2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=47854532]سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما دکتر گفت قلب مشاه ...[/QUOTEای جاندشیرین جون به سلامتی عزیزم .بابت صدای قلب هم نگران نباش قلب تشکیل شده منتها صدای قلب رو خیلی مواقع از هشت هفتگی میشنون اصلا ذهنت رو درگیرش نکن که برات خوب نیست فقط به این فکر کن که به خودت و نی نی هات برسی و از این روزهایی که داری لذت ببری ❤️👍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ان شالله، امیدوارم... ولی خیلی نگران شدم، احتمال هست قلب تشکیل نشده باشه؟؟

مبارکت باشه عزیزم، نگران نباش کوچولوهات ریزه میزه بودن، انشالله دو هفته دیگه قلباشونم میبینن و خیالت راحت راحت میشه

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
[QUOTE=47854532]سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما د ...

الان کلا برای مشاهده قلب رفته بودم که گفت مشاهده نشد، دکتر که میگفت زوده و 2هفته دیگه بیا، دیگه نمیدونم 😔😔😔😔

اخه میگن تو سونو شکمی معلوم نمیشه زیر هشت هفته...اما تو واژینال اگه حساسیت دستگاشون بالا باشه معلوم میشه.

منم یکشنبه میرم برا سونو قلب و اینکه ببینم چند تان😍😍دکتر من واژینال انجام میده

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
الان کلا برای مشاهده قلب رفته بودم که گفت مشاهده نشد، دکتر که میگفت زوده و 2هفته دیگه بیا، دیگه نمید ...

چه روزی انتقال داشتی؟ من ۱۷ مهر بودم، یعنی دقیقا یک ماه پیش، نی نی هامون هم سن میشن😘😘

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
اخه میگن تو سونو شکمی معلوم نمیشه زیر هشت هفته...اما تو واژینال اگه حساسیت دستگاشون بالا باشه معلوم ...

کلا 10 ثانیه نشد، گفت ساک مشاهده شد، جنین ها رو هم نشونم داد، اما بعد که رفتم توضیحات و خاستم دستور جدید بگیرم گفت قلب مشاهده نشده 2هفته دیگه بیا

کلا 10 ثانیه نشد، گفت ساک مشاهده شد، جنین ها رو هم نشونم داد، اما بعد که رفتم توضیحات و خاستم دستور ...

شیرین بانو مبارک باشه . من هفته پنج بارداری رفتم سونو واژینال گفت دو تا ساک حاملگی بدون قلب  و بعد هفته هفت رفتم گفت یک دونه قلب داره و اون یکی نداره .گفت احتمالا اون یکی جذب بشه . ولی دوباره آخر هفته نهم رفتم گفت هر دو تا قلب دارند صداشون را هم شنیدم . اصلا نگران نباش و نی نی هات را بسپار به خدا .