2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
سلام عزیزم، ببین مورفولوژی همسرت خوبِ، الان معمولا میگن آی وی اف ولی همه بیشتر میکرو میکنن، دلیلش هم ...

ممنونم عزيزم از راهنماييت مرسي گلم  

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

دوستان از سوالم شرمنده ولی من همین جوری آزوغ می زنم پشت هم. حالت تهوع تقریبا ندارم ولی انقدر گاز و باد گلو دارم دیگه اخرش بالا می یارم. نمی خورم گشنمه می خورم فقط نفخ معده و اروغ اصلا بالای شکم رو معده دست می زارم سفت سفته. تا جاییکه دلم می خواد نشسته بخوابم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از سوالم شرمنده ولی من همین جوری آزوغ می زنم پشت هم. حالت تهوع تقریبا ندارم ولی انقدر گاز و ب ...

شما احتمالا نزدیک به تخمکگذاریتون هستین. آروغ زدن رو جز علایم تخمکگذاری نوشتن. اگه داروی تحریک تخمکگذاری مصرف کردین که طبیعیه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بر شماای فرزندان من میگما این کیست من از سر جاش تکون نخورده دو دوره ال دی و اچ دی خوردم دیروز ...

عزیزم یادمه از دوستان تو پانکچر تخلیه کیست داشتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زشته یه خدا شب جمعه یهو غیب میشید بعد ملت فکر بد میکنن راجع بتون

مردم از خنده........

والا اونم با این پرنسس کنجکاوی که من دارمممممممم......

خخخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ٣ بار اي يو اي داشتم مورفولوژي همسرم ٧ الان  ب اي وي اف ميتونم اميدوار باشم يا ميكرو كنم بهت ...

عزیزم برا آی وی اف تحرک باید خوب باشه!!!!!

ضمنا الان میشه گفت میکرو میکنن و فقط چون اسم آی وی اف شناخته شده تره از اسمش بیشتر استفاده میشه......

من اينبار روز ٣ روز ٦ روز روز ٩ امپول hcg نوشته و تا الان  ٢ تاشو زدم

شنبه  هم اخريشو ميزنم

ميخواستم ببينم بعد چند روز اثرشون ميره؟؟

يعني ٢ هفته بعد از انتقالم باز بخاطر اين امپولا ممكنه  بي بي چك مثبت كاذب نشون بده؟!!!

من اينبار روز ٣ روز ٦ روز روز ٩ امپول hcg نوشته و تا الان  ٢ تاشو زدم شنبه  هم اخريش ...

اشتباه گفتم 🙄

نوشته روز  اول يك عدد بعد هر سه روز يكبار يك عدد

يعني روز اول روز چهارم روز هفتم

(Amh:1.3   (normal:0_12.6 (tsh:3.93   (0.32_4.9 T4:6.2     4.5_13 T3elisa:0.9 ...

سلام امیدار جون، خوبی ؟ ببین من از اون قبلیا سر درنمیام آنا جون تخصص داره میاد بهت میگه، ولی در مورد این قسمت میتونم کمکت کنم،

عزیزم  Tsh باید برای شروع میکرو زیر ۱.۵ باشه، چون خود داروهای تحریک تخمدان  Tsh رو میبرن بالا ، بنابراین احتمال داره قبل سیکل یه دوره بهت دارو بدن که بعدا برات مشکلی پیش نیاد.نمیدونم چند سالته ، fsh که نوشتی ۸.۱۱، درسته؟