2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
بستگی به پاسخگویی بدن داره، و یه موضوع خیلی شخصیه ،یعنی اینکه حتی خود دکتر هم نمیتونه حدس بزنه چون ت ...

میدونید....باید مرخصی بگیرم ...بچه هایی که تجربه دارن یعنی تا روز ۱۸  ممکنه طول بکشه ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونید....باید مرخصی بگیرم ...بچه هایی که تجربه دارن یعنی تا روز ۱۸  ممکنه طول بکشه ؟؟

ببین معمولا اولین سونو میفته روز ۸ دوره ، بعد دو روز بعد یعنی روز ۱۰ دوره میشه سونو دوم تقریبا میشه حدس زد،یه سونو دیگه احتمالا ۱۲دوره، و اگر ۱۲ فولیکولا رشد مناسب کرده باشن میری برای پانکچر که معمولا میفته ۱۵ دوره، برای من اینبار پانکچرم روز ۱۵ دوره بود، دفعه قبل هم روز ۱۵ افتاده بود.

😘😘😘❤❤❤

سلام دوستان گلم....سایت پیک شفا دوران بارداری تو گوگل سرچ کنید خیلی خوبه و بدردتون میخوره خوردنی های مجاز و غیر مجاز در دوران بارداری...مثلا من ازگیل نمیدونستم ک سرچ کردم و متوجه شدم موردی نداره 👧

مونا جون ، چرا ناراحتی ، باید خوشحال باشی، یه دونه بلاستوسیت خوب داری که منتظرتِ، ایشالله همینو انتق ...

وای ممنون عزیزم خیلی بهم روحیه دادی خدا بهت خیر بده فعلا تنها امیدم یکی یکدونه امه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
دوستان خوبم، پروانه جون، آزیتا جون و بقیه دوستان که در مورد ای ان ای اسپرم درگیر هستن. من اینجا با ...

لیلای عزیزم باهات خیلی موافقم که نباید سریع به این اهدایی گفتن دکتر ها تن داد مگر این که واقعا چاره دیگه ای نباشه. به من هم بعد از میکروی ناموفق قبلی دکترم گفت بیا تخمک اهدایی بگیر . که گفتم نه و بعدش فهمیدم کلا مشکل از اسپرم بوده. حالا فکر کن اینهمه هزینه میکردیم و دوباره منفی میشد.
ر اجع به دی ان ای اسپرم هم متاسفانه جدا از اینکه ممکنه جنین تشکیل نشه، مشکل اصلی اینجاست که احتمال سقط بالاست. یعنی اگه برای میکرو اون اسپرمی انتخاب شده باشه که دی ان ای مشکل داره بدون شک سقط میشه. و من اگه اصرار دارم دی ان ای تا حد مطلوب پایین بیاد برای اینه که سقط رو تجربه نکنم. سری قبل فقط با چند روز بالا بودن بتا و بعد پایین اومدن واقعا حالم گرفته شد. تاثیر خیلی بدی روی من و همسرم داشت. حالا فکر کن این بخواد تبدیل شه به چند هفته... واقعا امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد. 

خدایا شکررررررر

عزیزم من پانچرم روز 19 یا 20 سیکلم بود.
البته من خودم همیشه دوره هام منظم و 28 روزه ست. تخمک گذاریم همیشه به موقع بوده . ولی خب تو سیکل میکرو همه چی جابه جا میشه. به خصوص اینکه متاسفانه دکترم دوز بالا سینافکت داده بود و تخمکهام محدود شده بود و رشد نمیکرد. هر بار میرفتم سونو دوباره یه سری امپول مینوشت و وقت سونوی بعدی میداد. ولی داشتیم کسی که روز 12 و 13 هم پانکچر کرده.

خدایا شکررررررر
عزیزم من پانچرم روز 19 یا 20 سیکلم بود. البته من خودم همیشه دوره هام منظم و 28 روزه ست. تخمک گذاریم ...

سلام آزیتا جان شما دوز سینافاکت تون چند بود ؟

برای من 50 واحده گفت از روز سوم پریودی روزی 15 واحدش کن 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام آزیتا جان شما دوز سینافاکت تون چند بود ؟ برای من 50 واحده گفت از روز سوم پریودی روزی 15 واحدش ...

من سیناف کت رو از روز ۲۰ سیکل قبل تا روز دوم سیکل ای وی اف روزی ۲۰ واحد میزنم ..واز روز دوم مریونال  ۳ آمپول و گونالف ۲۲۵ واحد باید روزانه بزنم

سلام آزیتا جان شما دوز سینافاکت تون چند بود ؟ برای من 50 واحده گفت از روز سوم پریودی روزی 15 واحدش ...

غزل جون والا یادم نمیاد . یکسال و خورده ای پیش بود
این که میگم زیاد بود برای این که من ذخیره م پایین بود اصلا نباید سینافکت میداد بهم. دوزش برای هرکس فرق داره دکتر تشخیص میده یعنی یه نفر شاید دوز بالا نیاز داشته باشه یه نفر نه. ولی راستش اصلا یادم نیست که چقدر بود

خدایا شکررررررر