2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

انا جون صبح زنگ زدم بیمارستان با دکتر صحبت کردم. گفتم جای پرولوتون هم درد داره و هم پوست روش داغه. دکتر گفت بعید می دونم به پرولوتون حساسیت بدی گفت تا حالا کسی نداده. اگر شما بدی باید به عنوان مورد خاص گزارشت کنم. گفت بالخره این امپول رو باید بزنی. منم گفتم نگران درد یا مشکل ولسه خودم نیستم نگرانم به جنین پروژسترون نرسه. من هفته ۱۱ هستم. 

دوستانی که پرولوتون تزریق می کنید جای امپول یکی دو درجه گرمتر از بقیه پوستتونه؟ وسواس گرفتم

ی سوال دیگه جای سلکسان هم هم کبود می شه با اینکه اصلا دست نمی زنم و نمی خوارونم

به نظرتون تزریقاتی ام خوب می زنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عصر پنجشنبه تون به خیر 

دوستان کسی میدونه تفسیر این آزمایش رو؟؟؟..آنتی اسپرم آنتی بادی من 1.8 هست که رنج نرمالش کمتر از 1.1

Anti sperm ab: 1.8

Reference: <1.1

درمانش چیه... ای خدااا این دیگه چیه..جالب اینکه این تست رو خودم گفتم دکتر اضافه کنید و همین هم مشکل داشت...جالبه گفتم واسه همسرم هم لازمه انجام بشه مامای دکتر گفت ما فقط همینو انجام میدیم..حالا خودندم نوشته هز دو نفر باید انجان بدن...خدااایا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
حتما خوب پیش میره.اصلا مگه میشه سیکل دختری به این مهربونی بد پیش بره؟امید به خدا اینبار قطعا مامانی

لی لا جونم فدات بشم انقدر مهربونی، ایشالله هممون دونه دونه و پشت سر هم مثبت میشیم، تاپیک خوبیه دست آنا جون هم سبکِ،   

انا جون صبح زنگ زدم بیمارستان با دکتر صحبت کردم. گفتم جای پرولوتون هم درد داره و هم پوست روش داغه. د ...

عزیزم اومدم نصیحتت کنم دیدم بچه ها حسابی نصیحتت کردن   ، من از خدا میخوام کمکت کنه این روزای سختِ بارداریت به خیر و خوشی بگذره، ماری جون که یادتِ، چقدر اوایل بارداریش سختی کشید ولی شکر خدا حالش بهتر شد، این روزا میگذره، گرچه خیلی سخته

عزیزم ببین برای سلکسان همون لحظه که تزریق میشه نباید فشار بدن، وگرنه کبود میشه، فقط باید سرنگ رو درآورد ، هیچکار نباید کرد نهایت پنبه رو آروم بزارنو بردارن.

الهی آمین سختیات به زودی تموم میشه وارد دوران بی درد سر بارداریت میشی.

راستی دکتر یوسف نژاد بیمارستان لاله است.شهرک غرب تو فلامک. مطبشم سعادت آباده عزیزم ا

لی لا جان خیلی ممنون از توضیحات کاملی که نوشتید..من فعلا مرددم بین دکتر نصر و د رزاقی و د یوسف نژاد حالا برم ببینم امیدوارم که نتیجه بخش باشه..

اینم بگم که یکی از دوستام با پرفسور ا ف ل ا ط و ن ی ا ن ویزیت شد که گفتن بهش بارداری شما اگه اتفاق بیفته واقعا یه معجزه س و پیشنهاد اهدایی و...کردن..اما خداروشکر در کمال ناباوری به صورت طبیعی باردار شد و واقعااا معجزه شدنی ست...و همین منو بیشتر نگران میکنه که پزشکان مطرح درصد خطاشون هم کم نیس....کاش یه دکتری که کمتر سر شلوغه رو بشه انتخاب کرد..دیگه واقعااا جوری کلافم از انتخاب دکتر که میگم قید بچه دار شدنو بزنم..وقتی حتی بابت عفونت به هر دومون دارو نمیدن باید شک کرد..تازه فهمیدم تو نمونه اسپرم که همسرم هم عفونت داره و خانوم دکتر ...اشاره ای نکردن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام عصر پنجشنبه تون به خیر  دوستان کسی میدونه تفسیر این آزمایش رو؟؟؟..آنتی اسپرم آنتی بادی من ...

آتریسا جون ، فکر کنم برای بارداری طبیعی مشکل ایجاد کنه ، برای بارداری ماها وجود آنتی بادی تاثیر چندانی نخواهد داشت چون به هر حال نمونه اسپرم شستشو داده میشه و لقاح خارج بدن زن صورت میگیره بنابراین موردی نداره خودتو نگران نکن.

بچه ها یه چیزی بگم ، این روزا خیلی دیر میگذره ، به قول یکی از دوستان تو صفحه های قبلی گفته بود انتظار خیلی بد واقعا ما مگه چه گناهی کردیم، 

حالا من انقدر فکرم مشغول که حد نداره هی میام درس بخونم همش تو فکر اسپرم و تخمک با کیفیت هستم، عکس تخمک با کیفیت تو اینترنت پیدا کردم نگاش میکنم تخمکم شکل اون بشه   ، خدا واقعا منو شفا بده، بعد اونروز داشتم برای همسرم تعریف میکنم از تاپیک، سر صبح داشت صبحانه میخورد، یهو گفت چه مدل خوبی روز تعطیلمونو شروع کنیم با یحث تخمک و اسپرم     

مهناز جون عزیزم، ایشالله که مثبتی، مرسی از خودت خبر دادی.

بهار جون بابت پست های قشنگت ممنون.

بچه ها یه چیزی بگم ، این روزا خیلی دیر میگذره ، به قول یکی از دوستان تو صفحه های قبلی گفته بود انتظا ...

لیلا جون واقعا سخته. والله من ناز نازی هم نیستم ها اما بدنم کشش نداره. 

چند سال ناباروری بعد باید با خودت کنار بیای. هی دارو و درمان و انتظار . عوارض دارو ها و...

یعنی من قشنگ ناقص شدم سه بار ای یو ای کردم از دومی گوشم شروع کرد به وز وز حالا حساسیت به کدوم دارو بود نفهمیدم کلی دکتر رفتم گفتن تا اخر عمرت باید بسازی

بعد هی انتظار که سیکلت کی شروع می شه و... یادمه دکتر به من قرص داد واسه سقط گفت درد زایمان می گی ری و.. من فقط اسهال می شدم انگار نه انگار. اصلا دهن دکتر وا مونده بود. یعنی الانم به خدا چشم ترسیده من دوماه از ابسه جای پروژسترون چرک و خون می اومد. الان هی دارم جای پرولوتون رو چک می کنم. از همه تقاضا دارم واقعا دعا کنن برام.

کلا ماها غیر همدیگه کسی رو نداریم.

من الان دوماهه تو خونه ام غیر مادرم ی نفر نیومده ی لیوان اب دستم بده. هی روزگار. فقط خدا کمکمون کنه.

خلاصه لیلا جون نمی دونم چرا تقدیر ما اینو نوشته. امتظار قبلش ی طرف . دردهای داخل باردای ی طرف . استرس اینکه همه چی خوب پیش می ره و... ی طرف