2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047384 بازدید | 684597 پست
عزیزم من همیشه میگم چیزی بخوری که بدنتون بهش عادت داره و حستیت نداره و مناسب دبعتون باشه....... چون ...

گرمی جات خوبه؟؟آخه بعضیا میگن تو اون دوهفته اول انتقال گرمی نخورین ک باعث سقط میشه

گرمی جات خوبه؟؟آخه بعضیا میگن تو اون دوهفته اول انتقال گرمی نخورین ک باعث سقط میشه

عزیزم بازم تاکید میکنم بستگی داره.......

مثلا من تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی میخوردم (البته غیر قاعده آورها!!!!!!) یعنی میوه و مواد غذایی با طبع گرم میخوردم.......

چون من طبعم سرد بود و از یه سال قبل امتقال تقریبا سردیجاتو از رژیم غذاییم تا حد امکان حذف کردم....

از ماه سوم بارداری خودم حس میکردم طبعم داره رو به گرمی میره از اون به بعد سردی و گرمیو با هم خوردم.......

عزیزم اینکه میگن گرمی باعث سقط میشه منظور گرمیهای قاعده آوره.......

وگرنه کی با سیب و موز سقط کرده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم یه کم به بدنت دقت کنی عیار دستت میاد که چه جوری سردی و گرمی بدنتو بالانس کنی.......

پس خواهشا از کسی تقلید نکن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان من یکماه بعد از پانچرم بدنم سخت شده یعنی کمرم قفل میشه و وقتی می خوام از جام بلند شدم کمر وبدنم قفل میشه وبه سختی می تونم بر گردم به حالت اولیه فکر میکنید از داروها باشه یا نه مشکل از جای دیگست؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

بچه ها كسي سوال منو نميدونه اينكه بيمارستان امام خميني براي ميكرو خوبه يا نه 

يا اگه بخوام فقط براي انجام ميكرو جاي ديگه برم قبول ميكنن يا نه 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

خانوما كسي جواب سوال منو ميدونه؟

بار اول انتقالم  كه منفي شدم جواب ازمايش bhcg عدد٢٠ شد كه زير رنج ٢٥ منفي بود 

ببخشيد ولي نوك سينه هام بدجور تيره تيره شده بودن

الان من روز اول و چهارم و هفتم امپول hcg (٥٠٠)زدم ولي دريغ از سر سوزن تغيير

سوالم اينه ميدونيد اين امپولا حدودا چند واحد hcg بالا ميبره؟؟

كه بي بي چكو مثبت كاذب ميكنه؟

سلام به دوستان  منم حسابي درگير بودم اول اينكه دكتر ناباروريم كفت برو يه دكتر ديكه من بارداري ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، مينو جون اين دكترها هم واقعا مغز آدم رو هنگ ميكنن من هم دكترم رو عوض كردم بنا به دلايلي ميام تهران دكتر يعني همين شنبه براي بار اول اومدم كه به من هم يه چيزهايي گفت مثلا يكي اينكه براي من هم توي غربالگري اول سندروم داون متوسط بود البته نه بالا و دكتر من غربالگري دوم يا همون كواد ماركر رو نوشت كه اون رو آزمايشگاه نيلو انجام دادم و هيچ مشكلي نداشت حالا اين دكتر جديد ميگفت چرا سل فري ندادي كه من گفتم دكترم لازم ندونست و البته گفت الان كه ديگه هفته بارداري من طوري هست كه فايده نداره و بايد بسپارم به خدا كه من هم گفتم من از اول همين كار رو كردم وقتي كه توي اينستا بچه هايي رو ميبينم كه آزمايشهاي غربالگريشون هيچ مشكلي نداشته ولي با سندروم داون به دنيا اومدن كه خدا ان شا الله براي هيچ كس نخواد يه طورايي ميشه فهميد اين تستها همه احتمالات هست و تا يك حديش درسته .

ديگه اينكه به من گفته آمپول انوكسپارين رو چرا يك روز در ميون ميزنم و يا بايد هر روز بزنم يا كلا نزنم و بهم گفت از خود رويان بپرسم كه رويان هم گفت به مشكل برميگرده و ميتونه يك روز در ميون باشه .

اينها رو گفتم كه بدوني اكثر دكترها يه طورايي دل آدم رو خالي ميكنن .

حالا هم تصميم گرفتم با همين دكتر كه قبلا ميرفتم هم ادامه بدم تا براي داروهام به مشكل برنخورم چون اين دكتر خودش آي وي اف انجام ميده و بهتر ميدونه ولي براي زايمان برم پيش دكتر تهران ، البته من به اين خاطر اين كار رو كردم كه دكتر كرجم يك مقدار حواس پرته و چون من زايمانم ميفته اواخر سال ميترسم يهويي غيب بشه يا بخواد ببرتم بيمارستان دولتي چون شنيدم ازش اين موارد رو ، ترجيح دادم ريسك نكنم و با دو تا دكتر ادامه بدم . ديگه واقعا توكل به خدا . 

سلام دوستان. بچه ها من امروز هشت قاعدگی هستم ميخوام انتقال بدم از روز پریود روزی سه تا استرا دیول خوردم امروز رفتم سونو ضخامت رحمم پنج بود دکتر بهم دارو داد باز.. شد روزی پنج تا.. تا شنبه که ميشه سیزده قاعدگی... گفت اگر خوب نشد سیکل کنسل ميشه.. حالا آیا رشد می کنه؟ باید چند شه؟ شما روز چند انتقال داشتید من بشه روز شونزده.. دیر نیست؟؟

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان سبحان جون يادمه شما هم قرار بود کنسل شه بخاطر ضخامت.. حالا چکار کنم چی بخورم. روزی پنج تا استرا دیول دیگ باید بخورم از امروز... شما ها چکار کردید؟ بعد عمل دوم اندومتر م خیلی ضعیف شده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مامان سبحان جون يادمه شما هم قرار بود کنسل شه بخاطر ضخامت.. حالا چکار کنم چی بخورم. روزی پنج تا استر ...

سها جون عزيزم من پياده روي داشتم هر روز خيلي تند در حد يك ساعت و نشاسته در شير يا آب حل كردم خودم و روزي تقريبا ٥ تا گوجه فرنگي خام ، اينها رو از توي نت پيدا كردم البته من چون دير فهميدم سيكلم اين سري هم داره كنسل ميشه فقط ٤ الي ٥ روز اين كار رو كردم شما سعي كن از همين امروز شروع كني .

سلام دوستان. بچه ها من امروز هشت قاعدگی هستم ميخوام انتقال بدم از روز پریود روزی سه تا استرا دیول خو ...

سها جون اين كارهايي كه بهت گفتم انجام بده راستي آب هم خيلي زياد بخور ان شا الله ميره بالا من روز ٢١ انتقال دادم اگر روند رشد داشته باشه ضخامتت روز انتقال مهم نيست كي باشه .