2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
بچه ها من خیلی نگرانم میترسم رشد جنینم متوقف شده باشه،یه مدت زیر شکمم سفت بود چند روز درد پری و لک د ...

ستایش جون صدای قلب رو شنیدی تا الان ؟ 

نگران نباش با اون بتای خوبی که داری مشکلی پیش نمیاد  

این نگرانی هاتم طبیعیه همه اولش اینطورین

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نميدونم يهو روحيه ام خراب شده، فكر كنم واسه اينه كه دلپيچه و ببخشيد انگار اسهال داشته باشي چجوريه... ...

parpar جون 

تاثیر قرصهاست، من هم اصلا حال و حوصله ندارم،به زور میام سر کار و می رم،خودم احساس می کنم افسردگی خفیف گرفتم.

ایشالا خدا به زودی همه دوستان رو که منتظرهستند رو نجات بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستایش جون صدای قلب رو شنیدی تا الان ؟  نگران نباش با اون بتای خوبی که داری مشکلی پیش نمیاد &nb ...

نه هنوز برا سونو نرفتم، اخه یه عالمه درد و لک داشتم یهو همشون رفتن شکمم هم شل شده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
parpar جون  تاثیر قرصهاست، من هم اصلا حال و حوصله ندارم،به زور میام سر کار و می رم،خودم احساس ...

وای خدا....منکه رسما هاپو شدم...بیچاره شوهرمو دیوونه کردم با غرغر و بهونه گیری و قهرای بچه گونه...منم همش حس میکنم افسردگی گرفتم اونم شدید....خدا بهمون رحم کنه با این روحیه و احوال داغون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام بچه های عزیز تاپیک ،

مهناز جونم اصلا به بی بی اطمینان نکن، میدونم چه حالی هستی اینجور مواقع انگار دقیقا پتک میخوره تو سر آدم ، ولی الان تا آزمایش خون ندادی نور امید هست، قربونت برم سعی کن به خودت مسلط باشی و صبر کنی، میخوای برو بتا بده.

ستایش جونم، اصلاااا فکر منفی و بد نکن، جای نی نی ها خوبِ خوبه، لکه بینی هم خب دلیلش اینه که 3 تا انتقال دادی، اولا نمیدونی چند تاش گرفته، دوما اینکه سه تا نی نی احتیاج دارن از اندومترت تغذیه کنن بنابراین لکه بینی خواهی داشت، نگران نکن خودتو عزیزم، استراحت کن، خدا خودش نگهدارِ نی نی های خوشگلتِ، حستو درک میکنم ، ماها تا زایمان کنیم فقط استرس داریم ولی استرس برای خودت و نی نی ها اصلا خوب نیست. کی سونو باید بری؟ من پیشنهادم اینه وقتی استرس داری کاری رو که میدونی باعث آرامشت میشه انجام بده، برو یه بتا بده،دیدن بتا مثبت حالتو خوب میکنه،

نه هنوز برا سونو نرفتم، اخه یه عالمه درد و لک داشتم یهو همشون رفتن شکمم هم شل شده

میدونم نمیشه بی توجه بود ...ولی چرا به فال نیک نمیگیریش؟به این فکر کن که لکه بینی تموم شده و راحت شدی...مگه قراره همش حالت بد باشه که بفهمی بارداری....توکلت به خدا باشه به زودی هم صدای قلبشو میشنوی خیالت راحت میشه...اصلا انرژی منفی نده به خودت....بشین برا نی نی نازت قران بخون که هر دوتون (یا بیشتر) اروم شین

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آناجون و بچه ها...همين الان بيبي چك گذاشتم ... منفي بود... دنيا رو سرم خراب شد... اصلا اصلا باو ...

سلام عزیز دلم...مگه قرار نشد بی بی نزاری...ناراحت نباش ب بی بی اعتماد نکن بزار همون 5 شنبه برو آزمایش بده انشالله ک مثبته ...استرس نداشته باش اصلا 

سلام بچه های عزیز تاپیک ، مهناز جونم اصلا به بی بی اطمینان نکن، میدونم چه حالی هستی اینجور مواقع ان ...

مرسی لیلای جون بابت دلگرمیت، اتفاقا نظر شوهرمم همینه،میگه یه آز بتای دیگه بده

پرپرررررری ، این حرفا چیه عشق من، هیچی برنگشته، دیگه مایکروویو هم بزارن به این سرعت کیست و اینا برنمیگرده   ، عزیزم همش مالِ این ال دی کوفتی ، خاک بر سرش کنن اعصاب نمیذاره برای آدم،کم کم خوب میشی، پریود بیاد خوب میشی ، بیا یه بغلت کنم   

من تو فکرم نمیشه ال دی نخورد، میترسم اینبار شوهرمو بجو ام   

میدونم نمیشه بی توجه بود ...ولی چرا به فال نیک نمیگیریش؟به این فکر کن که لکه بینی تموم شده و راحت شد ...

خداکنه همینطور که میگی باشه عزیزم، الان تقریبا میشه گفت هیچ علامتی ندارم

خداکنه همینطور که میگی باشه عزیزم، الان تقریبا میشه گفت هیچ علامتی ندارم

لیلا درست میگه یه تست بتا جایی که فوری جواب میدن بده رشد خوشگلش رو ببین حالت جا بیاد....

سلام بچه های عزیز تاپیک ، مهناز جونم اصلا به بی بی اطمینان نکن، میدونم چه حالی هستی اینجور مواقع ان ...

واقعا داغون شدم ليلا جون... اصلا باورم نميشد.. همه اش فكر ميكردم خواب دارم ميبينم... اميدوارم به آزمايش...برام دعا كن

سلام عزیز دلم...مگه قرار نشد بی بی نزاری...ناراحت نباش ب بی بی اعتماد نکن بزار همون 5 شنبه برو آزمای ...

بهار جون آخه امروز روز سيزدهمم بود گفتم ديگه هر چي باشه نشون ميده... نميدوني چه حالي دارم....اميدوارم آزمايش مثبت بشه ...برام دعا كن