2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684584 پست
ستایش جان کی نوبت آزت هست؟خیلی زود بی بی زدی دختر توکه ازمنم هولکی تری بچه هاکسی ازشماخراش رحم داده ...

من دوبار خراش انجام دادم تو مطب والا بعضی ها می گن درد نداره ولی برای من خیلی خیلی درد داشت .. برق از سرم پرید با اینکه استانه تحمل دردم بالاس

این سری قبل انتقال می خوام هیسترو خراش کنم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من روز 12 انتقالمم این قدر پررنگ نبود ولی بتام روز 13 شد  300  بی بی چکمم همین مارک ...

واقعا؟ خیالمو راحت کردی عزیزم، دعا میکنم بهترینا برا شما و بقیه دوستان اتفاق بیفته،من ک هر روز همه منتظرا خصوصا بچه های تایپیکو دعا میکنم🙏👶

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
امروز روز نهمم میشه،تازه من از روز چهارم دارم بی بی میزنم😂😂، بچه ها روزشونو با دیدن بی بی من شروع ...

وای ستایش جون این که پررنگتر از دیروزه...  کاملا واضحه مثبته....

ما که عشق مکنیم صبحمون رو با بی بی مثبت مامان ستایش شروع میکنیم...

این افسردی پیش زایمانه گرفتی  ...خودتو مشغول کن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام صبح ب خیر  ستایش جون نیومدی از بی بی چک امرروزت عکس بدی من خوشحال شمممم  اومدی بهم ب ...

عزیزم ایشالله افسون بری و مامان افسون برگردی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز نهمم میشه،تازه من از روز چهارم دارم بی بی میزنم😂😂، بچه ها روزشونو با دیدن بی بی من شروع ...

ستايش جان خيلي برات خوشحالم،مباركه خانمي🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈راستي حالتات چطوريه،دل درد ،تورم سينه،تير كشيدن،لك لانه گزيني ،...چه حالتايي داري؟؟؟؟

ميدونم همه علامت ندارن ولي اونايي كه مامان شدن با علامت و بي علامت بيان بگن لطفا

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
اگه بعد از انتقالم لبو(چغندر) بخورم برام ضرر نداره؟ ببخشيد چون من شديدا مستعد يبوست هستم ولي لبو برا ...

عزیزم گرمی لبو مشکل ساز نمیشه بخور عزیزم.......

اتفاقا یبوست مطمئنا ضررش بیشتره.......

چیزای گرمی که قاعده آورن نباید بخوری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط یه سوالم بی پاسخ موند بین صفحه ها سرنوشت گونش جان وهمسرش چی شد ایشالا همسرش سلامتیشو پیداکرده د ...

عزیز دلم گونش جون همسرشو از دست داد........

خیلی داغون شد و دیگه بهمون سر نزد.......

امیدوارم هر جایی هست الان حالش خوب باشه و دردش تسکین پیدا کرده باشه.......

این سری رفتم دکترسنتی براطبع سردم دارودادبا آنتی سودا حجامت عام هم کردم گفت حجامت خاص هم انجام بده ف ...

عزیزم کاش برا آندومتریوزت یه سر کلینیک آندومتریوز ابن سینا بری اونا هر چی باشه تخصصشون این کاره.......

وای ممنونم آنا جان خیلی خوب توضیح دادی .من طبعم سرده .مستعد هایپر شدن هم هستم چون یه بار دیگه هایپر ...

عزیزم پس آب و سفیده و پروتئین رو سفت و سخت تو رژیمت بذار.........

عزیزم در مورد هتل باید از دوستات شهرستاتی بپرسی چون تجربه استفاده دارن........

عزیزم کاش برا آندومتریوزت یه سر کلینیک آندومتریوز ابن سینا بری اونا هر چی باشه تخصصشون این کاره..... ...

من استان فارسم شیراز درمان میشم ودکترم بهترین دکتر درمورد اندومتریوزه ۷سال پیشم رفتم پیش چندتادکتردیگه اوناگفتن برم پیش ایشون

ستایش جان کی نوبت آزت هست؟خیلی زود بی بی زدی دختر توکه ازمنم هولکی تری بچه هاکسی ازشماخراش رحم داده ...

عزیزم خراش تو مطب یا با هیسترو؟