2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
آنا جون برای میکرو اسپرم های با مورفولوژی خوب رو تزریق میکنن؟ تو آی وی اف هم اینکارو میکنن؟ یا فقط ا ...

عزیزم تو آی وی اف اسپرمهارو بعد شستشو میذارن کنار تخمکها باید خودشون برن سمت تخمک و لقاح باید طبیعی اتفاق بیفته.......

اتفاقا به نظرم وقتی تو آی وی اف لقاح اتفاق میفته بیشتر میشه رو اسپرم حساب کرد چون دیگه خود اسپرم تونسته این خان رو رد کنه اما خوب اگه دیواره تخمک یکم ضخیم باشه و اسپرم نتونه واردش بشه اون تخمک هدر میره........

ببین در کل بعد شستشو فقط میشه از لحاظ ظاهری تخمک و اسپرم رو دسته بتدی کرد و به قول خودمونبهترینارو انتخاب کرد اما اینکه تخمک یا اسپرم از لحاظ کرومزومی و ژنتیکی سالمن یا نه به هیچ وجه نمیشه چیزی گفت........

ببین بذار مثال بزنم........

یکی از دوستامون همه جنیناش بلاستوسیت و گرید آ بودن اما غافل از اینکه هیچ کدوم سالم نبودن چون بعدا با کتریوتایپ معلوم شد که مشکل کرومزومی خیلی حادی داشتن......

ببین حتی انقدر ظاهر جنینا عالی به نظر میرسیدن که دکترش راضی نمیشده کاریوتایپ رو بنویسه و میگفته غیر ممکنه شما مشکل کرومزومی داشته باشین اما بدترین نوعشو داشتن.......

پس میبینی سلامتشون رو نمیشه با ظاهرشون سنجید......

در مورد هزینه هاشم فکر کنم تفاوت قابل ملاخظه ای نداشته باشه.......

اصلا فکر کنم الان دیگه به ندرت آی وی اف انجام میشه و برا همه همون میکرو انجام میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون برای میکرو اسپرم های با مورفولوژی خوب رو تزریق میکنن؟ تو آی وی اف هم اینکارو میکنن؟ یا فقط ا ...

پس علت نگرفتن میتونه به خاطر این باشه که:

۱. کلا جنین سالم نیست یا به خاطر ناسالم بودن تخمک یا اسپرم یا هر دو یا به خاطر ناسازگاری اسپرم و تخمک سالم......

۲. بدن مادر جنین رو پس میزنه

۳. بدن مادر مشکل خونرسانی داره

۴. رحم مادر یه مشکلی داره که نمیتونه برا رشد جنین مناسب باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی....ممنونم دارا و یاس عزیز ....مهناز جون نگران نباش امشب خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن هر چی صلاح باشه همون میشه توکل ب خدا ....ی کم خونسرد باش اینجوری فقط داریم خودمون داغون میکنیم دیشب همسرم بهم گفت بهار فکر و خیال نکن خودتو اذیت نکن ی روزی میشه انشالله بچه هست ولی چه فایده تو خودتو از لحاظ روحی و روانی داغون کردی تو برام مهمتری من بچه رو در کنار ی بهار قوی و خوب میخوام....حرفاش خیلی منو آروم کرد....پس توکل ب خدا مهم اینه ک ما تلاش خودمون ب طور احسنت انجام دادیم بسپار ب خدای مهربون و بزرگ....انشالله ک خیره و دلمون شاد میشه  

سلام ب همگی....ممنونم دارا و یاس عزیز ....مهناز جون نگران نباش امشب خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن هر چی ...

بهار جون احسنت به همسرت.......

حرفاسو جدی بگیر به خدا بزرگ کردن بچه خیلی سخته اونم بچه های ماها که همه گلچین هستن و گلی وقت گذاشتن میخوان........

دختر من که انرژی و توان فیل میخواد........

