2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
آخه ليلا جون از دو سه ساعت پيش كشاله راست پام درد ميكنه... نگران شدم.. مرتب هم داغ ميشم و عرق ميكنم. ...

مهناز جونم ، زبونم لال خارج رحمی با خونریزی زیاد و درد وحشتناک همراه ، درد کشاله رون که دلیل نیست، ایشالله از نشانه ها و علایم زیبای مامان شدنِ، خارج رحمی دلدرد بدی میاره و خونریزی شدید، در حدی که تحمل نداری، فکرتو خراب نکن ، یادتِ ، به شیرین بانو هم گفتم به فال نیک بگیر مثبت شد، ایشالله تو هم همینه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای آنا جون به دادم برس.روز 13 سیکلم الان رفتم دستشویی ی لک قهوه ای دیدم حالا من قرار بود 10 آذر پریود بشم قرص پردنیزولون هم میخورم اگه پریود بشم وضعیتم چی میشه قرار بود 10 آذر پریود بشم دکتر بهم استرادیول بده تا برم انتقال جنین.به نظرت از چیه این لک لعنتی.اخه من همیشه پریودام منظم بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میتونه ب خاطر تخمک گذاریت باشه

تخمکگذاری؟من پلی کیستیکم توی این وضعیت چه تخمکگذاری اخه.من بدون دارو اصلا تخمکی ندارم که عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

هیچوقت اینقدر از پریود شدن نمیترسیدم اخه الان واقعا وقتش بود؟من قرصامو تکمیل نخوردم .درد پریودی هم دارم باز اگه بخواد جنینم رو انتقال بده که هنوز ایمنیم درست نشده

گرمي يا مواد غذايي قاعده آور خوردي؟؟؟

وای یعنی از اونه؟ناهار سوپ خوردم توشو پراز فلفل قرمز کردم انقدر ریخته بودم که دهنم کاملا میسوخت 

گرمي يا مواد غذايي قاعده آور خوردي؟؟؟

بعدشم 3تا پرتقال از درخت چیدم و خوردم همین فقط

سلام به همه دوستان عزيز ، خانمي همسر من پيش دكتر صاحب كشاف عمل كرده ، ايشون هم دكتر خوبي هستن ، من ه ...

به سلامتی عزززیزم 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
خونت و حالتهات چه جوریه؟ مثل همیشه که پریود میشی؟ 

آره تقریبا مثل همیشه هستش,فقط یکم رقیق تر قرمزتر هست،دوره هام همیشه سی روزه بوده،الان هجدهم سیکلم ،شاید بخاطر اینکه تخمکهام بیشتر بودن زودتر پری شدم

آره تقریبا مثل همیشه هستش,فقط یکم رقیق تر قرمزتر هست،دوره هام همیشه سی روزه بوده،الان هجدهم سیکلم ،ش ...

عزیزم اصلا نگران نباش طبیعیه...منم ۵ روز بعد از پانکچر پریود شدم ولی حجمش نسبت ب قبل کمتر بود

سلام دوستان خوبید؟
آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟

نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه که نیومدم نی نی سایت.
خرداد تنها جنینم رو انتقال دادم که اولش بتا بالا رفت ولی زود اومد پایین. و چون همه آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو قبلا داده بودم ، شک کردیم که دلیل نموندن جنین چی میتونه باشه. با کمک و همفکری دوستان  متوجه شدم که همسرم مشکل دی ان ای اسپرم داره . پیش چندتا دکتر رفتیم و همگی نظرشون به عمل بود. در نهایت پیش دکتر صاحب کشاف عمل کرد. و دکتر از عمل راضی بود.
الان 3ماه و نیم از عملش گذشته . و هیچی بهتر نشده حتی بدتر شده. مورفولوژی همون صفره. سرعت که قبل از عمل 3درصد بود حالا اونم صفر شده. تعدادش هم یک چهارم شده.
دی ان ای هم که 52 بود بین 20 تا 35 شده که باز هم بالاست چون باید زیر 15 باشه. چون 3 بار با فاصله 2 هفته آز داده یه کم متغیر بوده. دوبار ابن سینا یه بار هم بهار.
از دکترش امروز پرسیدم چاره نداره یعنی؟ گفت نه . تا وقتی هوا آلوده ست و پارازیت هست همینه!

از یه طرف هم خودم دکترم رو عوض کردم و پیش دکتر عارفی رفتم همون مردادماه. که بهم گفت تا زمانی که دی ان ای همسرت زیر 15 نیاد ای وی اف نمیکنم. حق هم داره چون اینهمه هزینه کنی جنین تشکیل نشه چه فایده.

به دکتر همسرم امروز گفتم ، گفت براش سینال اف می نویسم هفته ای 3 روز بزنه تا 2ماه. که شکست دی ان ای بیاد پایین. راستش تاحالا نشنیده بودم چنین چیزی. به نظرتون تاثیر داره؟
چون باید مطمئن باشم که خودم هم همزمان سیکل میکرو شروع کنم. ولی اگه برم تو سیکل و نتیجه همسرم خوب نشه که خیلی بده
کلا نمیدونم چیکار کنم. بدجایی گیر کردم. اگر هرکدوم از دوستان همفکری کنن ممنون میشم

خدایا شکررررررر