عزيزم😔😔😔😔

اميدت به خدا باشه🙏