2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
عزیزم ناراحت نباش،نی نی های تو دلت گناه دارن.اونا یه مامان شاد میخوان.راستی چی من پیش یوسف نژاد میرم ...

من مشكل ژني جنين دارم كه فعلا راه حل نداره

وگرنه دكتر يوسف نژاد دكتر خوبيه

اينكه عوض كردم دكترمو دليل ديگه داشت

نگران نباش

میتونم بپرسم چرا انتقالتون با بیهوشی بوده؟

به دليل ترس

انتقال مثل يه معاينه ساده هست

نگران نباش

اصلا خيلي ها متوجه نميشن

من از دخول هر چي به بدنم فوبيا دارم

يكي دست به نافم بزنه غش ميكنم

بچه بودم هميشه خواب ميديدم چوب داره ميره تو چشام تا صبح جيغ ميزدم

😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها حال روحی ام بده. دلم می خواد بشینم گریه کنم هی شوهرم می گه خوشحال باش. نصیحتم کنید خسته شدم ا ...

دارا جون خوشحالم سوتفاهم ها برطرف شد، قهر نبودیم ، سوتفاهم بود که برطرف شد   ، دیگه خودتو ناراحت نکن، انتقال دادی الان توی دلت نی نی داری ، ایشالله که نه ماه میچسبن بهت . الهی آمین.

لیلاجان شماکی آزداری؟

عزیزم ، اگر منظورت بتا هستش، که متاسفانه سیکلم منفجر شد   ، جنینی تشکیل نشد ، بنابراین انتقالی هم در کار نبود ، حالا باید صبر کنم دوباره ، چند تا پریود بگذره بعد دوباره برم تو سیکل،ایشالله که اینبار برای منم خوب پیش میره.  

من مشكل ژني جنين دارم كه فعلا راه حل نداره وگرنه دكتر يوسف نژاد دكتر خوبيه اينكه عوض كردم دكت ...

دارا جون از كجا ميگي مشكل ژني جنين داري؟! يعني كاريوتيپ مشكل داريد؟! يا pgs انجام داديد؟!

عزیزم ، اگر منظورت بتا هستش، که متاسفانه سیکلم منفجر شد   ، جنینی تشکیل نشد ، بنابراین انتقال ...

حتما خوب پیش میره.اصلا مگه میشه سیکل دختری به این مهربونی بد پیش بره؟امید به خدا اینبار قطعا مامانی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااااااااای خداااااا دارم گریه میکنم وای خداااااااا  خانومی بود ب اسم بهار خیلی علایمش مثل من ب ...

منم اسن حستو تجربه کرده بودم بارها........

وقتی لحظه لحظه مامان شدن دوستارو دنبال میکردم تو صفحات اولیه تاپیکمون که قبلنا مدیر دیگه ای داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگل جون انتقال های قبلی هم با دکتر یونسی بودی؟شما  آزمایش آنتی تی پی او داده بودید؟منم دکترم ی ...

سلام عزیزم انتقال سومم با یونسی بود

دکتر خوش اخلاقیه ولی سرش شلوغه.مجبورم ادامه بدم چون رفت و امد تهران سخته برام حوصله ندارم

آزمایشی ک گفتی انجام ندادم واسه چیه؟

سلام به همگی امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه خیلیییی زوووود ان شاءالله.... ی سوال داشتم آنا جون یا ...

عزیزم نگران نباش خوب میشه یکم سمت دیگه بزنی و به این سمت استراحت بدی خوب میشه اصلا نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com