2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم گلا دکتر اورولوژ خوب و کاربلد سراغ دارین بهم معرفی کنین....شوهرم پارسال عمل کرده ولی حامل ...

الهام جان، خوش آمدی، من خودم تجربه شخصی ندارم ولی بچه ها پیش امیر ج ن ت ی میرن که راضی هستن حالا باز میان راهنماییت میکنن. 

الهام جان، خوش آمدی، من خودم تجربه شخصی ندارم ولی بچه ها پیش امیر ج ن ت ی میرن که راضی هستن حالا باز ...

مرسی لیلا جان

ای کاش دوستان بیان کمک کنن

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
به منم ندادن ليلا جون

خب پس احساس تنهاییم رفع شد.  

من تو اینترنت زدم فیلمشو دیدم واقعا قدرت خدارو ببین، فکرکن همه ما اول اینجوری بودیم، خیلی جالبِ، 

مهناز جون ایشالله که مامانی ، الان خوندم در مورد دونه های قرمز اینو به دکترت بگو، زنگ بزن بپرس.

مرسی لیلا جان ای کاش دوستان بیان کمک کنن

عزیزم نگران نباش، حتما میان بهت کمک میکنن، فقط اگر میتونی بگی کدوم شهر هستی ، در ضمن همه ماها با امید زنده ایم عزیزم، خیلیا مامان شدن، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره، 

مشکلتون چیه ؟؟

سلام دوستای خوبم...

یه سوال دارم ،هر کی میتونه لطفا جوابمو بده

من 16 همین ماه بعد از انتقالم پریود شدم،4 روز زیاد بود بعدم کم شد تا روز هفتم تقریبا تموم شد، ولی از دیروز دوباره لکه بینی دارم ، این موضوع طبیعیه؟؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام خانوماایشالله هرکی توهرمرحله ای هست موفق باشه وخداکمکتون کنه الهی هیچ وقت داغ عزیزنبینین تروخداواسه همشهریای منم خیلی دعاکنینین ازتون التماس دعای فراوان دارم بخداقسم شب زلزله به زور تونستیم ازخونه بریم بیرون خیلی شدید بودخیلی وحشتناک بودمرگ وبه چشم خودمون دیدیم منوشوهرم به رورتونستیم دخترمونوارخونه ببریم بیرون تروخداقدرداشته هاتونوبدونین سه شبه میترسیم بریم توخونه هامون ازدیشب که برگشتیم خونه تاچهارصبح بیداربودم ودخترم توبغلم بوده اینجاهواخیلی سرده خیلی دلم واسه هم استانیام میسوزه که الان تواین سرمابدون خونه وسرپناه بدون آب وغذا بیرون موندن خیلی ازتون التماس دعا دارم خیلی

عزیزم نگران نباش، حتما میان بهت کمک میکنن، فقط اگر میتونی بگی کدوم شهر هستی ، در ضمن همه ماها با امی ...

مرسی از دلگرمیتون

اگه تهران باشه خیلی خوبه

عزیزم نگران نباش، حتما میان بهت کمک میکنن، فقط اگر میتونی بگی کدوم شهر هستی ، در ضمن همه ماها با امی ...

مشکلمون هم کم تحرکی و مورفدلوزی اسپرم شوهرمه

مشکلمون هم کم تحرکی و مورفدلوزی اسپرم شوهرمه

عزيزم منم همسرم همين مشكل رو داشتن... پارسال هم واريكوسلشون رو عمل كردن... ما پيش دكتر اميد پويان رفتيم... دكتر خيلي خوبيه... وضعيت شوهرم خيلي بد بود ولي با دارو تا حد ميكرو پيشبرد