2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

فقط نگران این کمپرس آب گرم شدم

آخه من چندساعت بعداز تزریق آب جوش می ریختم توی کیسه آب گرم و میذاشتم اون ناحیه  

جای آمپول هام هم خیییلی کم درد میکنه. تعجب میکردم همه از درد جای آمپول هاشون می نالیدن 

اره عزیزم متاسفانه سر خود گرفتم اخه الان 3ماه میخام برم دکتر همش روز دوم پریود میشه پنجشنبه ودر ضمن پریودهام نامنظم شده مشکل دیگم اینه که من شهرستانم وبرای دکتر رفتم باید از روز قبل هماهنگ کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط نگران این کمپرس آب گرم شدم آخه من چندساعت بعداز تزریق آب جوش می ریختم توی کیسه آب گرم و میذاشتم ...

من اون طرفي كه تزريق ميكردم فرداش روش كيسه آب گرم ميذاشتم... من دو تا روزانه داشتم كه هر جفتش رو يك طرفم ميزدم تا فردا بعد روي اون كيسه آب گرم ميذاشتم... آنا جون هم گفتن دقيقا روي محل تزريق باشه نه روي كمر و نه روي شكم

فقط نگران این کمپرس آب گرم شدم آخه من چندساعت بعداز تزریق آب جوش می ریختم توی کیسه آب گرم و میذاشتم ...

عزیزم برا منم نسبت به بقیه کمتر درد داشت چون همسرم خیلی باملاحظه تزریق میکرد........

اصلا نگران نباش........

خیالت راحت باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم متاسفانه سر خود گرفتم اخه الان 3ماه میخام برم دکتر همش روز دوم پریود میشه پنجشنبه ودر ضمن ...

ببین فرض رو میذاریم بر اینکه ۴ شنبه صبح پریود بشی مگه انقدر راحت دوره که روز رو نمیتونی بیایی و ویزیت شی؟

اگه بعد از ظهر چهارشنبه هم پریود بشی دیگه روز اولت همون پنجشنبه میشه و میتونی شنبه بیایی برا ویزیت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اون طرفي كه تزريق ميكردم فرداش روش كيسه آب گرم ميذاشتم... من دو تا روزانه داشتم كه هر جفتش رو يك ...

همون دیگه اشتباه من این بود که همون روز کمپرس گذاشتم  

حالا خوب شد فهمیدم

ماری جون  ایشالا که به زودی با نی نی هات این روزهای سخت یادت می ره براشون اسم انتخاب کردی؟ ب ...

ممنونم مرمر جون انشالله به زودی قسمت خودت بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻راستش اینقدر درگیر حالم هستم هنوز اسمی رو انتخاب نکردیم فدات شم لطف داری انشالله من ذوق بارداری شما هارو بکنم😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
همون دیگه اشتباه من این بود که همون روز کمپرس گذاشتم     حالا خوب شد فهمیدم

به خدا اصلا مهم نیست.......

احتیاطا بهتره یه روز بعد بذاری وگرنه همون چند ساعتم خودش کافیه!!!!!!

عزیزم برا منم نسبت به بقیه کمتر درد داشت چون همسرم خیلی باملاحظه تزریق میکرد........ اصلا نگران نبا ...

اتفاقا همسر منم خیلی باملاحظه تزریق میکنه، با اینکه اصلا تزریقات بلد نبود و تو پروسه میکروی من پیگیر شد و یاد گرفت

ان شااله که مشکلی پیش نمیاد. توکل به خدای مهربون

منم انتقال قبلم همون موقع بعد تزریق روش کیسه ابگرم میذاشتم....اشکال داره مگه؟؟؟    

رز عزیز بهتره که بلافاصله گذاشته نشه اما بازم تاکید میکنم دلیل نمیشه کسی که بلافاصله گذاشته علت نتیجه نگرفتنش بشه.....

سلام مامان ماری عزیززززززز خیلی خوشحالم که حالت کمی بهتر شده  ان شاله ازین به بهد بیش ...

قربونت افسون جون مامان اینده من همیشه دعاگو هستم خدا میدونه خیلی دوست دارم بیشتر بیام اما واقعا نمیرسم ولی خب همش فکرم پیشتونه و آرزوی قلبمه شدن همتونو از صمیم قلبم دارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ممنونم مرمر جون انشالله به زودی قسمت خودت بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻راستش اینقدر درگیر حالم هستم هنوز اسمی رو ...

ماری جان من خیلی ناراحت میشم از حالت میگی....ولی خب شکر خدا تهش شیرینه و به زودی هم سختیات تموم میشه...

خواهرم بعد سه تا سقط دکترش گفت کل بارداری استراحت مطلق باش ..خیلی سخت بود از ترسش 20روز یکبار با ترس و استرس میرفت حموم حتی نمیتونست بلند شه برای خودش اب بیاره...فقط میرفت دستشویی ...همین....فکر میکردم سختترین بارداری مال اون بوده ولی انگار برای شما خیلی سختتره خصوصا که دوقلو هم هست....

خیلی میترسم منم مثل خواهرم یا شما بشم...بخصوص که خیلی خیلی بدن ضعیفی دارم و تو شهر غریبم و کسی رو برای مراقبت ندارم...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون ببخشید فکر کنم کفریت کردم    

نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیست.......

اتفاقا یکم پشیمون شدم از گفتنش نمیخوام الکی استرس بدی به خودت.......

شک نکن فقط احتیاطا از این به بعد روز بعدش بذار اما استرس روزای قبل رو نداشته باش به هیچ وجه.......