2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون و بچه ها...همين الان بيبي چك گذاشتم ... منفي بود... دنيا رو سرم خراب شد... اصلا اصلا باو ...

روز چندمه انتقاله مهناز جون؟ بی بی که مطمئن نیست، انشالله ازمایش میدی و دلشاد میشی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

یه سوال...میشه قبل از اینکه پری بیاد برم کلینیک که ال دی و پرد بگیرم؟ چون ازمایشاتم همه باید تکرار شن و پاپ اسمیر هم قطعا باید بدم تو پریودی نمیشه،بنظرتون میشه امروز برم؟؟؟؟؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آناجون و بچه ها...همين الان بيبي چك گذاشتم ... منفي بود... دنيا رو سرم خراب شد... اصلا اصلا باو ...

سلام،عزیزم به بی بی چک اعتماد نکن، شاید زود گذاشتی همین لیلا جون خودمون تا روز ۱۲ بی بیش منفی بوده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها من خیلی نگرانم میترسم رشد جنینم متوقف شده باشه،یه مدت زیر شکمم سفت بود چند روز درد پری و لک داشتم الان ندارم و زیر دلم شل شده، چکار کنم به خدا از بس فکر و خیال کردم هیچ لذتی از مثبت شدنم نبردم هنوز

سلام،عزیزم به بی بی چک اعتماد نکن، شاید زود گذاشتی همین لیلا جون خودمون تا روز ۱۲ بی بیش منفی بوده

ستايش جون روز سيزدهمم هست.. فكر نكنم ديگه مثبت بشه... اينقدر از صبح گريه كردم سرم داره ميتركه

ستایش جون منم همش لک دارم انقد استرس گرفتم ک نگوووو 

تازه پروژسترونم هم سه تا کرده ولی بازم لک کم هس تا شنبه ک سونو دارم هزارتا فکر میکنم 

نمیدونم چیکار کنم همش هم استراحت میکنم

خدا کمکم کن
parpar جون می شه بپرسم چرا همچین حسی داری؟

نميدونم يهو روحيه ام خراب شده، فكر كنم واسه اينه كه دلپيچه و ببخشيد انگار اسهال داشته باشي چجوريه... اين حالتا يهو به سرم انداخت اين فكرو ☹️ شايدم واسه قطع كردن قرصاي ياسمين باشه نميدونم 

سلام دوستان. انا جون بازم من اومدم و گند زدن هام.... دکتر رزاق بهم گفت چهل روز قبل انتقال پرد بخور ب ...

سلام عزیزم خوبی

جنین داشتی تو اهواز یادمه  اونا رو انتقال میدی پس به سلامتی

پس دکتر رزاقی  ماجراش چیه ؟ وقتی داری اهواز انتقال میدی 

من درست متوجه نشدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ستایش جون منم همش لک دارم انقد استرس گرفتم ک نگوووو  تازه پروژسترونم هم سه تا کرده ولی بازم لک ...

نگران نباش،خود لک بینی مشکلی ایجاد نمیکنه،منم تا پریشب لک داشتم با اینکه دوتا امپول و س تا شیاف میزدم ولی از دیروز دیگه ندارم عوضش حس میکنم زیر دلم دیگه سفت نیست،راستی بحیب جون شما کی انتقال داشتی؟من۷ابان بودم جنینام هم سه روزه بود شنبه رفتم پیش دکترم داروهامو تمدید کرد گف سه هفته دیگه برو سونو

انا جان شما با پردنیزولون اسپرین نداشتی؟

اسپرین و رقیق کننده های خون با پرد تداخل دارن پس چطور بعد مثبت شدن اینا باهم تجویز میشن؟

ستايش جون روز سيزدهمم هست.. فكر نكنم ديگه مثبت بشه... اينقدر از صبح گريه كردم سرم داره ميتركه

خدا بزرگه،شاید دیر لانه گزینی کردن، انشالله ازمایشت مثبت میشه

مهناز جون منم براتون ناراحت شدم از صمیم قلب 

ان شالله ازمایشت مثبت بشه خدا رو چه دیدی ...

بار چندمت بود عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...