2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
نميدونم يهو روحيه ام خراب شده، فكر كنم واسه اينه كه دلپيچه و ببخشيد انگار اسهال داشته باشي چجوريه... ...

عزیزممممم ، منم یادتِ این حالتارو داشتم، خیلیییییییییییی بدِ خیلییییییییییی، کامل درکت میکنم، حالا اونموقع اسهال نداشتم الان روم به دیوار دیشب انقدر حالم بد بود همسرم گفت نمیخواد درمان کنیم داری از بین میری ، من گفتم نه من حالم عااااالیه   ، واااای حالا دلدرد و دلپیچه و اسپاسم و اوووو اصلا یه وضعی   ،میگذره، مالِ داروهاتِ، بزن تو کارِ دم نوش، حالتو بهتر میکنه، خونه نشین، برو بیرون یه دوری بزن، همسرت میاد خونه برید بیرون یه گشتی بزنین بیاین، حتی یه دور کوچولو هم شده، خودتو خسته کن، بشین فیلم ببین، تا زمان بگذره و هورمونات مرتب بشه.

دوستان عزیزممممم تورو خدا استرس نداشته باشید انشالله ک خیره و همه این علایم و اتفاقاتو ب فال نیک بگیرید و بسپارید دست خدا ...خودتون مشغول کنید از فکر نی نی هاتون بیاین بیرون جنیناتون دارن رشد میکنن بعد شماها اعصاب خودتون دارین خرد میکنید ب فکر اون نینی گوگولی ها باشین ک ی مامان قوی و شاد میخوان...اللهم صل علی محمد و آل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا داغون شدم ليلا جون... اصلا باورم نميشد.. همه اش فكر ميكردم خواب دارم ميبينم... اميدوارم ب ...

مهناز جون فدای دلت بشم، بخدا حستو درک میکنم، ببین ستایش که برا گفت ، من بی بی منفی شدم ولی بتا مثبت، تازه یکی از دوستان این تاپیک که از قدیمیهاست روز 13 اشتباه نکنم بی بی منفی شد فرداش بتا داد مثبت شد، الانم کوچولوش فکر کنم بیشتر از یکسالش باشه، الهی آمین تو هم همینه.

بهار جون آخه امروز روز سيزدهمم بود گفتم ديگه هر چي باشه نشون ميده... نميدوني چه حالي دارم....اميدوار ...

میشه لطفا استرس و ناراحتی از خودت دور کنی؟؟....انشالله ک مثبته چشم دعا میکنم ...آیت الکرسی بخون عزیزم ...خدای ما خیلی خوب و مهربونه ب خودش توکل کن

parpar جون  تاثیر قرصهاست، من هم اصلا حال و حوصله ندارم،به زور میام سر کار و می رم،خودم احساس ...

تازه ببين به كجا رسيدم كه يهو خودم قطعش كردم وگرنه دو هفته مونده بود، اين دردا واسم چيزاي خوبي رو ياداوري نميكنه متاسفانه ، فكر كنم واسه همين بهم ريختم

آنا جوووون یعنی تایپت عالیه 😂😂😂😂😙😙😙

آره دریا جون انصافا آخر تایپه.......

تو خواب و بیداری بهتر از این نمیشه......

خخخخخخخخخخخ......

انصافا کولاک کردم با این تایپم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزممممم ، منم یادتِ این حالتارو داشتم، خیلیییییییییییی بدِ خیلییییییییییی، کامل درکت میکنم، حالا ا ...

هممممه اين كارارو ميكنم، نصف روز سركارم بقيشم خودمو مشغول ميكنم ولي درد كه مياد مغز تعطيل ميشه ... من دو سال پياپي درگير درمان كوليت اولسوز بودم خيلي زجر كشيدم تا بيماري خاموش و كنترل شد و اجازه بارداري بهم داده شد كه بعدم افتادم دنبال اين يكي درد... حالا اين دلپيچه ها و حالتها منو ياد همون روزا ميندازه و خودبه خود از غذا خوردن و زندگي كردن ميفتم... خدا كنه گذرا باشه، الان لكه بيني دارم كاش كامل بياد و بره ببينم چه خبره

سلام دوستان. انا جون بازم من اومدم و گند زدن هام.... دکتر رزاق بهم گفت چهل روز قبل انتقال پرد بخور ب ...

نگران نباش به هر حال این دفعه کلی جلو هستی......

بعد انتقالم که مجدد داری نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خدا....منکه رسما هاپو شدم...بیچاره شوهرمو دیوونه کردم با غرغر و بهونه گیری و قهرای بچه گونه...من ...

من دعوا نميكنم اتفاقا، غرغرم نميكنم چون خيلي بدم مياد ولي جوري بي حس و داغونم كه انگار حالا چي شده... روحيه اينا تعطيل شده، خيلي مشتاق بودم برم تهران ببينم دكتر چي ميگه درباره وضعيتم ولي حالا كه داريم نزديك ميشيم ميترسم انگار... باز همون روزا شروع شه... اين دلپيچه هم كه يادآور روزاي تلخ گذشته ست... خدا به هممون رحم كنه فقط همين

سلام آنا جون، یه سوال داشتم دکترم به من قرص نیفدیپین داده گفت واسه جلوگیری از زایمان زودرس، البته من ...

عزیزن من نداشتمش.....

اسم علمیشو بگو شاید مشابهشو داشتم.......

ایزوکسوپرین داشتم.....