2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست
سلام،آنا جون تا کی باید قرص استرادیول و استروژن مصرف بشه،تو نت ک خیلی عوارض براش زده حتی برا جنینم ض ...

عزیزم به عوارضش فکر نکن.......

عوارضش مال کسایی هست که نرمال باردار میشن.......

ببین وقتی ما به استروژن نیاز داریم یعنی نگرفتنش از گرفتنش عوارض خیلی خیلی بیشتره.......

پس فکرای بد نکن.......

این همه از مامانا داشتن و شکر خدا بچه های سالمیم به دنیا آوردن.....

عزیزم استرادیول معمولا تا هفته ۱۰ الی ۱۴ رو من یادمه داشتیم......

اخیرا یکی از دوستان تا هفته ۶ داشت اگه اشتباه نکنم.....

فکر کنم به نیاز و دوزم ربط داره.......

پروژسترونم معمولا تا ۱۲ هفته هست و سلکسانم معمولا تا آخر بارداری و چند روز قبل زایمان.......

ببین اینا مدت زمانهای روتینه حالا یکی کمتر یکی بیشتر بسته به شرایطش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تست آخرت یه سری چیزا بالاست من سر درنیاوردم سرچ میکنم ببینم چی به چین چون برا من نرمال بودن در ...

ممنون آنا جون،لطف میکنی، فقط من ان شاءالله دی ماه که احتمالا سومین پریوده بهم گفتن برم، داروی خاص دیگه ای برای این مواردی که گفتی نباید قبلش مصرف کنم؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان برا آز ژنتیک پرسیده بود، شوهر منم فقط کاریوتایپ و دی اف آی انجام داد ک خداروشکر مشکلی ...

ستایش جون در مورد کاریوتایپ میدونست دوستمون و انجام دادن موردی نداشت.......

چون دیگه مورد بررسی نشده نداشت دنبال اینه ببینه از نظر ژنتیکی بیشتر از کاریوتایپ چه تستهایی میشه داد که مطمئن شد تخمک و اسپرم از نظر ژنتیکی احتمال سالم بودنشون بالاتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم مهدیه جون ظاهرا مشکل انعقادی نداری.......

Mthfr و pai1 رو ندادی؟

من اون پیامو گذاشتم تو تایپیک،راستش تو یکی از گروههای دوستام دیدم اینجا گذاشتمش ولی اینکه چقد صحت دا ...

ستایش جون عزیزم منم تو کانال گذاشتمش و زیرش تاکید کردم تحقیق کنن در موردش!!!!!!!

ممنون آنا جون،لطف میکنی، فقط من ان شاءالله دی ماه که احتمالا سومین پریوده بهم گفتن برم، داروی خاص دی ...

عزیزم یه پیشنهادی واست دارم.......

به نظرم یه ویزیتی با یه متخصص ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده بشی بد نیست.......

اگه تهرانی مثلا 

ز ر ن ا ن ی

م ر ی م ت و ک ل ی

با یه دکتر غدد هم ویزیت بشی بد نیست......

البته ترجیحا دکتر غددی که تو مراکز ناباروری کار کرده......

عزیزم مهدیه جون ظاهرا مشکل انعقادی نداری....... Mthfr و pai1 رو ندادی؟

ممنون عزیزم،نه کلا همینا بودن، یه انتی مولرین هست که 1.73 هست و رنجشو بین 0.6-7.7 زده

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم یه پیشنهادی واست دارم....... به نظرم یه ویزیتی با یه متخصص ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کا ...

تهران نیستم متاسفانه   

کرج هستم، دکتری تو کرج نمیشناسی؟

عزيزم هزينه آزمايشات چقدر شد؟ با بيمه

تقریبا 900 هزار تومن،تازه کلیشو فاکتور گرفتم وگرنه 2تومن بیشتر میشد

عزیزم به عوارضش فکر نکن....... عوارضش مال کسایی هست که نرمال باردار میشن....... ببین وقتی ما به اس ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی، البته یه جایی هم خوندم ک اگه همزمان با استروژن پروژسترون مصرف نشه این عوارض هست، خدا خودش ب خیر بگذرونه تا اینجاش ک همش سختی و استرس بوده از اینجا ب بعدش شرایط بهتر بشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد