2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام دوستاي خوبم منم ديروز سونوي ان تي رفتم بعدش ازمايش خون و سل فري. دادم جوابش هفته ديكه امادست دي ...

سلام مينو جان ، خدا رو شكر عدد ان تي كه خوبه ان شا الله آزمايشت هم خوبه حتما ، فقط سل فري رو براي چي بايد بدي ؟ هنوز كه ريسكي معلوم نشده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كسي نميدونه سرم ivig چقدر بايد زد؟؟ من ٥گرم كلا زدم و ٣ روز قبل انتقال كمه؟!! 😞😞😞😞😞 ٦٥ كيلو ...

من 2 تا زدم . البته دکتر وزنمو نپرسید ولی 50 کیلو هستم
نمی دونم هرکدومش چندگرم بود

خدایا شکررررررر
كسي نميدونه سرم ivig چقدر بايد زد؟؟ من ٥گرم كلا زدم و ٣ روز قبل انتقال كمه؟!! 😞😞😞😞😞 ٦٥ كيلو ...

برا چی این سرم رو میدن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها راسته جنین بلاستوسیت احتمال سقط توش کمتره ؟ چون میگن مراحل ژنتیکی و کروموزومی را طی کرده به موفقیت ؟ حالا غیر از سقط بدلیل مشکلات بدن مادر 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم معمولا مورفولوژی به درمان جواب نمیده ولی اخیرا یکی از دوستامون انگاری همسرش به درمان سنتی جواب ...

آناجون .واقعا .میشه بگین کجا رفته بود و چه داروهایی خورده بود 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
عزیزم همسرت شرایطش چه طوره؟ یعنی وضعیت مورفولوژو تحرک و....... والا من دکتر ن ا ص ر ا م ی ر ج ن ت ...

حرکت آ صفر حرکت بی 30 مورفو 2 (البته داروهاشو قبل از دادن آز .تو اون دوماه خیلی مرتب نمیخورد)

غیر از جنتی نمیدونی کی خوبه

واقعا گیجم و خسته نمیخام راه اشتباه برم ..دوساله منتظرم ..پارسال عمل کرد و....حالا اینه وضعیتش 

کمکم کنید خدا اجرتون بده

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام مينو جان ، خدا رو شكر عدد ان تي كه خوبه ان شا الله آزمايشت هم خوبه حتما ، فقط سل فري رو براي چي ...

عزيزم سل فري رو دكتر كفت بدي بهتره اخه سنت بالاي سي و ٥هست كفت ميخاي بزار جواب ان تي رو كامل بگيري بعد بدي ديكه من دادم 

عزيزم سل فري رو دكتر كفت بدي بهتره اخه سنت بالاي سي و ٥هست كفت ميخاي بزار جواب ان تي رو كامل بگيري ب ...

حالا كه ديگه دادي خيره ان شا الله ، من هم بالاي ٣٥ هستم ولي دكترم غربالگري دوم رو برام نوشت يعني همون كواد ماركر و وقتي رفتم كواد ماركر رو بدم آزمايشگاه تاريخ پانكچر رو پرسيد كه اون موقع من ٣٤ سالم بود يعني يك سال و خورده اي پيش كه گفت اون مهمه يعني اگر من بخوام براي بچه هاي بعدي هم از جنينهاي فريزم استفاده كنم سنم زير ٣٥ حساب ميشه . 😘😘😘

حرکت آ صفر حرکت بی 30 مورفو 2 (البته داروهاشو قبل از دادن آز .تو اون دوماه خیلی مرتب نمیخورد) غیر ا ...

الهام جان دکتر جنتی خیلی خوب هستن. دکتر حمید صاحب کشاف هم خیلی دکتر خوبی هستن و وقت میذارن برای مریض ها و با صبر و حوصله و با اخلاق هستن. ما پیش هر دوشون ویزیت شدیم و هردو به نظرم از دکترهای عالی در زمینه ناباروری مردان هستن. حالا میخوای پیش دکتر کشاف هم ویزیت شین و یکیشون رو برای ادامه انتخاب کنین

خدایا شکررررررر
حالا كه ديگه دادي خيره ان شا الله ، من هم بالاي ٣٥ هستم ولي دكترم غربالگري دوم رو برام نوشت يعني همو ...

جدي چه جالب منم سال ٩٣پانكچرشدم يعني سي و سه سالگي😃اره حالا دادم توكل بخدا