2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست

سلام عشقاااااااااااااااا

من دیشب واسه بار دوم قرص اچ دیم تمام شد.به نظرتون کیستم آب شده دیگه این ماه که برم تو سیکل

وووووووووووی ننه چقدرم دلشوره دارم بوخودا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم بعد از پانكچر كه هايپر شدم جنين هامو فريز كردم.. ازشون پرسيدم كي پريود ميشم گفت قاعدتاً با ...

شما چندتا تخمک داشتی که هایپر شدی؟من هجده تا داشتم،اونجا گفتن ممکنه هایپر بشی ولی خداروشکر مشکلی ندارم،شما سیکل الانچچند ماه بعد انتقال دادی،با ال دی شروع شد سیکل انتقالتون؟

عزیزانی ک آمپول هپارین میزنید ی تجربه ک برای خودم عالی جواب داده ...اگه تو بازو میزنید اون قسمت پشت بازو ک نرمه بزنید تا کبود نشه روی بازو سفته ...و اگه توی ناف میزنید با دو انگشت شکمتون نگیرید و جمع نکنید در همین حالت عادی آمپول بزنید ...دیروز پرستار شکم منو جمع کرد زد هم ی کم کبود شد انگاری یکی نیشگون گرفته باشه ولی دیشب ک همسرم عادی ب شکمم زد اصلا نه کبود شد ونه بعدش دردم گرفت عالی بود....این تجربه من بود حالا دیگه بدن با بدن متفاوته امتحان کنید

سلام خانم گلا

دکتر اورولوژ خوب و کاربلد سراغ دارین بهم معرفی کنین....شوهرم پارسال عمل کرده ولی حامله نشدم

بخداخسته شدم ....آخرین تلاشامو میخام کنم

دعاگو هستم

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
شما چندتا تخمک داشتی که هایپر شدی؟من هجده تا داشتم،اونجا گفتن ممکنه هایپر بشی ولی خداروشکر مشکلی ندا ...

عزيزم آخرين سونوم يازده تا بود كه روز عمل شد بيست تا.... البته ١٤ تاش تخمك شد و هفت تاش جنين.... بعد بهم گفت روز دوم پريود دومت بيا براي ادامه... كه وقتي رفتم سونو كرد ديد آندومترم هنوز ضخيمه و طي اين دو تا پريود كامل ريزش پيدا نكرده ( راست ميگفت چون خونريزيم هم كم بود، خودمم متوجه شده بودم) ... بعد بهم يه ماه ال دي داد كه آندومترم نرمال شد و دوباره سونو شدم و بعد داروهاي انتقال رو برام شروع كرد.... من بيست مرداد پانكچر شدم و هجده ام آبان هم انتقال دادم... امروز روز هفتم انتقالم هست

واي من الان جايي خوندم كه كاهو و آلو به شدت نفاخ هست... من از روز اول انتقالم زياد خوردم به خاطر اين ...

مهناز جون کاهو نفاخ درستِ ، به عنوان کسیکه مدتهاست با این مشکلات دست و پنجه نرم کرده   میتونم بهت پیشنهاد کنم سبزیجات پخته بخوری، کمی اسفناج با ماست بخور، خود اسفناج رو خالی بخوری مثلا یه قاشق غذاخوری روزی مشکلت حل، تحرک نسبی داشته باشی، ماست خیلی نخور ، غذاهای نفاخ هم سعی کن کمتر بخوری، میتونی توت خشک بخوری خیلی خوبِ، آلو هم بپز بخور، تاثیرشو داره ، از طرفی دیگه نفاخ نیست، بعد مثلا یه بار آلو بخور، یه بار توت بخور تنوع بده.نگران نباش نفخ به روده ربط داره کاری با نی نی ها نداره     

عزیزم ی بار ب پشت بازوت بزن ببین چجوریه

حتما امتحان ميكنم بهار جون... فقط يه سوال من روي پام اندازه عدس كوچكتر لكه هاي قرمز اومده در حد سه چهار تا دونه.. تا ديروز نبود.. اينا در اثر سلكساني كه دارم ميزنم؟؟ آ اس آ هم ميخورم

عزيزم آخرين سونوم يازده تا بود كه روز عمل شد بيست تا.... البته ١٤ تاش تخمك شد و هفت تاش جنين.... بعد ...

مرسی که جواب دادی،انشاا که مامان شدی عزیزم،پس منم با این اوصاف هایپر محسوب میشم،چون هجده تا فولی داشتم که هفده تاش تخمک داشتن،پس فک نکنم بتونم آذرماه انتقال بدم؟درسته؟

من انوكسپارين ميزنم.. فقط به بازوم ميزنم و جاش يه كوچولو كبود ميشه

مهناز جون وقتی این دارو رو تزریق میکنی نباید جای تزریق رو ماساژ بدی یا فشار بدی چون صد در صد کبود میشه، باید آروم سوزن رو دربیاری و پنبه رو در نهایت بذاری روی محل تزریق و برداری وگرنه کبود میشه.