2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما دکتر گفت قلب مشاه ...

عزیززززم.....مبارکه...من تخصصم قبل بارداری هست   ولی نگران نباش بعضیا دیر دیده میشه....بسپارشون به همون خدایی که بهت داده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما دکتر گفت قلب مشاه ...

چقدر خوب مبارکت باشه عزیزم انشالله ب سلامتی جفتشون بغل کنی😘 زوده برای قلب یکی دوهفته دیگه باید بری برای شنیدن صدای قلب جفتشون   

بچه ها یه سوال دارم نمیدونم کسی جوابشو میدونه یا نه.اما من با کلومیفن هفت هشت تا تخمک داشتم حالا با ...

عزیزم دکتر با توجه ب سابقه شما براتون دارو تجویز میکنه نگران نباش ...تخمک بیشتر شانس بیشتر  

سلام انشالله كه همگي خوب باشن و در انتظار نتيجه مثبت به اونايي كه جديدا مامان شدن تبريك ميگم  ...

این ویار خیلی شیرینه عزیزم نینیت داره اعلام وجود و حضور میکنه میگه مامان من هستم تحمل کن ...بارداری خوبی داشته باشی انشالله  

من هنوز نرفتم آز بدم شوهرم از صب تا شب سرکاره و البته راضی هم نیست میگه بمون همون موقع آز خودت برو، ...

ستایش عزیزم داروهاتو همونجور ک دکترت گفته استفاده کن و صبر کن تا روز آزمایشت ک ی بتای خوشگل منتظرته...نگران لکه بینی نباش خیلی از مامانا داشتن