2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
پس خدا رو شکر جنین فریز داری. ایشالله دفعه بعد حتما مامانی. فعلا در حد لکه ولی پریودی خودمو خوب می ش ...

توکل به خدا، ان شاءالله عزیزم،همچنین 

شایدم پریود نیست، یعنی دعا میکنم نباشه و باردار باشی،خوب خیلیا لک دارن، آزمایشو بده...خدا بزرگه امیدوارم پریود نباشه عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجول نباشه عزیز من صبر کن...وقت آزمایشت کیه؟؟..فعلا هیچ کاری نکن داروهاتو ادامه بده تا روز آزمایشت.. ...

دریا جون وقت آزمایشم شنبه ست. بنظرتون اگه پروژسترون از دو تا بکنم سه تا ایراد نداره؟

توکل به خدا، ان شاءالله عزیزم،همچنین  شایدم پریود نیست، یعنی دعا میکنم نباشه و باردار باشی،خوب ...

مرسی از دعای قشنگت. اگه تا شنبه در حد لک بود آزمایش میدم. خوبی این تاپیک اینه که با خوندن پیاما آروم میشم.

مرسی از دعای قشنگت. اگه تا شنبه در حد لک بود آزمایش میدم. خوبی این تاپیک اینه که با خوندن پیاما آروم ...

قربونت عزیزم

خدا بزرگه،آزمایشتو بده حتما، من خودم دو تا شیاف میزاشتم، بعد از روز 12 یکم لک دیدم ،کم بود،بازم خیلی امید داشتم، زنگ زدم کفتن یک امپولم بزن

ولی یکی از بچه ها لکش بیشتر بود گفتن کلا شیافو قطع کن جاش دو تا امپول بزن

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
الان کلا برای مشاهده قلب رفته بودم که گفت مشاهده نشد، دکتر که میگفت زوده و 2هفته دیگه بیا، دیگه نمید ...

مبارکت باشه عزیزم خوب زود رفتی اصلا نگران نباش حتما تا دوهفته دیگه صدای قلبشونو میشنوی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم. فردا پس فردا که تعطیله منم دوتا شیافت میزاشتم امروز ۳ تا گذاشتم

به منم گفتن میتونی 3 تاش کنی شیافتو یا اینکه دو تا با یه آمپول،گفت یه آمپول 50 میلی جای یک شیاف میشه

یکی از بچه ها 38 سالش بود اولین میکرو،اتفاقا هایپر شده بود ولی چون سابقه میوم داشت ترجیح دادن انتالو براش انجام بدن،دل درد و نفخ شدیدم داشت ولی انتقال دادن،بعد از انتقالم نتونست تحمل کنه سریع رفت دستشویی، ولی از اونجایی که اگر خدا بخواد میشه خدا رو شکر باردار شد..

نمیدونم. فردا پس فردا که تعطیله منم دوتا شیافت میزاشتم امروز ۳ تا گذاشتم

عزیزم اصلا اگر خونریزی هم داشتی خدایی نکرده آزمایشتو بده خیلیا ماه اول کاملا پریود میشن ولی باردارن.طبیعی نیست با وجود پروژستروم پریود بشی به نظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دریا جون وقت آزمایشم شنبه ست. بنظرتون اگه پروژسترون از دو تا بکنم سه تا ایراد نداره؟

ایراد نداره عزیزم 

به نظر من کیفیت اسپرم خیلی مهمه

منم شوهرم آزو بود،نمیدونم

هم دوره ای های من اکثرا مشکل از شوهرشون بود

حتی خانمی که گفتم ولی خدا بخواد حتمیه