2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
عزیزم بستگی به مشکل داره حتما دکترت یه چیزی میدونسته پنج گرم نجویز کرده........ شاید مشکل ایمنی ندا ...

مرسي اناي عزيز

حقيقت من مشكل ايمني ندارم

فقط چون چندين بار انتقالم منفي شده بهم دادن

خوب خيالم راحت شد 

مرسي عزيزم

خدا كنه منم مثل مامان ستايش مامان شم 

😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مگه میشه!!!! چطور بدنت دووم میاره بدون مایعات؟یبوست اذیتت نمیکنه؟احساس خشکی نمیکنه تو پوست و بدن ...

عزیزم من هرگز یبوست رو تجربه نکردم بدن من برعکس همه کار میکنه برا نمونه همه موز میخورن یبوست میگیرن من اسهال .اصلا من برا خودم موجودیم خودمم از دست خودم خسته شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره دیگه من با برو بچه هام رد میشم از اینجا 😂😂😂😂😂لیلا اگه حرفی میزد من دیگه نمیومدم اینجا با اه ...

من یه روز تو و مهناز رو تنها گذاشتما ، 😂😂😂😂، میگم یه حموم برید ثواب داره  😂😂😂😂😷😷 ، من حالا تو دوره تحریک تخمدان هم استرس حموم داشتم، ۵ دقیقه ای میومدم بیرون، وای وای منم یه روز درمیون باید حموم حسابی کنم، موهامو بشورم، ولی دیگه چه میشه کرد، حالا برید یه حموم به شوهرتون رحم کنین  😷😅😂😂😂😂😂😂 

یعنی پستای شمادو تارو خوندم فقط داشتم یه بند میخندیدم تازه تصورتونم کردم .

دوست جونی ها یه سوال چرا دکترم به من گفت قرص اچ دی رو از روز 4 پری بخورم بعدش این قرص رو که بخوری ...

خوشبخت جون ، چون چند ماه پشت سر هم داری قرص میخوری نه ،فقط همون ماه اول که قرص رو شروع میکنی احتمال بارداری وجود داره که اونم خیلی ضعیفِ ، قرص جلوگیری رو بین روزای اول تا پنجم دوره میشه خورد، فرقی نداره، اگر دکترت گفته روز ۴ بخور لابد یه برنامه ریزی کرده برای پریود شدن و بررسی کردن، در ضمن فکر کنم کیستت ۱۱ میلی متر بود ،یعنی یکسانت و یک میلیمتر، چیزی که یادمه ، ۱۱ سانت روبا خط کش ببین خیلی بزرگه ، یه وجب دست یکم بیشتر ، فکر کنم اشتباه میکنی  چون دفعه پیش گفتی  😅😅

کی گفته دوستت نداریم، یه وقتایی یا جوابتو نمیدونیم یا شوهرمون خونه است بالا سرمون نمیشه تایپ کنیم ( این جریان من ِ 😅😅😅) 

من یه روز تو و مهناز رو تنها گذاشتما ، 😂😂😂😂، میگم یه حموم برید ثواب داره  😂😂😂😂😷😷 ، من ...

واي ليلا به خدا دارم كپك ميزنم.. من امروز ميخواستم برم ولي از ترس سرماخوردگيم نرفتم... الان تقريبا دارم به فنا ميرم...دوباره زنگ زدم دكترم ميگه برو دكتر عمومي ... دارم ميرم خيلي حالم بده... فقط نگران جنين هام هستم زبونم لال چيزيشون نشده باشه

عزیزم من هرگز یبوست رو تجربه نکردم بدن من برعکس همه کار میکنه برا نمونه همه موز میخورن یبوست میگیرن ...

سلام به همه دوستان ، اتفاقا من هم موز ميخورم يبوست هم داشته باشم رفع ميشه براي من هم موز برعكس جواب ميده به همين خاطر حتما روزي يه دونه رو ميخورم .

من یه روز تو و مهناز رو تنها گذاشتما ، 😂😂😂😂، میگم یه حموم برید ثواب داره  😂😂😂😂😷😷 ، من ...

من امروز طاقت نیاوردم رفتم حموم ولی بیست مین طول کشید😎 البته ب صورت نشسته خودمو جلا دادم😂😂لیلا تو تصوراتت مدیونی منو زشت تجسم کنی😊

رز جون کیستت چند سانته؟؟؟؟

کیستم اندومتریوزه دو و نیم سانته، میخورم که بزرگتر نشه شایدم خدا خواست و رفع شد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!