2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
غزل جون والا یادم نمیاد . یکسال و خورده ای پیش بود این که میگم زیاد بود برای این که من ذخیره م پایین ...

ممنونم آزیتا جان

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
من سیناف کت رو از روز ۲۰ سیکل قبل تا روز دوم سیکل ای وی اف روزی ۲۰ واحد میزنم ..واز روز دوم مریونال ...

منم از روز 19 پریودی 50 واحد تا روز دوم پریودی سیکل میکرو 

از روز سوم پریودی 15 واحد و بعد ظهر مریونال روزی 5 تا و یه آمپول دیگه روزی یکی 

به من 40 تا مریونال داده

شما دکترتون کیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صارم میرم ...داروهای شما که از من بیشتره .؟ شما کجا هستین ؟؟

من پیش دکتر رزاقی میرم .آره داروهای من خیلی زیادن

من پیش دکتر رزاقی میرم .آره داروهای من خیلی زیادن

چند سالتونه ؟؟ مشکل چیه ؟ من ذخیره تخمدان کمه وهمیشه فولیکول هام کوچیکه و اندومتر نازک دارم ...دکترم گفت که باید جنین ها مو فریز کنم و بعد انقال بدن

چند سالتونه ؟؟ مشکل چیه ؟ من ذخیره تخمدان کمه وهمیشه فولیکول هام کوچیکه و اندومتر نازک دارم ...دکترم ...

من 34 سالمه سابقه سقط دارم . دو سه باری با دارو باردار شدم که سقط شدن

دیگه دکتر گفت باید میکرو کنی و سرم آی وی آی جی و سلکسان نیاز داری 

من جدیدا از وضعیت تخمدان و آندومترم خبر ندارم

ذخیره تخمدانم خوبه ولی کیفیتشون خوب نبود دارم داروهای تقویتی میخورم

سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، سلام به روي ماهت آزيتا جون ، اتفاقا من خيلي به فكر شما بودم خانمي ، با خودم ميگفتم كاش آزيتا جون درگير معجزه شده باشه كه كم پيدا شده ، حالا ان شا الله همه مشكلاتت حل ميشه و به اميد خدا يا با معجزه و يا با ميكرو به زودي مامان ميشي خانمي . 😘😘

سلام به همه دوستان عزيزم ، سلام به روي ماهت آزيتا جون ، اتفاقا من خيلي به فكر شما بودم خانمي ، با خو ...

فدات شم عزیزم. چه خوبه که دوستهای خوبی مثل شما دارم
راستی نی نی خوبه؟ جنسیت مشخص شده؟

خدایا شکررررررر
فدات شم عزیزم. چه خوبه که دوستهای خوبی مثل شما دارم راستی نی نی خوبه؟ جنسیت مشخص شده؟

قربانت خانمي ، خدا رو شكر عزيزم خوبه ، بله خانمي دخملي هست . ان شا الله به زودي قسمت شما و همه دوستان بشه .

سلام دوستاي خوبم منم ديروز سونوي ان تي رفتم بعدش ازمايش خون و سل فري. دادم جوابش هفته ديكه امادست ديروز خانم دكتر تو برگه نوشت ان تي ١.٨ولي كفت جواب نهايي با ازمايش خونت مشخص ميشه توكل بخدا التماس دعا😘