2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
اوکی چشم ممنون عزیزم .نمیدونم دکتر که گفت رشد. فولیکولا خوب نبوده و. دارو رو. زیاد. میکنم یکدفعه دلم ...

عزیزم جای نگرانی نداره همه ما قبل پانکچر تست هپاتیت رو میدیم لازمه عمله.......

اصلا فکرای بد نکن........

حتی اینو بگم خیالت راحت بشه من میکروی اولم تست هپاتیت رو داده بودم اما چون ۶ ماه از تاریخش گذشته بود مجدد برای میکروی سوم خواستن چون فاصلش زیاد شده بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان  منم حسابي درگير بودم اول اينكه دكتر ناباروريم كفت برو يه دكتر ديكه من بارداري ...

عجب کاری کرده دکترت......

کاش بری زیر نظر دکتر زنانی که خودش تو کار آی وی اف باشه و بارداری هم ویزیت کنه لااقل اینطوری خیالت راحتتره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مینو جون می شه در مورد ازمایشهای اولت توضیح بدی. تو سونوی ان تی سونوگرافیست چیزی به شما گفت؟ ازمایش ...

عزیزم سلفری رو همه نمیدن........

برا مینو جون یه کم ریسک نشون داده بود برا اطمینان سلفری رو انجام داده......

دوستان کسی اینجا بوده که با عمل هیسرو وخراش رحم باردار بشه ؟

عزیزم بله من خراش با هیسترو داشتم و شکر خدا + شدم......

البته من لاپراهیسترو با خراش داشتم......

چون برا درمان آندومتریوزم لاپراسکوپیم قرار بود بشم همه رو با هم انجام دادن واسم........

سلام شبتون به خیر. ..دیگه صبح و شب هم دست از سرتون بر نمیدارماااااا😊😊😊😊😆😆😆

یه سوالی به ذهنم رسید نتونستم نپرسم...میخوام  واسه همسرم کپسول فرتیل اید بخرم هم چون مورفو نرمالش 3 درصده و تحرک و...هم پایینه هم کلا واسه تقویت.فقط یادمه یکی از بچه ها میگفتش که بعد خوردن دارو بدتر شده همسرش به نظرتون ممکنه واسه دارو بوده باشه...میترسم بخرم بعد پشیمون شم

و یکی دیگه اینکه همسرم میگه اصلا نباید بری واسه پانکچر تا علت منفی شدنو نفهمیم میگه شاید همین مورفو پایین باعث شده...نمیدونم...فکرم رفت سمت آزمایشهای تخصصی ژنتیک اما اصلا نمیدونم چه آیتمهایی رو باید چک کرد..کاربوتایپ دادیم اما دیگه نمیدونم واسه ژنتیک باید چه آزمایشهایی انجام بشه...ممنون میشم راهنمایی کنید

اخه دیگه غدقن شدم واسه پانکچر...گویااا تحریم شدم😆😆

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نه عزیزم ب بی بی اعتقادی ندارم😉😂😂...دعا کن برام ...شما کی آزمایش داری

من پنجشنبه ميرم ازمايش ميدم چون صبرم كمه

برعكس من به بي بي متاسفانه خيلي هم اعتقاد دارم

از رو درجه رنگ خط دوم بتارو واست ميگم 🤣🤣🤣🤣 (شوخي ميكنم)

ولي در كل بي بي مارك خوب ٩٠ درصد درسته

اين نظر منه

البته ميدونم آنا جون الان گوشمو ميبره

سلام شبتون به خیر. ..دیگه صبح و شب هم دست از سرتون بر نمیدارماااااا😊😊😊😊😆😆😆 یه سوالی به ...

احسنت به همسرتتتتتتتتت.......

اتفاقا خوبه که خواسش بهت هست........

والا دقیق در مورد بررسی ژنتیکی نمیدونم اما شاید ستایش جون بیاد بتونه کمکی بکنه......

یکی از پستاشو ریپلای کن ازش بپرس اگه اشتباه نکنم تحصیلاتش تو این زمینه بود........

من پنجشنبه ميرم ازمايش ميدم چون صبرم كمه برعكس من به بي بي متاسفانه خيلي هم اعتقاد دارم از ر ...

پیخ پیخ پیخ پیخخخخخخخخخخخ

من سونوي ان تي دادم عددش ١.٨شد بعدش ازمايش خون مربوط به ان تي كه اون هاي ريسك شد سلفري دادم اونم يك ازمايش خون هست سه نوع ناهنجاري رو نشون ميده كه تو سلفري كم ريسك بود بله دكترم بسيار بي انصافي كرد وسط راه ولم كرد 

احسنت به همسرتتتتتتتتت....... اتفاقا خوبه که خواسش بهت هست........ والا دقیق در مورد بررسی ژنتیکی ...

ممنونم مامان مهربون و همیشه در صحنه😚😚😚😚😚چه خوبه که هستیدد..وااا خدااایااا مرسی

آنا جون فرتیل اید بگیرم واسه همسرم به نظرتون فک نکنم ضرری داشته باشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

اناجان نظرت چيه يك روز درميرن امپول بزنم اونم نه دوتا يكي روزهايي كهرامپول نميزنم شياف بزارم؟ميترسم شياف بزارم يهو خونريزي كتم اخه رقيق كنتده هم دارم بخاطر اين ميكم

ممنونم مامان مهربون و همیشه در صحنه😚😚😚😚😚چه خوبه که هستیدد..وااا خدااایااا مرسی آنا جون فرتیل ا ...

والا من تجربش رو ندارم نتونستم چیزی بگم........

چه خوب،مرسی انا جون خیالم راحت شد،عصری میرم سرمارو تزریق کنم راستی انا جون چند روزه درد شدید پری دا ...

سلام ستایش جان....امیدوارم حال خودت و تو دلیت خوب خوب باشه و روزهای خوبی در پیش رو داشته باشی🌼🌻🌸...آنا جون گفتن شاید بتونید راهنمایی کنید تو زمینه آزمایشهای ژنتیک...آخه دیگه بعد 4 بار منفی با انتقال چند سری جنین گرید aو بلاست که همه از بین رفت چشمم ترسیده...همسرم دیگه نمیذاره وارد سیکل بشم تا نتونیم علتی پیدا کنیم..میخوام بدونم غیر از کاریوتایپ آزمایش تخصصی ژنتیک چه ایتمهایی رو باید بررسی کنیم که تا حدودی بدونیم اوضاع از چه قراره....باز هم ممنونم