2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دارا جان منم دنبال جهش ژنی ام دوبار پی جی اس کردم همه جنینام معیوب بودن جالبه من یه پسر چهارده ...

سلام عزيزم

من دكتر افلاطونيان ميرم

خدارو شكر كه يه پسر داري

حقيقت اينه كه دكتر ژنتيك به من گفت ما با اين همه پيشرفت علم باز ١ درصد از علم ژنتيكو نميشناسيم و تمام اينا فقط حرفه

در هر صورت من تو هر پانكچر ١٠ تا جنين داشته باشم احتمال اينكه فقط و فقط حتي ١ دونه از ١٠ تا سالم باشه ٥ درصده

شما كجا ميريد و چه اقدامايي كرديد؟؟؟؟

دكتر به شما چي گفت؟

عزیزم کاش بهشون یاداوری کنی که الان ۸۰۰ رو بکنی ۴۰۰ یا نه..... من نمیتونم دقیق بگم چون ممکنه ۲۰۰ با ...

خود دکتر که گفت 2تا با فاصله 12 ساعت، دیگه نمیدونم به دُز دارو توجه کرد یا نه، الانم نیستن که بپرسم، من خیلی با این شیافها بدنم داغ میشه، بنظرتون این طبیعیه؟؟

وای لیلا جون مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اخه من ۳ هفته غیبت داشتم  

خب، اون آنفولانزاوقشنگ تا سه هفته جواب میده، تب هم بگو داشتم نزدیک ۳۸.۵،۳۹، بعد مثلا صبح چند ساعت خوب بودم یهو دوباره تب، جواب میده، برا منن همیشه جواب داده  😂😂😂😂

دارو هم هر چی دوست داره خودت نسخه کن، فقط نیازی به آنتی بیوتیک نیست، چون بیشتر حالت ویروس داره بیشتر برو تو کار مُسکن ، تب بر، سرم غذایی هم خواستی بزن تنگش 😊😂😅

دارا جان یزد می رین یا لاله؟من سیکل جدیدم تهران پیش طاهری پناه لاله ام.منم سه بار انتقال منفی داشتم ولی این دوبار چون پی جی اس شدم دیگع انتقال ندادم.ما شکست دی اف ای اسپرم داریم.مادرشوهرمم با پدر شوهرم فامیلن

دارا جان یزد می رین یا لاله؟من سیکل جدیدم تهران پیش طاهری پناه لاله ام.منم سه بار انتقال منفی داشتم ...

عزيزم تهران 

منم لاله هستم

نه از استراديول نيست

امروز بقدري گريه كردم واسه اونه

خانوما سر درد شديد دارم اشكال داره ژلوفن بخورم البته پريروزم خوردم هنوز هفته ديگه انتقالمه

عزيزم منم به خاطر مصرف استراديول سردرداي شديد ميگرفتم، به دكترم گفتم گفت استراديول غلظت خون رو بالا ميبره،بهم سلكسان داد تا الان دارم روزي يه دونه ميزنم، سريع سردردام خوب شد