2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

عزیزم آنتی تایرو و آنتی تی پی اوت خیلی بالاست ضمنا الان دیدم سی دی مارکرارم دادی فکر کنم دو تاش لااقل بالاست.......

۵۶ و ۵۶+۱۶ت پس حدسم درست بود ایمنیتم مورد داره با این آنتی تایرو و آنتی تی پی او بعیدم نبود.......

باز خدارو شکر که انجامشون دادی......

خوب فعلا باید با لووتیروکسین و قرص پرولاتینت کنترلشون کنی........

تو سیکلم داروهای لازمو خواهی داشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کابر گولین  همون داستینکس هستش ...آنتی تیروگلوبین  مثل آنتی تی پی او tpo ....هست نشون میده ...

مرسی عزیزم،آره میدونم ولی دکتر گفت داستینکس بهتره،من خودم هم قبلا کابرگولین خورده بودم

دکتری که رفتم زیاد با جدیت رسیدگی نکرد ،مثلا گفتم لکه بینی دارم گفت با مرکزت مشورت کن ولی مرکز گفته بود طبیعیه ولی اگر  میخوای برای لکه بینیت میتونی متخصص زنان بری ولی دکتره دیروز که بهش گفتم ممکنه لکه بینیم به خاطر پرولاکتین باشه فقط گفت ممکنه،یعنی عملا هیچ راهی بهم نگفت و جدی نگرفت و خودش هیچ نظری نداد،گفتم پس فقط ازمایشامو چک کنین که اونم سرسری چک شد...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید زندگی عزیز رنجهای نرمالشو نذاشتی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام،آنا جون تا کی باید قرص استرادیول و استروژن مصرف بشه،تو نت ک خیلی عوارض براش زده حتی برا جنینم ضرر داره،

امپول پروژسترون و سلکسان  چی؟ 

عوارض استرادیولو ک دیدم خیلی استرس گرفتم من روزی سه تا دارم بعلاوه دوتا قرص استروژن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
امید زندگی عزیز رنجهای نرمالشو نذاشتی.......

الان دوباره میزارم، مرسی آنا جون

اسمم مهدیه هست    

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
داروخونه به جای داستینکس کابولین داد.. ویتامین دی هم گفت خوبه نخور ولی من خودم هر دفعه یدونه 1000 م ...

عزیزم من ویتامین دیم ۲۹ بود دکترم سه تا آمپول د۳ داد هر ده روز یکی زدم.......

داروخونه به جای داستینکس کابولین داد.. ویتامین دی هم گفت خوبه نخور ولی من خودم هر دفعه یدونه 1000 م ...

ویتامین دی نقش مهمی تو لانه گزینی داره!!!!!!

بحیب جان خدا نی نیتو سالم نگه داره، راستی شما درد پری نداری؟ اگه داشتی در موردش با دکترت صحبت کردی،برا لکه بینیت چی گفت،ممنون میشم جواب بدی، دیگه امروز صب از درد پری نشستم گریه کردم

اطلاع رسانی: سلام دوستان اگه كسي رو ميشناسين كه میخواد از پرورشگاه بچه بیاره اين بچه هاي كرمانشا ...

ممنون عزیزم. اتفاقا این پیام دیدم ولی هرچقدر زنگ زدم یا اشغال بود یاخاموش. ازطریق تل هم بهش پی ام زدم جواب نداد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
ممنون عزیزم. اتفاقا این پیام دیدم ولی هرچقدر زنگ زدم یا اشغال بود یاخاموش. ازطریق تل هم بهش پی ام زد ...

من اون پیامو گذاشتم تو تایپیک،راستش تو یکی از گروههای دوستام دیدم اینجا گذاشتمش ولی اینکه چقد صحت داره اطلاع ندارم،لطفا بدون تحقیق و اطلاع کامل کاری نکنید

مرسی عزیزم،آره میدونم ولی دکتر گفت داستینکس بهتره،من خودم هم قبلا کابرگولین خورده بودم دکتری که رفت ...

عزیزم تست آخرت یه سری چیزا بالاست من سر درنیاوردم سرچ میکنم ببینم چی به چین چون برا من نرمال بودن در موردشون سرچی نگرده بودم.....

سلام ستایش جون،امیدوارم خودت و نی نی گلی سلامت باشید،عزیزم شما بودید سرم میزدی؟از کدوم داروخانه میگی ...

سلام یسنا جان، از داروخانه بیمارستان بهمن گرفتم هر دوبارم ازاد