2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
مهناز جون امروز هم آزمایش داشتی رفتی چی شد ؟

کی فردا میشه که بیای جواب بتای + بدی خیالمون از بابت شمام راحت شه. واسه بچه هایی که انتقال میدن منم روزشماری میکنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان ،آنا جون میشه توضیح بدی عزیزم که آزمایشهای ایمنی وانعقادی چه چیزایی رو چک می کنن ؟

عزیزم ایمنیو بررسی میکنن ببینه ممکنه رحمت نسبت به جنین حالت تهاجمی بگیره یا نه.......

انعقادیام بررسی میکنه ببینه مشکل خونرسانی داری یا نه چون خونرسانی فاکتور مهمیه به و باید خونرسامی به رحم و تخمدانا و جنین عالی پیش بره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم،نه کلا همینا بودن، یه انتی مولرین هست که 1.73 هست و رنجشو بین 0.6-7.7 زده

پس خوبه نگران نباش ایشالله با رو شدن مشکلاتت دیگه به مامان شدن کلی نزدیک شدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تهران نیستم متاسفانه     کرج هستم، دکتری تو کرج نمیشناسی؟

نه عزیزم نمیشناسم......

احتمالا دوستای کرجی راهنمایی کنن.......

حالا با مرکز ناباروری تو کرج تماس بگیر تحتمالا متخصص ایمونولوژی داشته باشن......

پس خوبه نگران نباش ایشالله با رو شدن مشکلاتت دیگه به مامان شدن کلی نزدیک شدی......

مرسی آنا جونم،با دعای شما دوستای گلم

راستی اون دو تا فاکتور که پرسیدی آز دادم یا نه خیلی مهمن؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام دوستان یه سوال داشتم. برای میکرو کسی داروهای ایرانی استفاده کرده و راضی بوده؟یا باید حتما خارجی ...

عزیزم بستگی داره شاید یکیا به ایرانیش جواب بدن یکیا خارجیش اما در کل فکر نکنم انقدرا فرق داشته باشن.......

مثلا من با اینکه اکثرا خارجی بودن داروهام خوب جواب نمیداد و بار آخر با مریونال خارجی بهتر جواب داد......

یعنی ممکنه بعضیا مثل من به داروی خاصی بهتر جواب بدن اما کلیتشو بخوایی بدونی داروهای ایرانیو خارجی انقدرام فرق ندارن.......

مگه اینکه فرد خاصی استثنا بشه......

مرسی آنا جونم،با دعای شما دوستای گلم راستی اون دو تا فاکتور که پرسیدی آز دادم یا نه خیلی مهمن؟؟

عزیزم مشابهشو داشتی و مورد نداشتی همون فاکتور ۵لیدن که برات نرمال بوده.......

ممکنه mthfr  و pai1ت هم نرمال باشه یا مورد داشته باشه مربوط به وجود ژن غلظت خونه.......

عزیزم یکم هزینشون بالا بود اون زمان من با بیمه دادم حدودای ۴۰۰ شدن اگه برات مقدوره میخوایی بده چون اگه مورد داشته باشه باید داروی ضد انعقاد بگیری......

مهناز جون امروز هم آزمایش داشتی رفتی چی شد ؟

نه بهار جون.. زنگ زدم تعطيل بودن ... فردا ميرم.. هرچند نود و نه درصد ميدونم بازم منفيه....انشاالله تو بري و بياي و بگي مثبته.... خدايا خودت پشت و پناه بهار باش و دلشو شاد كن

"نقص در رشد جنین: نقص کروموزومی مرد و یا زن، اسپرم، تخمک یا جنین حاصله، از علل RIF با منشأ جنینی می‌باشند. نقص کروموزومی زنان مثل ترانس لوکاسیون متعادل (بالانس)، موزائیسم، معکوس شدن، حذف و شکست کروموزومی به‌خصوص در ناحیه سانترومر در زنان جوان با RIF دیده شده است"...

سلام....درمورد این آیتم ها کسی از دوستان اطلاعاتی داره...از روی جه آزمایشهایی میشه این عوامل رو بررسی کرد و تا حدودی کیفیت تخمک سنجیده میشه...جایی خوندم که بررسی ژنوم تخمک هم کمک کننده است اما نمیدونم چه جوری بررسی میشه؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پزشكت برات مهم ها رو نوشت؟ من طبق همون نسخه ٤ آنا جون ميخوام بدم...يعني اونا ميشد دو تومن؟

اونا میشد تقریبا 1/5 ولی سی دی مارکرا رو خیلیها رو به دکترم گفتم نوشت برام یه سریها رو هم خودش نوشته بود که همش بالای دو تومن میشد،که من مهمترینها رو انجام دادم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ممنون از صبوریتون بخاطر سوالای زیادم. خدا خیرتون بده خیلی خوب توضیح میدین. والا ما هنوز وارد سیکل نش ...

سلام عزیرم منم کرمانشاه زندگی میکنم،خواستم بگم اگه میخوای میکرو انجام بدی بیمارستان معتضدی نرو چون اونجا خیلی شلوغه خیلی هاهم اونجا نتیجه نگرفتن،خودم اونجا ای یو ای داشتم روز ای یو ای به جای اینکه دکتر انتقال بده داد دانشجوش انجام داد،اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری برو جهاددانشگاهی وابسته به رویان الان خودم میرم اونجا زیره نظر دکتر کشاورزی هستم کارشون خیلی خوبه و دقیق

در طی لقاح طبیعی و روش لقاح آزایشگاهی(IVF)، احتمال نفوذ اسپرماتوزوای غیر بالغ و ناسالم به داخل تخمک توسط سد زونا پلاسیدا به حداقل می رسد در صورتی که در روش میکرواینجکشن یا تزریق اسپرم به داخل سیتوپلاسم تخمک، این سد وجود نداشته و بنابراین در روش میکرواینجکشن همیشه موارد نگرانی بوده است. در طی تحقیقات انجام شده انتخاب اسپرم توسط پارامترهای معمولی (غلظت، مورفولوزی،تحرک) نمی تواند گویای سلامت DNA اسپرم باشد. مطالعات بيانگر اين مطلب است كه در تخمك هاي لقاح يافته با اسپرم هاي داراي آسيب DNA بالا ميزان لانه گزيني، و بارداري به طور معني داري كاهش مي يابد

با توجه به این مقاله حتی ممکنه لقاح  با اسپرم نابالغ و ناسالم انجام بشه و تا حدی جنین رشد پیدا کنه اما بعد از مدتی که ژنوم پدری فعال میشه اگه مشکلی وجود داشته باشه و تخمک نتونه اونو رو بازسازی کنه یا موجب شکست مکرر و یا سقط و...میشه..

سوالم اینه که وقتی dfi نرمال باشه  و مورفولوژی پایین باز هم ممکنه این مسائل پیش بیاد یعنی درصد نرمال dfiمیتونه کمک کننده باشه و مورفولوژی ابنرمال رو جبران کنه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

خب اینم بگم که یه چند روزی تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم...

پس با توجه به شرایط و اگه سونو بشم و مشکلی نباشه و خیالم از بابت رحم تا حدودی راحت بشه..(البته فعلا به لطف خانم دکتر خیلی هم امیدی نیست). باید فقط به بررسی سلامت جنین فکر کنم...که اونم اگه بشه یه سری آزمایشهای ژنتیکی انجام بشه و اگه نشد چون خیلی تاکید دارم روی سلامت جنین و علت شکست مکرر بیشتر میتونه به این دلیل باشه باید به فکر pgs باشم...به نظرتون تصمیم عاقلانه ای هست؟؟جایی خودندم که چون اون سلول تمایز یافته نیست و از جنین جدا میشه پس مشکلی نخواهد داشت و بعدا جنین ترمیم میکنه خودش رو..من خیلی نگران این دستکاری جنین هستم و طبق تحقیقات ریسک انجام  pgs با انجام ای وی اف تقریبا برابر هست...

میخوام تک تک این جملات رو بگم به دکتر و البته قبلش تجربه و نظرات شما رو هم بدونم..

.اینارو مینویسم تا اگه کسی تو شرایط من قرار گرفت خدای نکرده حداقل تا حدودی آگاه باشه