2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست
آنا جون من تقریبا یک هفته بعد از آزمایش بتا که منفی شد آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم، مگه زمان خا ...

نه عزیزم زمان خاصی نداره اما برا انعقادیا میدونم باید از سلکسان و آسپرین و امثالهم یه دو هفته فاصله بیفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش ایشالله به زودی با یه بتای عالی همه چی عالی پیش میره.......

آنا این پا دردی ک من همیشه موقع پریود میگرفتم امروز خفیف اومد سراغم یعنی میخوام پریود شم ولی آمپول پرژسترون نمیزاره و مانع میشه؟؟...مرسی عزیزم از جوابگوییت ب سوالای تکراری و بی پایان ما🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستایی که می خوان وارد سیکل شن. به نظرم روحیه و بدنتون رو حسابی تقویت کنید و سریع بعد ی منفی اقدام نکنید.

می دونم همه مون سالها منتظر بودیم ولی واقعا این ای وی اف سخته زمانبره استرس داره درد داره عوارض جانبی دارو...

یعنی امادگی صد درصد داشته باشی ی روزهایی کم می یاری

راستی میدونم کمبود روی هم موثره تو ناباروری، دوستایی که قصد پانکچر و انتقال و خلاصه بارداری دارن سعی کنن مواد غذایی حاوی روی هم مصرف کنن.مثل گردو. البته این نقل قول بود از دکتر صاحب ک ش ا ف

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

وااااااااای خداااااا دارم گریه میکنم وای خداااااااا  خانومی بود ب اسم بهار خیلی علایمش مثل من بود تو صفحه ۵۹۴ جواب آزمایشش مثبت شد خیلی گریه کردم چقدر قشنگ بود از اول انتقالش داشتم پروسه اش رو دنبال میکردم بی شک قشنگترین کتاب رمان بود ک تا حالا خونده بودم ...اشک منو در اورد😊😓 

من لوله هام بسته ان هر دوتا. دوبار عکس رنگی گرفتم، پیش یه دکتری هم رفتم تو ظفر، سه جلسه برام تزریق د ...

لی لا جان ممنون از جوابت، ذخیره ات خوبه خداروشکر، ایشالله که همین بار نتیجه میگیری و جشن مادر شدنتو میگیریم.  

سلام دوستان خوبید متاسفانه من برای بار سوم هم منفی شدم میخام دکترمو عوض کنم نظرتون در مورد رزاقی ...

سوگل جون انشاا که سری بعد مامانی 

عزیزم شما همونی بودی که دکترتون یونسی 

سلام دوستان خوبید متاسفانه من برای بار سوم هم منفی شدم میخام دکترمو عوض کنم نظرتون در مورد رزاقی ...

سوگل جون انتقال های قبلی هم با دکتر یونسی بودی؟شما  آزمایش آنتی تی پی او داده بودید؟منم دکترم یونسی هست،شما راضی نیستی؟ماه بعد انتقال دارم ایشااا

سلام به همگی امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه خیلیییی زوووود ان شاءالله....

ی سوال داشتم آنا جون یا هرکسی میدونه راهنماییم کنه 

من امپول انوکسانمو دور ناف میزنم یه هفته بیشتره فک کنم ی سمت نافم که فکر میکنم برای یک تزریق بوده زیر پوستم اندازه فندق سفت شده و قتی ماساژ میدم یکم درد میکنه...سعی کردم اونجا نزنم دیگه و سمت دیگه بزنم با روشی که یکی از بچه های اینجا بود فک کنم گفت دیگه مشکلی با تزریقام ندارم اما اون قسمتی که سفت شده رو چیکار کنم؟خوب میشه یا برم دکتر بنظرتون؟؟؟

کمپرس کنم تاثیر داره؟

ی چیز دیگه اینکه من شکمم چربی داره ممکنه از اون باشه؟

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
اي واي چه دلشوره اي افتادم ليلا جون  ورز سفيد جون فاصله هر بسته كه باز ميكردن ميگفتم خوب نيست ...

دارا جون ذوب جنين پنج دقيقه بيشتر طول نميكشه، و اين اتفاق معمولا زياد ميفته كه بسته اي كه باز كردن رو قبل انتقال زير ميكروسكوپ چك ميكنن اگر خوب نباشه بسته دوم رو باز ميكنند. معمولا به مريض نميگن اون لحظه كه نگران نشه. ما اينجا قبلش فرم امضا ميكنيم كه در صورت خوب نبودن جنين بسته دوم و سوم باز بشه بنا به تشخيص جنين شناس. 

خيالت راحت باشه كه چهار تا خوبش رو برات انتقال دادن شما هم الان بايد ارامش داشته باشي و به خدا توكل كني. انشالله به زودي خبرهاي خوب بهمون ميدي. كدوم مركز ميري!؟

نه عزیزم زمان خاصی نداره اما برا انعقادیا میدونم باید از سلکسان و آسپرین و امثالهم یه دو هفته فاصله ...

ممنون عزیزم    ، من کلا آسپرین و... نداشتم، فقط لووتیروکسین و فولیک داشتم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام بچه ها توروخدا اگه میدونیین کمکم کنیین خسته و کلافه شدم

من 6 ابان عکس رنگی گرفتم..از اون روز هم گلوکوفاژ رو با دستور پزشک هفته ی اول روزی دوتا و هفته های بعد روزی یکی (ولی نه خیلی مرتب)خوردم

جمعه موعدم بوده که نشدم الان 5 روز تاخیر دارم میدونید علتش چیه؟

راستی امروز آزمایش بتا دادم یک بود یعنی منفی

کمکم کنیین

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»