2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
از امروز ميتونم بلند شم كارخونه بكنم مثل غذا پختن و ظرف شستن به نظرتو الان بايد چيكارا كنم بهتره چي ...

سعي كن كار سبك كني غذا هرچي كه دوست داري بخور بجز ادويه دارچين و اويشن و زعفرون و جيگر 

سلام آنا جون نمیدونم منو خاطرتون هست یا نه بیمار طرازی بودم سال 94 که خوب بعد از چندین بار انتقال نت ...

عزیز دلم مگه میشه فراموشت کرده باشم.......

خوشحالم که ایشالله به لطف خدا داری نتیجه میگیری.......

عزیزم ساعت انجام آزات یکی بودن؟

یعنی مثلا همخ رو صبح حدودای یه ساعت انجام دادی با یکی صلح یکی عصر بود؟

در مورد قانون دوبرابر شدن خوب برا انتقال بیش از به جنین خیلی نمیشه قانونی تعیین کرد.....

ایشالله که ختم به خیر میشه....

فقط حواست باشه اگه درد شدیدی چیزی داشتی دقت داشته باش بهش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان ستروتاید به بازوم زدم حالا جای تزریق داره کم کم ورم میکنه این طبیعیه یا برم درمانگاه؟؟ ...

عزیزم یه کم صبر کن میخوابه اگه ورمش نخوابید میری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون. بله ۵ ماهه که زایمان کردم. خداروشکر خوبند. ولی خودم خیلی زودرنج و حساس شدم. خیلی تنه ...

عزیزم طبیعیه نگران نباش سختیش یکی دو سال اوله.......

خوب دو تا بچه کوچیک بزرگ کردنش سختتره.......

خصوصا که برا تو فاصله سنی هم دارن هر چند خیلی کمه.....

فکر کنم دوقلو بودن بهتر بود......

الان هر چی باشه بزرگه یه کوچولو چیزایی میفهمه و ممکنه یه حس حسادتی هم داشته باشه.......

خیلی سخته من تو همین یه دونه موندم.......

فقط وقتی خوابه یه کم وقتم آزاد میشه......

همش دوست داره باهاش بازی کنم فکر کنم الان برا تو سختتره......

بزرگه توجه میخواد کوچیکه بهت نیازش بیشتره مدیریت روابط برا تو خیلی سخته اما عوضش به این فکر کن یکی دو سال دیگه بهترین همبازی همدیگه هستن......

به حرفهای دیگرانم توجه نکن......

میدونی بهتر از این بود تو سالهای انتظار گیر کرده باشی.......

انا جوون من امروز چهارم انتقالم هيچ علايمي ندارم حتي يبوست هم ندارم فقط گاهي زير دلم خيلي كوچيك درد ...

عزیزم به علایم فکر نکن.......

خیلی خوبه یبوست نداری.......

معلومه تغذیت درسته که یبوست نداری......

خداتو شکر کن......

ایشالله با یه بتای تپل خیالت تخت تخت میشه.......

٤تا بسته ديگه دارم البته اينكه بلاس نذاشتن سهل انگاري. ازمايشگاه بوده دير بسته ها رو باز كرد و دكترم ...

عزیزم به فال نیک بگیر شاید بهتر بوده متاظر بلاست نشدن.......

بعضی جنینا محیط رحم رو بیشتر دوست دارن و ممکن بود جنینات تو انکوباتر بلاست نشن.......

به فال نیک بگیر......

از امروز ميتونم بلند شم كارخونه بكنم مثل غذا پختن و ظرف شستن به نظرتو الان بايد چيكارا كنم بهتره چي ...

عزیزم اگه طبعت سرده پس سردی نخور و گرمی بخور.......

فقط قاعده آور نخور.....

ملین هم بخور که یبوست نشی.....

به علایم هم اصلا فکر نکن......

سلام آنای عزیزم . همه ازمایشها بین ساعت 8تا9صبح بوده. ممنونم گلم بابت راهنمایی توکل برخدا

ببین لیدا جون چون جنینات یکی نبودن خوب ممکنه مثلا اولش دو تا گرفته بعد یکی متوقف شده و بتا دقیقا با یه ریتم بالا نرفته.......

ببین اولین ضریب ۰/۶ بوده بعد شده ۰/۳......

اگه از یه جایی به بعد ریتم افزایش ثابت بمونه یعنی بارداری عالی داره پیش میره.....

اما همچنان سیر ضریب نزولی باشه قضیه فرض میکنه.....

ایشالله که برا تو قراره همه چی خوب پیش بره......

💠اگر کسی به نیت حاجت دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت💜 19 💜مرتبه 🦋بسم الله الرحمن الرحیم 🦋بگوید و بعد از آن سوره 💙حمد 💙را تلاوت نماید و بعد از تمام شدن نماز 💚786 💚مرتبه آیه 💛بسم الله الرحمن الرحیم💛 را بگوید هر ❤️❤️حاجتی ❤️❤️داشته باشد برآورده خواهد شد. ان شاءالله💠

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین

سلام ب دوستانم....آنا جان شما لاپرا برای انتقال سوم انجام دادین؟ فاصله بین لاپرا و انتقالتون چقدر بود؟ درد بعد لاپراتون چجوری بود؟؟اگه قرار باشه ک من لاپرا بشم فکر کنم با کلیپس سر لوله رو میبندن ک جلوی نشتی مواد سمی بگیرن البته باید ببینم دکتر چی میگه و چیکار میکنه....خوده دکتر طرازی لاپرا انجام میده یا نه؟؟ ببخش بابت سوالام😘

مرگ بر hcg مرگ بر hcg با زدن ٣ تا امپول hcg بعد از انتقال  بي بي منفي شد روز در واق ...

بخدا منفي شدن بهتره تا باردار شدن با دردسر مثل الان من استراحت ام همش اخرشم اينطوري خدا ميدونه چي ميشه كاش منم منفي ميشد اينبارم