پس فکر نکنین فقط قبل انتقال و مثبت شدن بعدش بارداریشه که پر از استرسه......

امابعد تولدش میبینین که تازه بعدش خیلی سختتر میشه.......

کلی انرژی میخواد بتونیم به نحو احسن بزرگش کنیم......

به خدا منکلی فکر و خیال واسه دخترم داشتم اما باورت میشه حتی برا اجرای یه دهمش هم توان ندارم.......

ماشالله عجیب باهوشه و وقت باید باهاش وقت بگذرونی.......

پس برا بعدتون انرژی ذخیره کنین!!!!!!!

الان شاید مثلا خسته بشی بگی یه سال به خودت مرخصی میدی که تجدید قوا کنی اما دیگه بعدش مرخصی ای در کار نیست!!!!!!!!

مادر و گدر که بشی دیگه مرخصی ای در کار نیست و بدون وقفه باید مادری کنین، پدری کنین........

بهار جون احسنت به همسرت....... حرفاسو جدی بگیر به خدا بزرگ کردن بچه خیلی سخته اونم بچه های ماها که ...

آنا جون آره واقعا درست میگی ما باید انرژی داشته باشیم حالا حالا این استرس ها با ما هست پس ما باید قوی باشیم ...منکه دیگه فکرشو نمیکنم و توکلم ب خداست هر چی صلاحم باشه همون میشه پس میسپارم ب خدا.....آرزوی بهترینارو برای دوستان منتظرم دارم....خدا دختر عزیزت برات نگه داره و همچنین شما و پدرش برای دختر انشالله سلامت باشین و خوش در کنار هم

آنا جون آره واقعا درست میگی ما باید انرژی داشته باشیم حالا حالا این استرس ها با ما هست پس ما باید قو ...

فدات عزیزم........

ایشالله به زودی طعم مادر پدر شدنو میچشین و انرژیتونو میذارین پای بزرگ کردنش به بهترین نحو ممکن......

مهناز جون انشالله انشالله انشالله فردا جواب ازمايشتو  واسمون ميگي همه از خوشحالي فقط جيغ ...

من تا دیروز ک روز 10 انتقالم بود و موعد پریودم بود تمام حالتای پریودی داشتم ولی امروز هیچی فقط ی کم زیر دلم سمت راست ی تیر میکشه و ول میکنه.....انشالله شما هم خوش خبر باشید

عزیزم تو آی وی اف اسپرمهارو بعد شستشو میذارن کنار تخمکها باید خودشون برن سمت تخمک و لقاح باید طبیعی ...

خیلی ممنون. خدایی برای هرجوابتون کلی دعامیکنم براتون. ان شالله زندگیتون سرشار از آسایش وآرامش و سلامتی باشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خیلی ممنون. خدایی برای هرجوابتون کلی دعامیکنم براتون. ان شالله زندگیتون سرشار از آسایش وآرامش و سلام ...

فدات تنها کاریه که ازم برمیاد........

با مامان شدن تک تکتون شادی ای که نصیبم میشه یه دنیا میارزه......

برا تک تک دوستان بهترینارو از خدا میخوام.......

سلام ب همگی....ممنونم دارا و یاس عزیز ....مهناز جون نگران نباش امشب خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن هر چی ...

همسرم بنده خدا خيلي خيلي همراهمه... كلي بهم انرژي ميده.. اونم دقيقا همينو ميگه .. ميگه نبايد خودتو ببازي بايد قوي تر بشي براي آينده براي بزرگ كردنشون.... 

بهار جون احسنت به همسرت....... حرفاسو جدی بگیر به خدا بزرگ کردن بچه خیلی سخته اونم بچه های ماها که ...

خدا دختر عزيز و همسر محترمت رو حفظ كنه آنا جون... من كه هميشه دعاگوت بودم و هستم... از كساني بودي كه هميشه بهم روحيه ميدادي و صبورانه و دلسوزانه راهنماييم كردي...