2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047716 بازدید | 684621 پست
من شخصا فکر کنم موردی نداره باز نظر دکترت مهمه.....

ممنونم عزيزم، پس اين هفته قطع كنم پريودم تموم شد بعد برم تهران، من ترسم اين بود كه نكنه نبايد پريود بشيم به خاطر آندومتريوز تا زماني كه دكتر اجازه بده، كه متاسفانه دكتر آصف نيستن حالا حالاها

يه چيز ديگه، واسه عفونا داروهامو مصرف كردم خوب شدم قطعشون كردم الان از ديشب ميبينم بعد از ببخشيد دستشويي باز درد دارم، اصلا تا قبل ازين سري من هيچوقت درد نداشتم نهاااايتا خارش بوده ديگه، چرا درد ميگيره پس ؟ 😞 حالا باز اين هفته ميرم يه دكتر ببينه

آنا جون یعنی ممکنه این سرما خوردگی که من خوردم الان نشونه ی پایین اومدن ایمنیم باشه.من کلا دیر سرما ...

عزیزم همونطور که رز جون گفتن پرد ایمنیو پایین نیاره من از قبل شروعشم رفت و آمدمو با همه کم کردم و کم بیرون میرفتمحتما ماسک میذاشتم و سعی میکردم با کسی دست ندم و روبوسی نکنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه من اصلا از مایعات بیزارم.حتی وقتی میخوام قرص بخورم وقتی مجبورم آب بخورم مرگمو از خدا میخوام ...

عزیزم مایعات واسه مون حیاتیه اگه آب دوست نداری لااقل چایی کمرنگ بخور به هر نحوی شده مایعات بخور.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مایعات واسه مون حیاتیه اگه آب دوست نداری لااقل چایی کمرنگ بخور به هر نحوی شده مایعات بخور..... ...

آنا جون من سالانه شاید 1دونه چایی بخورم اصلا دست خودم نیستا خیلی بدم میاد نهایت مایعات من روزی 1لیوان آب پرتقال یا آب لیمو هستش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم وهله اول چکاپ کامل و انجام آزهای تکمیلیو و رو شدن مشکلات در حد امکان....... بعد کنترل و حل مش ...

سلام سری،قبل همه این کارها انجام ادادم هرچه ازمایش از پاپ اسمیر  سیستم ایمنی با خیلی ازمایش دیگه سه برگ ازمایش بود همش خوب بود 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

ببخشید دگتر برام پردنیزلبون نوشت ماه دیگه انتقال جنین فریز دارم  پردنیزلبون از کی شروع کنم یادم رفت چی گفته

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

تورک انا من معذرت میخوام خیلی استخوان ب ا س ن م  میسوزه بخصوص وقتی معاینه میشه یا دارو.گرم میخورم یا عفونت میگیرم نمیدونم چرا اون سری موقع انتقال همینطور بود  الان هم از روزی ک دکتر معاینه ام کرد همینطور درد داره میسوزه 

بعد اسم  سرمی ک قبل انتقال میزن چیه هزینه اش هم چقدر هست ؟

آنا جون من سالانه شاید 1دونه چایی بخورم اصلا دست خودم نیستا خیلی بدم میاد نهایت مایعات من روزی 1لیوا ...

وای مگه میشه!!!! چطور بدنت دووم میاره بدون مایعات؟یبوست اذیتت نمیکنه؟احساس خشکی نمیکنه تو پوست و بدنت؟  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ببخشید دگتر برام پردنیزلبون نوشت ماه دیگه انتقال جنین فریز دارم  پردنیزلبون از کی شروع کنم یادم ...

بستگی به مشکل ایمنیست داره بهتره تماس بگیری و از دکترت بپرسی..

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

دوست جونی ها یه سوال

چرا دکترم به من گفت قرص اچ دی رو از روز 4 پری بخورم

بعدش این قرص رو که بخوری یعنی حامله نمیشی طبیعی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آنا جون من سالانه شاید 1دونه چایی بخورم اصلا دست خودم نیستا خیلی بدم میاد نهایت مایعات من روزی 1لیوا ...

عزیزم اگر مایعات نمیتونی بخوری، آب بدنت رو با میوه و سبزیجات تامین کن، بعضیا مایعات حالشونو بد میکنه، ولی ایرادی نداره تو سبزیجات مصرف کن و میوه، مثلا با غذا میتونی فلفل دلمه ای سبز بخری و همراه غذات بخوری، هم آب فراوون داره هم سرشار از ویتامین ث، میوه هم که هر چی دوست داری الان هم فصل خیلی خوبیه ،پرتقال و نارنگی و کلی میوه های خوب هست،اینجوری آب بدنت رو تامین کن، تابستون هم که هندوانه و...

اگر هم طبعت سرد،سردی خوراکیا رو با خوردن چند تا دونه گردو بعدش میتونی بگیری، یا خرما .