2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047645 بازدید | 684621 پست
دوستان از سوالم شرمنده ولی من همین جوری آزوغ می زنم پشت هم. حالت تهوع تقریبا ندارم ولی انقدر گاز و ب ...

عزیزم بعضیا ویارشون اینجوریه و نفخ و آروغ دارن.......

جای نگرانی نیست فقط سعی کن با رژیم غذایی مناسب کمترش کنی اما فکر کنم یه مدتی باید باهاش مدارا کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا آی وی اف تحرک باید خوب باشه!!!!! ضمنا الان میشه گفت میکرو میکنن و فقط چون اسم آی وی اف شن ...

آنا جون برای میکرو اسپرم های با مورفولوژی خوب رو تزریق میکنن؟ تو آی وی اف هم اینکارو میکنن؟ یا فقط اسپرمارو شستشو میدن و ممکنه چند تا بی کیفیت هم بینشون باشه برای لقاح؟ تخمک چطور؟ میتونن باکیفیت بودن تخمک رو قبل از لقاح مشخص کنن؟ برام سوال شده چرا بعضیا با میکرو هم جواب نمیگیرن. البته اگه مشکلات دیگه نداشته باشن. بعدم اینکه میشه بگین تفاوت هزینه برای آی وی اف و میکرو چقدره؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون سلام .. يه سوالي داشتم، اگر از موعد پريودمون طي انتقال بگذره بايد پريود بشيم؟ يا با قطع دارو ...

باقطع کردن داروها اونم حداقل بعد سه چهار روز 

شما آزمایشتون چندم انتقاله؟

شما احتمالا نزدیک به تخمکگذاریتون هستین. آروغ زدن رو جز علایم تخمکگذاری نوشتن. اگه داروی تحریک تخمکگ ...

عزیزم سوگل جون بارداره......

ایشالله قسمت تک تک منتظرا بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
(80_120)Anti trombinlll: 87 (factorll:89   (75_200 (protein-c vidas :73.8     ...

عزیزم اینا که خوبن........

مهناز جون چه خبر؟؟ بي بي گذاشتي؟؟؟ خدا كنه مهناز  جون و دريا دل جون مثبت شن بعدشم من م ...

سلام دارا جون... نه فدات شم نذاشتم... خيلي خيلي روحيه امو باختم... گفتم حداقل امروز رو بيخيال بشم.... انشاالله كه سه تامون مثبت بشيم... برام خيلي دعا كن... خيلي دل نگرونم...

(Amh:1.3   (normal:0_12.6 (tsh:3.93   (0.32_4.9 T4:6.2     4.5_13 T3elisa:0.9 ...

عزیزم تی اس هاشت برا اقدام یکم بالاست بهتره زیر۲/۵ باشه درسته برات تو رنج نرماله اما برا بارداری باید کمتر باشه........

اف اس هاشتم فکر کنم اشتباه نوشتی.......

ال هاش هم رنج نرمالشو ننوشتی......

ذخیرتم پایینه اما جای نگرانی نیست من با ذخیره پایینترم ده تا تخمک عالی داشتم.......

عزیزم سوگل جون بارداره...... ایشالله قسمت تک تک منتظرا بشه.......

ممنون آناجون. ان شالله بارداری سالمی داشته باشه. ویار بارداری نشانه سلامت جنینه. سخته تحملش. اما از جهتی نشون میده حاملگی خوب پیش میره!

Anti TPO:2.32     0_70 ANA:3.5      >10:active Anti phospholipid ab-lg ...

آنتی فوسفولیپیدت تو رنجی هست که نشون میده یکم بالاست اما تو مرز بحرانیش نیست.......

فکر کنم مربوط به فاکتور ایمنی ای هست که غلظت رو تحت تاثیر میده اما دقیق الان چیزی نمیتونم بگم........

چون حضور ذهن ندارم........

من اينبار روز ٣ روز ٦ روز روز ٩ امپول hcg نوشته و تا الان  ٢ تاشو زدم شنبه  هم اخريش ...

عزیزم بستگی به بدنت داره اما به نظرم چون روز ۹ هم داری اصلا بی بی نذار فقط آز بده.......

عدد آزت تپل باشه بدون شک مامانی اگه کم باشه دو روز بعد یه بتای دیگه بده اگه بالا رفت یعنی مامانی!!!!!!

عزيزم من شنبه بايد برم آزمايش... روز هفدهم انتقالم ميشه

نگران نباشین. یه امشب هست. فردا ان شالله باخبر خوش میاید. کاش با یه سرگرمی جذاب مثل فیلم دیدن یا رستوران رفتن امروزو خوش بگذرونی. من برای همه منتظرای این گروه که منتظر موعد آزمایششون هستن یه تسبیح صلوات میفرستم. خودمم دلم تاحدودی شکسته. ان شالله خدا یه نظری به همه ما کنه. راستی سوره یس معجزه میکنه. بخونید واز خدا بخواهید بخاطر همین آیه های مقدس و دلنشینش مرادتون رو بده.

آنا جون سلام .. يه سوالي داشتم، اگر از موعد پريودمون طي انتقال بگذره بايد پريود بشيم؟ يا با قطع دارو ...

عزیزم نمیشه قطعی گفت.......

بستگی به بدن داره.......

بعضیا با وجود دارو هم پریود میشن بعضیا نمیشن.......

ایشالله تو مامان شدیو از پری دیگه خبری نمیشه.......