2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047717 بازدید | 684621 پست
ممنون عزیزم     ، من کلا آسپرین و... نداشتم، فقط لووتیروکسین و فولیک داشتم

پس خیالت راحت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها توروخدا اگه میدونیین کمکم کنیین خسته و کلافه شدم من 6 ابان عکس رنگی گرفتم..از اون روز ه ...

عزیزم بعضا تاخیر بدون هیچ علتی میتونه باشه.....

تغییر آب و هوا......

استرس.......

تا دو هفته جای نگرانی نداره.......

اگه طولانی تر شد نیاز به بررسی داره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه انتقال رو دکتر خودمون انجام نمیده؟ جنین شناس که آقاست    

عزیزم کارای انتقال رو دکتر زنانمون انجام میده فقط جنینارو با کاتتر جنینشناس انتقال میده.......

یعنی اسپکولوم رو دکترمون میذاره و همه چیزو آماده میکنه......

من همش فكر ميكنم بايد پي جي اس انجام بدم ولي دكترا همش ميگن چون به جنينها اسيب ميزنه اينكار تا لازم ...

بار اول پانكچر : من ١٢ تا جنين تو ٤ سري انتقال دادم منفي شد (٤ بار)تازه به فكر دكترا رسيد جنين ازمايش شه

بار دوم كه پانكچر كردم باز ١٢ تا جنين شد همشونو فرستادم pgs كه از دم مشكل داشت

انتقال انجام نشد 

بار سوم با تخمك اهدايي ١٠ تا جنين فرستادم pgs 8 مشكل داشت ٢ تا سالم،  كه انتقال دادم نگرفت

پانكچر سوم اينبار هم ١٢ تا جنين

بدون pgs ١٢ تاش هم ضعيف بوده كه ٤ تا انتقال دادن و بقيشو نگه نداشتن و الان منتظر جوابم

البته دكتر صارم بهم يه حرفي زد

كه علم ژنتيك گسترده تر از ايناست كه بشه قطعي حرفي زد

در واقع گفت هر كدوم از ادماي دور و برمون كه يه انسان كاملن شايد وقتي چند سلول بودن ازشون ازمايش pgs ميگرفتيد همين مشكل و داشتن ولي الان سالمن

گفت يه تك سلول نميتونه خودشو ترميم كنه

ولي يه جنين مشكل ژني رو ميتونه ترميم كنه و انسان شه

عزيزم هر چي بلد بودمو شنيدم و انجام دادم بهت گفتم

اخه اين چه حرفيه شما ميزنيد؟؟؟؟ يعني ببخشيد اين دكترا اينقدر كم عقلن كه از يه ادم بيهوش سوال&nbs ...

عزیز دلم سوء تفاهم شد........

هیچ کدوممون فکر نکردیم داری دروغ میگی یا توهم زدی.......

دوستان به روشهای مختلف داشتن آرومت میکردن که نگران نباش و فکر نکن اتفاق بدی افتاده.......

ما خیلیامون در مورد پروسه دقیق آنتی فریز اطلاعاتی نداشتیم و چون دیدیم تو از جوابهای شکسته بسته ما استرس گرفتی هر کدوم به نحوی داشتن میگفتن نترس احتمالا فلان بوده بهمان بوده و.......

ذهن همه مشغول این بوده که به چه زبونی میتونن استرست رو کم کنن اما ظاهرا نه تنها موفق نشدیم سوء تفاهم هم ایجاد شده........

عزیز دلم با ایمان کامل میتونم بگم اینجا انقدر همو درک میکنیم که تنها چیزی که قصد نداریم ناراحت کردن همدیگه هست چون اینجا با تمام وجود درد همو میفهمیم و با همدیگه همدردی میکنیمممممم.....

پس شک نکن دوستات قصد بدی نداشتن........

آنا جون خداقوت خداروهزاران بار شکر بابت وجود نازنینتون. ...چند بار تا حالا خواستم بگم اما گفتم شاید ...

فدات بشم عزیزم........

چشم در اولین فرصت یه عکس سفارشی خاله آتریسا جونشو میگیرم واستون میذارم.......

