2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
توكل به خدا بهار جون.... آزمايش دومم دوشنبه اس...ولي خيلي بعيد ميدونم اون ديگه مثبت بشه

حتما اون آزمایشتو تکرار کن خدارو چه دیدی شاید بتات بره بالا تو این دو روز امیدوارم ک خدا هر چی خیره و ب صلاحته برات مقدر کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پی جی دی فقط جنسیت رو بررسی میکنه اما تو پی جی اس سلامت جنین با بیوپسی سلولی از جنین انجام میش ...

مرسی از راهنماییت آنا جان.    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستای گلم

من سه شنبه پانکچر شدم و پنجشنبه انتقال دادم

حالا چندتا سوال داشتم

اول اینکه فاصله دو روز کم نبوده برای انتقال؟؟؟؟

دوم اینکه امروز از صبح بدنم میخاره و قرمز شده و دراثر خاروندن دون دون هم‌ میشه، علتش چیه 

بنظرتون؟؟؟؟

سوم اینکه الان استراحتم باید در چد حد باشه؟؟؟ یعتی اصلا نباید شکمم منقبض بشه؟؟؟ آخه با اینکه روی تخت خوابیدم ولی حتی با یه جابجایی کوچیک شکمم منقبض میشه

سلام دوستای گلم من سه شنبه پانکچر شدم و پنجشنبه انتقال دادم حالا چندتا سوال داشتم اول اینکه ...

عزیزم به سلامتی.......

نه عزیزم کم نیست جنین سالم باشه بعد لقاح هم میشه انتقال داد......

عزیزم استراحتت چند روز اول نسبی باشهاما یه بند نخواب و پاشو یه دوری بزن که به جنین و رحم خونرسانی خوب انجام بشه.......

بعد یکی دو روز اول کاراتو میتونی کم و بیش خودتانجام بدی فقط کار سنگین نکن.....

عزیزم خمو راست شدن برای کار سنگین خوب نیستنه اینکه اصلا خم نشی......

روال عادی زندگیتو داشته باش فقط خودتو خسته نکن.......

مگه میشه دیگه مثل خط کش خوابید......

باید جوری که راحت باشی بخوابی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه جالب منم دقیق شرایطم مثل شماست قبلنا (ببخشید🙈)خیلی غلیظ وتیره وحتی لخته بود خیلی درد می کشیدم&nb ...

یه چیزی بگم؟ روز اول پری آویشن بجوشونین و یه استکان بخورین. رحم رو گرم میکنه و درد پری نخواهید داشت و خونریزی رو روان میکنه. اینو خدابیامرز مادربزرگم از نوجوانی بهم تجویز کرده. ۳۳ سالمه، خدا شاهده هرماه پری شدم و فقط گاهی چند روز اینور اونور شده. اونموقعها خیلی درد پریودی داشتم بمحض شروعش اویشن میجوشوندم و میخوردم. دیگه دردی نداشتم. اما الان تازه فهمیدم این بخاطر این بوده که رحممو گرم میکرده. خودم نازایی نداشتم. الان همسرم مشکل داره که اونم مطمئنم از سردی بدنشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم به سلامتی....... نه عزیزم کم نیست جنین سالم باشه بعد لقاح هم میشه انتقال داد...... عزیزم است ...

آنا جون ممنون از پاسخت

فقط جواب سوال دومم موند. اون رو هم بی زحمت جواب بده

خارش بدنم، قرمز شدنش و دون دون شدنش

آنا جون ممنون از پاسخت فقط جواب سوال دومم موند. اون رو هم بی زحمت جواب بده خارش بدنم، قرمز شدنش ...

عزیزم ببخش حواسم نبود.......

برا خارشت بعید نیست به پروژسترون حساسیت داده باشی کاش به دکترت بگی اما نگران نباشیا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه چیزی بگم؟ روز اول پری آویشن بجوشونین و یه استکان بخورین. رحم رو گرم میکنه و درد پری نخواهید داشت ...

یاس عزیز این گفتت میتونه شامل حال همه نشه......

ببین عزیزم من خودم یه سالی که داشتم طبع و رحم سردمو درمان میکردم تو سیکل دمنوشهای گرم زیاد میخوردم......

زنیان، آویشن و سیاه دونه و......

حتی تو موعد پریودی......

اما به مرور که تغییر و درمان رو حس کردم کمترش کردم و دیگه فقط نیمه اول سیکل میخوردم البته نه زمان پریودیم......

نزدیک سیکل که شدم دیگه این جور چیزا رو حذف کردم و خواستم بدنم روال عادیشو داشته باشه.......

منظورم اینه قبل شروع سیکل سردی رحمم درمان شده بود و دیگه از این کارا نمیکردم......

فقط مواد غذایی و میوه و سبزیجات با طبع گرم میخوردم نه دمنوش و چیرایی که خیلی گرمی باشن و قاعده آور باشن.......

اما خوب همه طبع و رحم سرد ندارن......

کسی که طبع و رحم گرم داره به هیچ وجه این چیزا براش خوب نیست که بدم هست......

در مورد همسرتم نمیگم سردی مطلق خوبه اما در کل برا اسپرم گرمی خیلی خوب نیست......

یعنی همسرت کلا باید طبعشو به سمت اعتدال هدایت کنه اگه گرمه فقط خنکی بخوره اگه سرده خنکی و گرمیو با هم بخوره......

خلاصه میبینی قانون کلی اصلا نمیشه داد چون هیچ دو نفری نیستن که دقیقا مثل هم باشن......

یاس عزیز این گفتت میتونه شامل حال همه نشه...... ببین عزیزم من خودم یه سالی که داشتم طبع و رحم سردمو ...

آره عزیزم. الان داشتم پستها رو یکی یکی میخوندم. برای منم دقیقا اون لحظه که پیش آگهی پری میومد استفاده میکردم. وگرنه بعدش فایده ای نداشت. اونم یه استکان فقط. راست میگین یه نسخه برای همه کارساز نیست. 

ماشالله شما خوب راهنمایی میکنی. آدم لذت میبره. خدا اجر بده. وگرنه بخدا آدم کلی پول به این دکترا میده دریغ از کوچکترین راهنمایی و دلسوزی! 

خدا شما رو خیلی حفظ کنه، خخخییییللللیییی❤

یاس عزیز این گفتت میتونه شامل حال همه نشه...... ببین عزیزم من خودم یه سالی که داشتم طبع و رحم سردمو ...

میدونین این سری دکتر ارولوژی به همسرم گفته: برو شما مشکلی نداری، همسرت مشکل داره! ببرش دکتر زنان! الله اعلم! خدا باید برامون بخواد.

عزیزم اینارو میدونم..... فقط یه لحظه به شک افتادم که انتقال دادی یا نه وگرنه مراحل درمانیتو میدونم ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم.من معدم قبل از مصرف این قرص پردنیزولون هیچ مشکلی نداشت ولی انگار به این قرص حساسه هر روز ی برنامه برام درست میکنه الان به شدت ورم کرده معدم.وای راستی آنا جون من از 97کیلو به 100کیلو رسیدم خدا به دادم برسه به خدا غذامم کمتر شده فکر کنم از دست این قرصه هستش .در حال ترکیدنم دیگه خخخ.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....