2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
بانوی عزیز ببین عوارض وقتی میان تو کار که چندین بار این پروسه تکرار بشن........ البته بازم برا همه ...

ايشالا.... دعا كنين برام😔

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

سلام دوستان من به تازگی وارد سیکل کاشت پیش دکتر رزاقی شدم .از روز پنج شنبه سینا فاکت ها رو شروع به تزریق کردم روزی 50 واحد قراره از سوم پریودی 20 واحد بشم 

کسی اینجا تو سیکل کاشت پیش دکتر رزاقی بوده ؟ میخوام ببینم چند بار قبل تخمک کشی باید برم تهران 

از الان تا یه ماه دیگه که برام انتقال میدن چه کارهایی انجام بدم بهتره ؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ پس چرا بعضيا ميگن ٤٠ تا پروژسترون دادن؟

شاینا جان منظور آنا جون روزی دو تا آمپول با ی سرنگ هست. یعنی ی بار تزریق پروژسترون  به صورت عضلانی. حالا اگر مشکلات انعقادی هم باشه تزریق سلکسان یا هپارینم هست. و معمولا این داروها تا لااقل ۱۰ هفته میانگین داری. شایدم هفته ۱۲ و... بسته به تشخیص پزشک. پس حساب کنی همون تعدادش زیاد می شه فدات شکم. یعنی برای آبکش شدن آماده باش. اما خوب چاره چیه باید تحمل کرد

سلام دوستان من به تازگی وارد سیکل کاشت پیش دکتر رزاقی شدم .از روز پنج شنبه سینا فاکت ها رو شروع به ت ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

ظاهرا سیکل لانگ برات در نظر گرفته شده........

ایشاللع کلی تخمک تپل مپل در انتظارته.......

عزیزم خوب یه سونو روز اول تا سوم پریودی داری........

سعی کن اگه میتونی روزای اول یا دوم بری که فرصت داشته باشی داروهاتو تهیه کنی چون تزریقا از روز سوم شروع میشن......

معمولا سونوی دومتم روز ۷ یا ۸ سیکلته بعد اون معمولا دو سه روز یه بار سونو داری تا زمانیکه تشخیص بدن دیگه آماده پانکچر شدی........

نرمش اینه که بعد سونوی دومت یکی دو تا سونو بیشتر نداری مگه اینکه سونوهات زیادتر بشن.......

خلاصه دقیق نمیشه گفت و به پاسخ بدنت به دارو بستگی داره......

اما حدودای ۱۲ الی ۱۴-۱۵ پانکچر داری اما بازم میگم میتونه زودتر یا دیرترم اتفاق بیفته......

در مورد تغذیت قانون اول خوردن زیاد آب هست چون این داروهای هورمونی کلا غلظت خون رو بالا میبرن و با خوردن آب میتونی جبرانش کنی........

راستی اگه میتونی روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز هم بخور هم سرشار از پروتئینه هم احیانا اگه مستعد هایپری باشی جلوشو میگیره.......

برا تغذیتم تغذیه روتینتو داشته باش و از کسی تقلید نکن.......

اگه طبعت سرده سعی کن سردی نخوری چه قبل انتقال چه بعد انتقال......

اما اگه طبعت گرمه قبل انتقال سردی و گرمیو کنار هم         بخور که تعادل برقرار بشه و بعد انتقالم زیادی گرمی نخور........

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) تو برنامه غذاییت باشه........

بعضیا شیر سویا میخورن اگه کم کاری داری با آندومتریوز داری نخور.......

بعضیام نشاسته تو آب حل میکنن و بعد انتقال میخورن اگه مستعد یبوستی نخور.......

جوانه گندم کلا خوبه حالا یا خود جوانه، یا پودرش یا سمنو هر جوری دوست داری میتونی استفاده کنی.......

خلاصه از کسی تقلید نکن و مناسب بدنت و طبعت و شرایطت بخور......

بازم کمکی ازم بر بیاد در خدمت هستم.......

منتظر خبر بتای تپلت هستیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا؟ پس چرا بعضيا ميگن ٤٠ تا پروژسترون دادن؟

عزیزم خوب ۴۰ تا مال بیست روزه من تا سه ماه روزی دو تا پروژسترون داشتم........

عزیزم وقتی یکی میگه دو تا داشته منظورش روزی دو تاست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سوگل جان ممنون دکتر منم طرازی هست ولی نمیدونم چرا چیزی نگفت خودمم اینقدر عجله داشتم یادم رفت بپرسم، سوگل جون میشه از مراقبت بعد از انتقال بگی؟؟من سه شنبه انتقال دارم .چیا خوردی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من از الان خيلي ترسيدم از آمپول پروژسترون كه همه ميگن خيلي درد داره شماها چندتا زدين؟

نه عزيزم درد نداره اينم امپول مثل بقيه امپولها ولي علت دردش براي ماها چون مدت طولانيه ميزنيم ماهيچه سفت ميشه اون ماهيچه درد ميگيره يكم كه با كيسه ابگرم خوب ميشه من ٦٠روزه هرروز ميزنم خوب طبيعيه جاش سفت ميشه به هرحال اين راه سخته ولي خدا صبرشو بهمون داده

سلام صبح ب خیر 

ستایش جون نیومدی از بی بی چک امرروزت عکس بدی من خوشحال شمممم  اومدی بهم بگو بهمن انتقال دادی یا عرفان، یادم رفته  

من فردا صبح می رم برا پانکچر بیمارستان بهمن، التماس دعا دارم ازتون

بدنم خیلی درد می کنه همتون این راهو رفتید می دونید چی می گم ... 

ان شالله خدا به هممون رحم کنه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام خوش اومدی عزیزم  واقعا چطوری تونستی ٢۵٠٠ صفحه رو بخونی😳😳 انشااله که اینسری نی نی هات م ...

همه همشم که نخوندم گاهی ازبین صفحه هاپریدم اونجاهایی که بیشتربچه هامنتظرنتیجه بودن بیشتر دنبال کردم

این سری چه کارایی رو انجام دادی که با دفعه های قبل فرق میکنه؟ علتش رو دکترت فهمیده؟ خودت از لحاظ رژی ...

این سری رفتم دکترسنتی براطبع سردم دارودادبا آنتی سودا حجامت عام هم کردم گفت حجامت خاص هم انجام بده فعلا ترسیدم انجام بدم اندومتریوز کیستیک دارم که پارسال همراه با پانکچر واسم داخلش روتخلیه کردن والکل زد بهش میگن اسکلروتراپی واسه یه تخمدان موثر بود اماتخمدان چپم که ۷ساله درگیر چندان اثری نداشت

بعددکترگفت فعلا لاپرانیاز نیست انتقال بده یه بار فرش یه بارم فیریز انتقال دادم. که منفی شد

عزیزم به جمعمون خوش اومدی....... ظاهرا سیکل لانگ برات در نظر گرفته شده........ ایشاللع کلی تخمک تپ ...

وای ممنونم آنا جان خیلی خوب توضیح دادی .من طبعم سرده .مستعد هایپر شدن هم هستم چون یه بار دیگه هایپر شدم سال 91 بود 

راستی شما مسافرخونه یا هتلی ارزون قیمت تو تهران سراغ ندارید ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)