سلام من از یه دختره که همکلاسیمه خوشم اومد بهش گفتم گفت بزار فک کنم بنطرتون خوشش اومده اونم؟بعد میگم اگه اوکی بشه چطوری به خانوادم بگم.دوست ندارم رابطه مخفی و پر استرسی داشته باشم.تو فکر اینم اگهاوکی شد چون خیلی با بابام راحتم بهش بگم.اما نمیدونم واکنشش چی هست و ممکنه بزنه تو گوشم یا عصبانی بشه😁😁
بعدشم یه درصد احتمال بده نشه ، مسخره ی عام و خاص میشی
منه بدبخت از ترس اینکه کسی نفهمه به هیچکس رو نمیدادم
تهشم همه میگفتن این دختره خودشو میگیره هیچکس سمتم نمیومد
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکی بهم پیاده داد بلاک کردم🥲ولی بزار دو ترم بگذره بعد عاشق شو🤣🤣
بهترین کارو کردی😂💥
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