2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
پزشكت برات مهم ها رو نوشت؟ من طبق همون نسخه ٤ آنا جون ميخوام بدم...يعني اونا ميشد دو تومن؟

نه عزیزم اونایی که من دادم همون حدودای یه تومن میشه........

به سری سی دی مارکرای اضافی بود اونارو انجام نداده......

تستهایی که من نوشتم جز دو آیتم آخر نسخه ۴ که نیازنیست انجام بدی حدودای ۱۲۰۰ بود با کاریوتایپها......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
"نقص در رشد جنین: نقص کروموزومی مرد و یا زن، اسپرم، تخمک یا جنین حاصله، از علل RIF با منشأ جنینی می‌ ...

عزیزم من اطلاعاتی ندارم اما به نظرم همچین روالی هنوز ایران اجرا نمیشه چون اگه اینطور بود خوب قبل لقاح غربال تخمک و اسپرم انجام میشد.......

ولی اینکه تست خون بدی و معلوم بشه نقص ژنتیکی میتونه داشته باشی یا نه هست اما دقیق نمیدونم چیاست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان یه سوال داشتم. برای میکرو کسی داروهای ایرانی استفاده کرده و راضی بوده؟یا باید حتما خارجی ...

عزیزم من داروهام ایرانی بود اگه مشکل زیاد از خودتون نیست به داروهای ایرانی هم خوب جواب میده بدنتون

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
در طی لقاح طبیعی و روش لقاح آزایشگاهی(IVF)، احتمال نفوذ اسپرماتوزوای غیر بالغ و ناسالم به داخل تخمک ...

عزیزم خوب دی اف آی هر چه نرمالتر باشه شانس انتخاب اسپرم سالم بالا میره......

یعنی وقتی دی اف آی صد درصد سالم بودنو نشون بده و ۱۰۰ مطلق باشه نه تقریبی اچن وقت میتونی بگی لااقل از نظر دی اف آی تو لقاح اسپرم مورد دار نیست.......

پس میبینی فقط شانس بالا میره هیچ قطعیتی نمیتونه باشه.......

ممکنه یه در میلیون اسپرم مشکل دار باشه و از شانس بد همون مورد دار لقاح داده بشه......

پس اینجا هست که اهمیت غربال اسپرم و تخمک قبل لقاح از نظر سلامت ژنتیکی مطرحه.......

کاش امکان همچین غربالی بود و تخمک و اسپرما هدر نمیرفتن.......

خواهش میکنم عزیزم،فعلا میکرو نکردم آزمایش هورمونی دادم اول پرولاکتینم بالا بود اون خوب شد الان تیروی ...

ممنون عزیزم. خیلی لطف کردی. ان شالله شرایط شما هم بزودی نرمال میشه و تا عید باردار میشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون cd 16+56 و cd 5+19 نرمالش چند باید باشه؟ تو آزمایشات رنج نرمالو نزده

عزیزم والا اینا رنج نرمال نسبی دارن یعنی با مقایسه تکیا با دو تاییا میشه نتیجه گرفت......

اکا اگه اشتباه نکنم یکی از دوستامون چند مدت پیش میگفت ۱۶+۵۶ش باید زیر ۸ میشد.......

برا من ۱۳ بود که دکتر گفت بالاست.......

۵+۱۹ من ۱/۵ بود که طبق نظر دکتر ایمونولوژم بالا بود.......

حالا اینکه دقیق بشه گفت رنج نرمال دو تاییا چنده نظر قطعی نیست مال هر کسیو نسبت به آزش و مقایسه بقیه آیتما میتونن تخمین بزنن.......

سلام..ببخشید من برای لاغری معجون سیر و عسل رو میخورم..ماه دیگه آی وی اف دارم میخاستم‌راهنماییم کنین ...

عزیزم اگه طبعتو به هم نریزه فکر نکنم ضرری داشته باشه.......

فقط بدون هر دو خیلی گرمن اگه طبعت گرمه احتیاط کن ولی اگه طبعت سرده برات خوبم هست......

سلام..ببخشید من برای لاغری معجون سیر و عسل رو میخورم..ماه دیگه آی وی اف دارم میخاستم‌راهنماییم کنین ...

عزیزم به جمعمونم خوش اومدی......

ایشالله جشن مامان شدنت عزیزم.......

آنا جون همسرم اگر آزمايش ژنتيك اسپرم بده، بعد جوابش مثلا اگر خدايي نكرده خوب نبود، اون وقت ...

ببین از این جهت میگم نده چون اگه خدای نکرده بعد آز معلوم بشه مشکل ژنتیکی هست خوب احتمال داره جنینای فریزت مشکل دار باشن اما خوب این احتمال هم هست که جنینات سالم باشن و شانس انتقال رو از دست بدی.....

بذار یه مثال بزنم!!!!!

چند سال پیش یکی از دوستامون انتقال داد و ماه سوم بارداری جنینش سقط شد.......

خلاصه بعدا کاریوتایپ دادن و معلوم شد که خودش نقص کرومزومی داره و احتمال اینکه به خاطر تخمک جنینش سالم باشه ضعیفه.....

البته طفلک آزهای ایمنی و انعقادیو هم داده بود و معلوم شده بود مشکل انعقادیم داشته غافل از اینکه حتی یه آسپرینم نداشته.......

از یه ورم جنین سقط شده رو داده بوده برا آزمایش معلوم شده بود جنینش از نظر ژنتیکی سالم بوده و اگه برا مشکل انعقادیش دارو گرفته بود جنینش سقط نمیشد........

اونم جنین سالمش.......

اونم کسی که شانس اینکه جنین سالم به تورش بخوره خیلی کم بوده......

فکر کن به خاطر نداشتن داروهای رقیق کننده خون جنین سالمش رو از دست داد........

پس میبینی میشه با نقص کرومزومی هم جنین سالم داشت......

پس من جات باشم شانسمو امتحان میکنم اگه خدای نکرده نگرفت اون وقت کاریوتایپ رو انجام میدین ولی ایمنی و انعقادیارو حتما انجام بده!!!!!!!

ببین از این جهت میگم نده چون اگه خدای نکرده بعد آز معلوم بشه مشکل ژنتیکی هست خوب احتمال داره جنینای ...

واي ازت ممنونم... نميدوني چقدر دلمو قرص كردي.... من هم آسپرين ميخوردم هم انوكسپارين ميزدم...بازم ممنونم ازت كه اين لطف رو ميكني و با دقت و حوصله جواب ميدي... خدا دختر نازت رو برات حفظ كنه

طبعم نه گرمه نه سرد..تا الان ک اذیت نشدم قبل آی وی اف میشه بگین چ چیزایی بخورم ک نتیجه بخش باشه انت ...

عزیزم من همیشه میگم چیزی بخورین که بدنتون بهش عادت داره و حساسیت نداره و مناسب طبعتون باشه.......

چون بدن با بدن فرق داره پس قانون تغذیه ای کلی نمیشه داد اما چند قلم شامل همه میشه......

آب زیاد بخورین.....

میوه و چهار مغز بخورین......

اگه طبعتون گرمه تو خوردن گرمیا زیاده روی نکنین اگه سرده گرمی بخورین که بدنتون رو به اعتدال بره......

پروتئین بخورین که کیفیت تخمکاتون بالا بره.....

یعنی گوشت، مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ آب پز.....