2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

سلام دوستان

منم تو سیکل میکرو هستم

ال دی رو تموم کردم و الان روز سوم پری هستم

دیروز رفتم سونو، بهم قرص لتروزول و ۱۵ تا آمپول هاچ ام جی و ۱۵ تا آمپول گنال اف دادن

کسی میدونه چرا انقدر زیاد بهم دارو دادن؟؟؟ ممکنه بخاطر این باشه که ذخیره ام‌ پایینه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم تو سیکل میکرو هستم ال دی رو تموم کردم و الان روز سوم پری هستم دیروز رفتم سونو، به ...

عزیزم اولا به جمعمون خوش اومدی.......

ایشالله جشن مامان شدنت.......

عزیزم خیلیم داروهات زیاد نیستن.......

منم ذخیرم پایینه روزی پنج تا مریونال داشتم با دو تا فوستیمون.......

روزی سه تا گونال و سه تا هاش ام جی خیلیم بالا نیست......

ایشالله بدنت خوب جواب میده......

زیاد باشه کمش میکنن نه که زیادترش میکنن.....

سونوها واسه همینن دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جاااناااان جون ،مبارک باشه عزیزم، ایشالله بعد از ۹ ماه بارداری و یه زایمان راحت بغلش کنی به سلامتی ، ...

مررسی لیلای مهربون..ممنونم برای دعاهای زیبات..الهیییییییی آمین..خدا همه رو خوشحال کنه..مررسی 💕🙏😘😘😘ایشاالله

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
ی سوال دیگه هم دارم لطفا هر توصیه ای که میدونین، درمورد تغذیه و کلا همه چیزایی که درصد موفقیت می ...

عزیزم قانون تغذیه من تغذیه مناسب هر فرده و عدم تقلید از کس دیگه.........

این که میگن قبل انتقال گرمی و بعد انتقال سردی رو اصلا قبول ندارم چون هم میتونه خوب باشه هم بد.......

مثلا من قبل و بعد انتقال تا سه ماه اول فقط گرمی خوردم چون طبعم و بدنم اینو میطلبید.......

بعضیا ممکنه کلا مجبور باشن سردی بخورن......

یا قبل انتقال گرمی بعدش سردی.....

پس قانونتو باید خودت بنویسی یا شرایطتو دقیق بگی هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتت هستم......

فقط بازم تاکید میکنم از کسی تقلید نکن......

مثلا بعضیا نشاسته میخورن بعد انتقال من نخوردم چون شدیدا مستعد یبوستم.......

بعضیا شیر سویا میخورن من نخوردم چون کم کاری تیروئید و آندومتریوز دارم.......

پس میبینی هیچ قانون قطعی وجود نداره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ی سوال دیگه هم دارم لطفا هر توصیه ای که میدونین، درمورد تغذیه و کلا همه چیزایی که درصد موفقیت می ...

اما چند تا قانون رو میشه لحاظ کرد......

آب زیاد بخورین که عوارض جانبی داروهای هورمونیو کم کنه و خونرسانی بهتر بشه........

پیاده روی سبک کلا خوبه......

اشتراحت مطلق نداشتن بعد انتقال خوبه مگر اینکه کسی نیاز به استراحت مطلق داشته باشه......

با شروع آمپولهای تحریک تخمدان دولا راست شدن و فشار به شکم ممنوع.....

جارو کشیدن ممنوع....

عزیزم قانون تغذیه من تغذیه مناسب هر فرده و عدم تقلید از کس دیگه......... این که میگن قبل انتقال گرم ...

منم اشتباه کردم و بعد از انتقال سردی و نشاسته زیاد خوردم یعنی منی که عادت به خوردن گرمی زیاد داشتم همه رو گذاشتم کنار اون چند روز و تمام چیزایی رو که دیده و شنیده بودم رعایت کردم ولی هم ببخشید یبوست شدید شدم هم نی نیام رفتن      

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
هرچی باشه خدااارو هزاران مرتبه شکرررررر...روزیه همه ی منتظراا بشه..مررسی ستایش جونمممم

جانان عزیزز

خدا روشکررر الهی که همه چی خوب پیش بره برات تا اخر بارداریت عزیزم

ان شالله قسمت دوستای گلمون مخصوصا لیلا جون مهربون

یه شرح حال میدی لطفا از درمانت

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
جانان عزیزز خدا روشکررر الهی که همه چی خوب پیش بره برات تا اخر بارداریت عزیزم ان شالله قسمت دوستای ...

مررسی عزیزمم..الهیییییی آمین..ممنونم برای دعاهای قشنگت..ایشااللههه..من که هر لحظه دارم دعا میکنمممم نصیب همه بشه این لحظه...   من سری دوم بود که میکرو میکردم..روز سوم پری رفتم سونو و آمپول های منوپور رو روزی دوتا توی بازو تزریق داشتم تا سونو ی بعد که سه تا آمپول برای دور نافم بهم داد و منوگون رو برای تزریق به بازو روزی یدونه و قرص هایی هم که استفاده میکردم پردنیزون و آ اس آ و فرتیل واسترادیول روزی دوتا و اووبوست و ویتامین دی و ایی بود. آمپول آخرم هم هفتادو دوساعت قبل از پانکچر زدم که هفده تا تخمک داشتم که هشت تا جنین شد و سه تارو انتقال دادن..مابقی هم فریز شدن..دوساعت بعداز انتقال هم مرخص شدم و تا سه روز تقریبا استراحت مطلق بودم بعدش دیگه کارا و زندگی روزمره رو داشتم...از روز هفتم هم روزی ده تا پانزده دقیقع پیاده رویی آروم داشتم بیرون از خونه.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
جانان کدوم مرکز انجام دادی؟ 

عزیزم من اهوازم ..مرکز ناباروری جهاد ..دکتر دیباوند

ازمایش ندادی ستایش جون؟

نه افسون جون، یه ساعت پیشم درد شدید پری داشتمو بعدش لک قهوه ای زیاد😞،هرکار میکنم این لک تمومی نداره همش کم و زیاد میشه ولی قظع نمیشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم لکو چرا به پریودی ربط میدی؟ لک که تقریبا اکثرمون داریم........ من خونریزیم داشتم الان دخملم ...

آنا جونم از اینکه اینهمه با صبر و حوصله برای همه وقت میزاری ممنونم....اخه من نزدیک پریودیم یعنی تو موعد پریودیم لک دیدم اگه روزای وسط انتقال یعنی روزهای ۵ . ۶ یا هفتم بودم خوب مشخص بود که مال پریودی نبوده نه روز ۱۳ انتقال امروز روز ۱۴ هستم لک بیشتر شده شیافت هم از دو تا کردم سه تا بازم بهتر نشده....