بار اول پانكچر : من ١٢ تا جنين تو ٤ سري انتقال دادم منفي شد (٤ بار)تازه به فكر دكترا رسيد جن ...

ممنونم دارا جون، دقيقا دكترها ميگن كه خيلي نميشه رو نتيجه pgs حساب كرد مگر مواقع خاص. انشالله از همين چهارتا برات ميمونه و بچه سالم خدا بهت ميده. 

منم واقعا هنوز نميدونم pgs انجام بدم يا نه، 

شما وضعيت اسپرم شوهرت چطوري بود، مورفولوژي خوب بود؟! 

بچه ها حال روحی ام بده. دلم می خواد بشینم گریه کنم هی شوهرم می گه خوشحال باش. نصیحتم کنید خسته شدم ا ...

عزیزم میدونم هر مرحله سختی خودشو داره اما به شیطنتاش فکر کن.......

به کارایی که خواهد کرد و دلت واسش ضعف میکنه فکر کن تحمل راه راحتتر میشه........

من هر وقت کم میآوردم به خودم میگفتم نهایتش اینه نه ماه سختی بکشم بالاخره این سختیا تهش شیرینیه.......

تازه کجاشو دیدی......

بذار واکسناشو بزنی جرات نخواهی کرد چشم رو هم بذاری........

دردای کولیکی و شب زنده داریاشو بذار ببینی میگی خدایا بارداریم وه قدر راحت بود......

الان خودت درد میکشی اما با یه درد کوچیک پاره تنت هزار برابرش درد خواهی کشید........

پس خداتو شکر کن و به روزای خوشش و لبخند شیرینش فکر کن......

سلام دوستان.خوبین؟هفته بعد انتقال دارم.ممنون میشم کمکم کنین.. کسی رو میشناسین که با وجود انحراف کانا ...

سلام به روی ماهت......

به جمعمون خوش اومدی.......

عزیزم مورد مشابه یادمه داشتیم اما دیتیل یادم نیست......

مامان با شرایط سختترم داشتیم......

پس + فکر کن.....

ایشالله جشن مادر شدنت.......

عزیزم کارای انتقال رو دکتر زنانمون انجام میده فقط جنینارو با کاتتر جنینشناس انتقال میده....... یعنی ...

سلام به همه دوستان ، ولي توي رويان همه كارها رو دكتر زنان انجام ميده جنين شناس فقط جنين ها رو مياره و بعد دكتر زنان كارها رو انجام ميده .

سلام خوبيد ،ي سوال داشتم من ازمايشاي انعقادي رو دادم ولي نميدونم تو جوابش دنبال چي باشم که ببينم خوب ...

عزیزم نتایج رو بذار کمکت میکنیم.......

خوب اونایی که رنج نرمال داره ببین تو رنجن یا نه......

جهشهای ژنی یا ژنتیک مولکولی هم اگه resultش هموزیگوت با دو الل نرمال یا وایلد هست یعنی اوکیه و مشکلی نیست!!!!!!

اگه هتروزیگوت یا هموزیگوت با دو الل موتان باشه یعنی ژن غلظت خون داری.......

سلام بچه ها جون و آناي گلم،  ليلاي نازنين و بهار مهربونم و زيباي عزيزم، ممنونم كه احوالپرسم بوديد... والا رفته بودم توي لاك دفاعي... كلا حال و حوصله نداشتم... انروز روز پانزدهم انتقالم هست و دقيقا روز پريودم...كم و بيش انقباضهاي رحمي دارم ولي كوتاه مدت و خودش هم خوب ميشه و اينكه چند روز اخير به شدت دچار گرگرفتگي  ميشم ...حالت ديگه اي ندارم ....انشاالله شنبه ميرم آزمايش... با دعاي شما دوستاي خوبم حاجت روا باشم... بيبي چك روز سيزدهم كه منفي شد... تا ببينم خدا برامون چي رقم زده... ميخوام فردا يه بيبي چك ديگه هم بزارم.... خودمو ديگه سپردم به خدا و اهل بيت... ما تلاشمون رو كرديم ديگه مونده مصلحت خدا.... التماس دعا دارم از تك تك تون عزيزان