2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

آنا جون من تا دیروز حالم خوب خوب بود الان دوروزه نفخ شدید گرفتم و پهلوی سمت چپم درد میکنه ب دکتر گفتم گفت ب خاطر قرصهایی ک میخوری ...حالا شانس من ک پس فردا انتقال دارم اینجوری شدم میترسم این نفخه هم امروز ک آمپول میخواد بزنه داخل رحم هم برای انتقالم اذیتم کنه ی کمی هم بببخشید واژنم میخاره ولی نمیسوزه نمیدونم چرا اینجوری شدم حالا ک نزدیک انتقالم شده😞😞راسی بهم قرص سیلد نافیل و ی پماد استروژن داد برای داخل واژن...میگم اون روزی ک انتقال دارم اینارو هم باید بزنم یا نه؟ نمیریزه بیرون؟....بببخشید از پر حرفی😊 راسی انتقالم میشه روز 19 پریودیم نظرت چیه در مورد این روز؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،میشه اونایی که به مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا تو کرج رفتن و نتیجه گرفتن بهم بگن که اون مرکز واسه میکرو خوبه وکلا امکانات و تجربه پزشکاشون در چه حده، ممنون میشم🙏

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
دوست جونا من بتام 1367 حتما باید از دوم رو هم انجام بدم؟؟؟

مبارکه عزیزم  ، خیلی التماس دعا  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام دوستان،میشه اونایی که به مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا تو کرج رفتن و نتیجه گرفتن بهم بگن که ...

من بیمار ابن سینا هستم ولی کرج نیستا تو قلهکه کلینیکش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جون یه سوال دارم

من چند وقته پریودام رنگش تیره تر از قبلنا شده بنظرت رحمم سرده یا مشکلی چیزی ندارم😯

پریودامم منظمه ازوقتی باشگاه بدنسازی میرم چهار  پنج روز زودتر میشم ولی قبلا ۲۸ یا ۲۹ روزه بودم

خدایا...شکرت😍
سلام دوستان اناجون میدونم خیلی اذیت میکنم،ولی یه مشکلی پیش اومده من روزی ۴ تا استرادیول دارم صبحها ...

به نظرم نخوری بهتره چون اگه خورده باشی زیاد میشه دز روزانت......

باز برا اطمینان از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانم ميدوني، من الان سه ساله درگيرم خب همسرم كه نرماله پس من يا مشكلم از رحم و تخمدان بايدب ...

عزیزم خوب نمیشه گفت ایمنی و انعقادی حتما با سقط خودشو نشون میده.......

ممکنه مانع بشه ممکنه باعث سقط بشه.......

قطعی نمیشه گفت......

عزیزم به نظرم قطعا نمیتونی بگی همسرت مشکلی نداره.......

چون اولا آز ژنتیکی که ژن رو کامل بررسی کنه که ندادین فقط کاریوتایپ دادین.......

بعدشم دیدی که دوستامون با اسپرم و تخمک سالم جنینشون مشکل دار بوده پس تا وقتی سلامت جنین بررسی نشده قطعا نمیشه گفت جنین سالمه.......

من که فکر میکنم تا زمانی که موارد ایمنیو انعقادیو لحاظ دادی و یه بار انتقال ندادی و نتیجش معلوم نشده نمیشه نظری داد......

ایشالله با اولین انتقالت این سری مامان خواهی شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانم ميدوني، من الان سه ساله درگيرم خب همسرم كه نرماله پس من يا مشكلم از رحم و تخمدان بايدب ...

راستی من چون ایمنی و انعقادی و آندو رو همزمان درمان کردم و + شدم دقیق نمیشه گفت مشکل از کدوم بوده فقط میدونم انعقادی فقط نمیتونه علت منفی باشه چون من برا میکروی دوم هپارینو داشتم.......

پس علاوه بر انعقادی یا ایمنی بوده یا آندو یا هر دو......

اين لكه بيني وااااقعا رو اعصابمه 😞 كنار ياسمين دارم استروژنم ميخورم دو روز بند مياد باز ادامه داره. ...

عیبی نداره نگران نباش........