2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
سلام دوستای خوبم... یه سوال دارم ،هر کی میتونه لطفا جوابمو بده من 16 همین ماه بعد از انتقالم پریود ...

عزیزم احتمالا به خاطر هورمون تراپیایی هست که بدنتو به هم ریختن........

معمولا استروژنم کم بشه لک بینی اتفاق میفته......

در هر حال به دکترت بگو ولی نگران نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوماایشالله هرکی توهرمرحله ای هست موفق باشه وخداکمکتون کنه الهی هیچ وقت داغ عزیزنبینین تروخدا ...

عزیز دلم خیلی بابت این قضیه ناراحت شدم.......

با اینکه تجربه نکردم اما با تمام وجودم میفهمم چی میگی و آوارگی یعنی چی.......

خدا خودش رحم کنه و تو این سرما معجزشو به هموطنای عزیزمون نشون بده و دست یاریشو به سمتشون دراز کنه.......

خدارو شکر که صحیح و سالمین.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلمون هم کم تحرکی و مورفدلوزی اسپرم شوهرمه

عزیزم معمولا مورفولوژی به درمان جواب نمیده ولی اخیرا یکی از دوستامون انگاری همسرش به درمان سنتی جواب داده بود.......

بله طبیعی پیش میریم فعلا

عزیزم مورفولوژی همسرت چنده؟

بچه ها یه سوال من فراموش کردم توانتقال قبلی ازکی آسپرین خوردم دکترم گفته داروهاتومثل قبل بخور حالا ش ...

عزیزم معمولا آسپرسن اگه تجویز بشه با همون شروع ال دی تجویز میشه.....

من قرار بود از دو ماه قبل شروع سیکل آسپرین داشته باشم اما به خاطر اینکه آسپرین بهم نساخت کلا دیگه نخوردم.....

دوستان من شنبه پانکچر شدم،الان خونریزی دارم یعنی دارم پریود میشم؟/جنینهامو فریز کردم؟شما چند رپز بعد ...

عزیزم بله بعضیا زود پریود شدن.......

به بدن و رفلکسش به داروها ربط داره.......

نگران نباش......

مرسي عزيزم اناجوون من ده روز تقريبا انتقاله البته بعد ازprpو سرم اي وي اي جي الان رازيانه و بو مادرا ...

عزیزم من جات باشم کلا این جور چیزا رو نزدیک سیکل نمیخورم چون ممکنه با داروهات تداخل داشته باشه......

من تا امروز همه اش سردي خوردم.... گرمي چي بخورم..؟؟ طبع خودم گرمه.. روز هفتم انتقال هم هستم

عزیزم همیشه اعتدال بهترین راهه.......

نه تو خوردن سردی زیاده روی کن نه گرمی.......

سایت طبایع دات آی آر سر بزنی عیار دستت میاد چی بخوری......

افسون جون بادام ضرر نداره؟؟؟

نه عزیزم در حد اعتدال هیچی ضرر نداره.......

عزیزم بدن با بدن فرق داره اما معمولا یکی دو هفته ای دیگه پری ورپریده تشریفشو میاره.......

سلام شما در زمینه بارداری صرفا تجربیات دارید یا تحصیلاتتونم در همین حوزه اس؟

چند تا سوال دارم 

ممنون میشم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
سلام ليلاجون نه من روز هشتم پريودم دارم استرديول ميخورم انشالله پنجم ششم آذر انتقالمه ميخوام رحمم گر ...

عزیزم فقط سردی نخور چه قبلش چه بعدش.......

البته اگه مطمئنی طبعت سرده!!!!!

منم طبعم سرده تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم.......

دریغ لز یه گرم خیار و......

گرمیهای قاعده آورو نخور رو استروژنت تاثیر منفی میذاره.......

شما فقط مواد غذایی و میوه های گرم بخور.....

سایت طبایع دات آی آر قسمت خواصش بری عیار دستت میاد!!!!!

.

جدی میگی،پس چرا من انقدر زود شدم؟بعد از پنج روز شدم،دکتر گفته بود یک هفته تا ده روز بعد،ولی من خیلی ...

نه عزیزم پنج روز غیرعادی نیست.....

آنا جون با ميكرو بازم امكان حاملگي خارج از رحم هست؟؟؟

بله عزیزم امکانش هست اما خوب احتمالش پایینتره......

آخه ليلا جون از دو سه ساعت پيش كشاله راست پام درد ميكنه... نگران شدم.. مرتب هم داغ ميشم و عرق ميكنم. ...

عزیزم نگران نباش اولا ممکنه به خاطر پروژسترونم باشه.......

حالا علایمتو به دکترت بگو.......

در مورد خارج رحمی اولا فکرای منفی نکن ضمنا اگه اشتباه نکنم به این زودی خودشو نشون نمیده......

دوستانی که تجربه خارج رحمی داشتن تا جایی که یادمه بعد + شدن علایمشو نشون داده......

وای آنا جون به دادم برس.روز 13 سیکلم الان رفتم دستشویی ی لک قهوه ای دیدم حالا من قرار بود 10 آذر پری ...

عزیزم ال دی داری؟

اگه ال دی داری واسه اونه......

خلاصه نگران نباش لک چیزی نیست که انقدر به خودت استرس بدی........

من هر سه سیکلم با خوردن ال دی لک بینی داشتم......

هول نکن چیزی نیست فقط به دکترت بگو نیاز باشه دارو میده......