2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست

سلام 

دوستان عزیزم.خصوصا آنای عزیزم.

عزاداریهاتون مقبول درگاه حق.

انشاالله همگیمون باهرحاجتی که داریم حاجت روا شده باشیم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آناجان

هروقت دلم برای شما وخانم های گروه تنگ میشه میایم یه عرض سلامی میکنم.ان شاالله دامن همه بچه های گروه وهمه کسانی که در آرزوی مادرشدن هستند بحق امشب که شب شهادت امام رئوفمون امام رضا علیه السلام هست سبز بشه همین ماه وبه زودی زود.

الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من با ال دی پردنیزولونم شروع شد....... شام ال دی داری؟

من ندارم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
من کرمانشاه انجام دادم شماچی ؟خداروشکرکه خوبید

معتضدی انجام دادید ببخشی که میپرسم میخوام مطمئن باشم جای خوبی برم؟من فعلا شروع نکردم اول پرولاکتینم بالا بود نرمال شد سری بعد تیروییدم پرکار،امروز رفتم دکتر تا ۲ ماه قرص داد دکترم گفت تا تیروییدت نرمال نشه سیکلو شروع نمیکنه،من جهاد دانشگاهی وابسته به رویان میرم اونجا زیره نظر دکتر کشاورزی هستم

تورک انا من معذرت میخوام خیلی استخوان ب ا س ن م  میسوزه بخصوص وقتی معاینه میشه یا دارو.گرم میخو ...

عزیزم کاش یه ویزیتی بشی........

ایشالله چیزی نیست اما بررسی کنی بد نیست خیالت راحت میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد اسم  سرمی ک قبل انتقال میزن چیه هزینه اش هم چقدر هست ؟

سرم آی وی آی جی......

عزیرم همه نمیزنن برا نقص ایمنی و  مشکل پس زدن جنینه......

عزیزم قبلا سرمو راحت تایید میکردن الان قبل بتای + تایید نمیکنن و معمولا آزاده مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی.......

آزاد دونه ای حدودای ۷۰۰ هست و معمولا برا هر بیست کیلو از وزنت یه دونه پنج گرمی تجویز میشه......

مثلا بالای ۶۰ میشه حدودای ۲ میلیون و خورده ای......

اما با تایید فکر کنم دونه ای حدودای ۲۰۰ بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جونی ها یه سوال چرا دکترم به من گفت قرص اچ دی رو از روز 4 پری بخورم بعدش این قرص رو که بخوری ...

عزیزم نگران نباش از روز ۳ الی پنج شروع میشه.......

معمولا شانس بارداری طبیعی با خوردن قرص جلوگیری نزدیک صفره اما غیر ممکن نیست......

عزیزم ..ذخیره تخمدان من پایین هستش ..اتفاقا  به من گفت که poor هست ‌ودوز داروها رو هم دوبل دادن ...

والا شاید توجیه دیگه ای برا سیکل لانگ داشتع اما معموبا ذخیره پایین سیکل کوتاه بهتر جواب میده اما مطمئن باش دکترت دلیلی برای تعریف همچین پروتکلی داشته......

هیشکی منا دوست نداره.هیشکی    

عزیزم این چه حرفیه مامان خوشگله......

عزیزم من هرگز یبوست رو تجربه نکردم بدن من برعکس همه کار میکنه برا نمونه همه موز میخورن یبوست میگیرن ...

عزیزم همه فکر میکنن موز یبوست میاره در حالی که اینطور نیست.......

موز رسیده باعث کار کردن شکم میشه و موز نرسیده یوبس میکنه.....

سیب با پوست برا درمان یوبست خوبه و بدون پوست برا اسهال.....

این جزئیات ریز باعث اشتباه میشه.......

آنا جون الان دكتر عمومي رفتم بهم سفيكسيم و گايافنزين و لوراتادين و استامينوفن داد... گفت گلوم چرك كر ...

نگران نباش تاثیری نداره.......

اولا الان جنین در حدی نیست که از بدنت تغذیه کنه خیالت تخت باشه.....

سلام دوستان. تبریک به همه مامان ها جدید و متاسفم برای انتقال های منفی... دوستان منم رفتم پیش دکتر خو ...

عزیزم اگه یادت باشه حسرت جون با گرید سی مامان شد پس خیالت راحت به گرید نیست به سالم بودن جنینه......

من بالای دلم خیلی سفت شده. خطرناکه؟ نی نی  طوریش نشده؟ ماهیچه های شکمم سفت شده.متاسفانه یبوست ه ...

سوگل جون احتمالا واسه همین یبوسته......

عزیزم دستکش دستت کن و با روغن زیتون ماساژ رکتال بدی سریع شکمت کار میکنه.......

عزیزم نگران نی نی نباش ولی میخوایی خیالت راحت بشه یه ویزیتی بری بد نیست چون میشناسمت خیالا راحت نشه آروم نمیشی و این ضررش بیشتره.....

سلام  دوستان عزیزم.خصوصا آنای عزیزم. عزاداریهاتون مقبول درگاه حق. انشاالله همگیمون باهرحاجتی ...

فدات عزیزم......

سلام بروی ماهت.....

به همچنین....