2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
مشکلمون هم کم تحرکی و مورفدلوزی اسپرم شوهرمه

اون دکتری که من گفتم معروف و تهران هم هست،بچه ها پیشش رفتن،خود آنا جون هم پیش ایشون میرفتن، 

این مشکلی که دارین تقریبا همه ماها این کم تحرکی و مورفولوژی رو داریم، البته خب مشکل تعداد اسپرم هم ما داریم، طبیعی تو اقدام هستی؟ 

عزيزم منم همسرم همين مشكل رو داشتن... پارسال هم واريكوسلشون رو عمل كردن... ما پيش دكتر اميد پويان رف ...

مرسی مهناز جون انشالله نتیجه میگیری 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دکتری که من گفتم معروف و تهران هم هست،بچه ها پیشش رفتن،خود آنا جون هم پیش ایشون میرفتن،  ا ...

بله طبیعی پیش میریم فعلا

عزيزم منم همسرم همين مشكل رو داشتن... پارسال هم واريكوسلشون رو عمل كردن... ما پيش دكتر اميد پويان رف ...

مهنازجون الان تحرک و تعداد و مورفوش چطوره؟.

الهام جان، خوش آمدی، من خودم تجربه شخصی ندارم ولی بچه ها پیش امیر ج ن ت ی میرن که راضی هستن حالا باز ...

خخخخخ ، لیلا جون  جمع کن بیا ایران بابا     موندی تو یه کشور دور افتاده 

انقد اینجا امکانات زیادهههههه 

ما داریم از خوشی می میریم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
تعدادش كه از اون ميزان بود دوبرابر شد... مورفش هم سه درصد اضافه شد .. تحركش گريد a صفر بود شد ٤

چه خوب که بهتر شده عزززیزم

خخخخخ ، لیلا جون  جمع کن بیا ایران بابا      موندی تو یه کشور دور افتاده  ...

afsoon     کلی خندیدم، 

خدا کنه همه دوستان به آرزوشون برسن و جشن مادر شدن تک تکتون رو بگیریم توی تاپیک ، ایشالله برای منم یه روزی جشن مادر شدن بگیرین   

سلام خانوماایشالله هرکی توهرمرحله ای هست موفق باشه وخداکمکتون کنه الهی هیچ وقت داغ عزیزنبینین تروخدا ...

سلام مامان درسا جون، الهی هیچوقت داغ عزیز نبینی ، تن خودت و همسرت و دختر گلت هم همیشه سالم باشه، من دقیقا شب زلزله همسرم گفت واااای ایران زلزله اومده ؛ خیلیییی ناراحت شدم، خدا بلایای طبیعی برای هیچکس نیاره، نمیدونی یقه کیو بگیری، خدا به همه هم استانیهات کمک کنه ، هموطن ما هم هستن، ما خودمون از دوستای پدرم کرمانشاهی هستن ، خیلی ترسیدیم، خیلی، عزیزم مراقب خودتون باشین، ایشالله دیگه هیچوقت همچین اتفاقی نمیفته برای هیچکس.

سلام خانوماایشالله هرکی توهرمرحله ای هست موفق باشه وخداکمکتون کنه الهی هیچ وقت داغ عزیزنبینین تروخدا ...

سلام عزیزم وای خدا صبرتون بده و کمکتون کنه خیلی سخته خدا بهمه رحم کنه من که واقعا دلم گرفته انشالله دخترت همیشه سالم و شاد باشه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

ایشالا آرامش هرچه زودتربهتون برگرده وصحیح وسلامت سایه سرتون بالاسر بچتون باشه همه درحدتوان کمک میکنن

بچه ها یه سوال من فراموش کردم توانتقال قبلی ازکی آسپرین خوردم دکترم گفته داروهاتومثل قبل بخور حالا شک دارم فکرکنم بایدبعدسونوی ۱۰پریودی بخورم اما میترسم اشتباه کرده باشم اونایی که آسپرین خوردین لطفا کمک

عزيزم ما خيلي تو فكرتونيم به خدا، همش در حال پيگيري خبرهاي اونوريم، تا تونستيم در حد توانمون كمك جمع كرديم و وسيله و پول آماده كرديم، من نه ها فقط، خيييليا دارن تلاش ميكنن چون اين اتفاق ممكنه واسه هركدوممون بيفته، امشب چنتا ماشين مردمي ازينور حركت ميكنه با كمك مياد اونجا فقط اميدواريم كه به دست اونايي كه واجبه برسه، ما از صميم قلب واستون ناراحتيم و احساس همدردي ميكنيم و تا جايي كه بتونيم كمك ميكنيم نميذاريم مردممون تنها بمونن